Nunspeet

Nunspeet kreeg in 1998 een vestiging van Drieklomp. Het kantoor is gevestigd in de voormalige stationschefwoning tegenover het station van Nunspeet. Een karakteristiek pand dat volgens Bert Lankman precies past bij het aanbod van Drieklomp, namelijk het aanbod van bijzondere huizen op mooie locaties. Het team van Drieklomp Nunspeet bestaat uit 5 professionals.

“Ons werkgebied is veelzijdig: van de Veluwse bossen en Randmeren tot en met de fraaie coulisselandschappen richting de IJssel. Het is een omgeving met werkelijk schitterende natuur: bos, heide, zandverstuivingen, weide en water. Kopers uit het westen van het land ervaren wonen in dit gebied vaak als een permanent vakantiegevoel. Met als mooi voordeel dat het westen toch snel te bereiken is”.

Stel uw vraag

Heeft u verhuisplannen? Wilt u uw woning of bedrijf laten taxeren? Benieuwd naar onze Stille Verkoop werkwijze? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Medewerkers Drieklomp Nunspeet

Aanbod Drieklomp Nunspeet

Contact

F.A. Molijnlaan 3
8071 AA Nunspeet
Tel. 0341-278383

KvK: 08084684

Wat klanten van ons vinden

Door de professionaliteit en de deskundigheid tijdens het eerste gesprek was de keuze voor Drieklomp snel gemaakt. De fotograaf en de videograaf hebben onze woning prachtig weergegeven, een echt visitekaartje. Duidelijke contacten voorafgaand aan bezoek en snelle en concrete terugkoppeling achteraf. Kortom, zeer tevreden over de verleende service en prettige contacten met de medewerkers in Nunspeet