U wilt uw huis te koop aanbieden in stille verkoop. Wat is dan het belangrijkste? Dat uw makelaar een groot netwerk heeft en vertrouwelijk met uw gegevens omgaat natuurlijk! Dan bent u bij Drieklomp Makelaars en Rentmeesters aan het juiste adres. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars om over de aanpak van de stille verkoop te spreken.

Netwerk

Er komen regelmatig klanten bij ons, die in eerste instantie hun huis, bedrijfspand of agrarisch vastgoed op discrete manier onder de aandacht willen brengen van een selectie serieuze potentiële kopers. In de afgelopen 25 jaar bouwde Drieklomp makelaardij een zeer groot netwerk op. Zowel voor de woningmarkt, bedrijfsonroerendgoed als agrarisch vastgoed.

Stille verkoop: plan van aanpak

Heeft u een uitzonderlijk monument of een ander bijzonder object, is er weinig haast bij de verkoop of wilt u liever niet dat uw privé eigendommen op internet verschijnen, dan is stille verkoop een optie voor u.

Wij zullen samen met u de voors en tegens bespreken en een stappenplan met u doornemen. Transparant, actief en duidelijk. Gaan we voor een verkoopprocedure die in het geheel niet zichtbaar is, of zullen we uw huis, bedrijfspand of agrarisch vastgoed in beperkte mate promoten (bijvoorbeeld niet op Funda, maar wel via een uitgekiende brochure die we selectief verspreiden).

Neem contact met ons op en wij bespreken met u hoe wij uw pand het beste in stille verkoop onder de aandacht kunnen brengen. Vertrouw daarbij op ons uitgebreide netwerk!

Kernwoorden: stille verkoop, groot netwerk, selectief, serieuze potentiële kopers, vertrouwelijk

Hier treft u een overzicht van woningen in stille verkoop: