Laren(NH)

Vanuit het mooie Laren, dat zich kenmerkt door het uitgebreide winkel aanbod, de gezellige restaurants, kunst en cultuur, aantrekkelijke natuurgebieden met bos en heide werken wij in een prachtige karakteristieke boerderij. Dit rijksmonument met als omschrijving; boerderij, topgevel, langgerekt rieten dak op langhuis (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed) is, nadat het in 2009 is afgebrand, weer volledig in ere hersteld. Het fraaie kantoor is de perfecte uitvalsbasis naar het Gooi, de Vechtstreek en Eemland, een schitterend en zeer afwisselend gebied dat nagenoeg alles te bieden heeft voor de liefhebber van het goede leven.

Stel uw vraag

Heeft u verhuisplannen? Wilt u uw woning of bedrijf laten taxeren? Benieuwd naar onze Stille Verkoop werkwijze? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Medewerkers Drieklomp Laren

Aanbod Drieklomp Laren

Contact

Torenlaan 13
1251 HE Laren
Tel. 035-3035625

KvK: 65413806

Wat klanten van ons vinden

Drieklomp Makelaars zijn doorgewinterde vakmensen. Drieklomp Laren en met name Bastiaan Schuijt voor zijn goede humeur, altijd goed bereikbaar en deskundig advies. Drieklomp heeft haar deuren altijd geopend in Laren voor een goede bak koffie of advies. Mijn advies, zoekt u niet verder naar een bekwame makelaar die uw belangen behartigd.