AANMELDING VIP-BORREL ZATERDAG 15 JUNI – 16.00 UUR

OUTDOOR GELDERLAND 12 t/m 16 JUNI 2024

Springruiters uit de wereldtop, regionale favorieten, jonge kinderen, dressuurfans, iedereen is welkom en voor iedereen is er wat te doen. Over één ding zijn alle paardenliefhebbers het over eens: Outdoor Gelderland behoort tot de allermooiste paardensportevenementen van Nederland!

BORREL

Op zaterdagmiddag 15 juni vanaf 16.00 uur organiseert Drieklomp samen met 2 partners een gezellige netwerk-borrel met heerlijke hapjes. Deze VIP-borrel wordt u aangeboden door Hendriks Hoveniers, Drieklomp Makelaars en Rentmeesters en 88 Lifestyle Luxury Travel Management.

Via het aanmeldformulier op deze pagina kunt u zich aanmelden voor de VIP-borrel. U ontvangt van ons entreekaarten die u de gehele dag toegang geven tot het terrein. U bent van harte welkom in onze stand pal naast de piste, bij het Paardensportcentrum te Lichtenvoorde!

 

Heeft u vragen over dit event? Of vragen over uw aanmelding? Neem dan contact op met Drieklomp Makelaars via tel.0342-474000 of info@drieklomp.nl

Hendriks Hoveniers

Tuinen, Outdoor Styling en Omheiningen. Alles onder één dak. Hendriks Outdoor Styling bezorgt u de ultieme tuinbeleving met exclusieve tuinmeubelentuinverlichting en tuinaccessoires in de stijl die past bij uw woning, uw omgeving en uw persoonlijke smaak. U kunt bij Hendriks terecht voor advies, ontwerp, uitvoering en begeleiding; wij verzorgen het complete traject voor u van A tot Z, inclusief de inkoop van meubelen, accessoires en alles wat van uw tuin en terras een prachtig plaatje maakt.

Exclusieve tuinen; bij elk project heeft Hendriks niet alleen tuinen gecreëerd, maar ook leefomgevingen doordrenkt met karakter, stijl en functionaliteit.

88 lifestyle luxury travel management

88 Lifestyle is in 2017 ontstaan als 88 Jets maar groeide al snel uit tot een door IATA geaccrediteerd luxereisbureau en een symbool van uitgebreide reisoplossingen. Ze zijn niet alleen toegewijd aan het ontwikkelen van diensten, maar ook aan het creëren van persoonlijke verhalen die reisdromen tot leven brengen. Hun missie is om al uw reiswensen te vervullen met ongeëvenaarde aandacht voor detail, waarbij uw persoonlijke behoeften altijd voorop staan. Bij 88 Lifestyle kunt u terecht voor een wereldwijd aanbod van prachtige villa’s, hotels, jachten en cruises, evenals privéjets, waardoor we de one-stop-shop zijn voor de luxe reiziger.

Contact & Bereikbaarheid

Paardensportcentrum Lichtenvoorde is ideaal gelegen en goed bereikbaar met de auto.

A12, A18 Doetinchem/Enschede, N18, N313, N312. In de omgeving van het evenement zullen routeborden staan, we vragen u het laatste stuk deze te volgen en niet de navigatie.

Adres voor navigatie:
Weijenborgerdijk 34
Vragender

PARKEREN

Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar op Outdoor Gelderland. Op verzoek ontvangt u van Drieklomp een parkeerkaart. Alle parkeerterreinen liggen dicht bij de hoofdingang waardoor niemand ver hoeft te lopen.

OPENBAAR VERVOER

Outdoor Gelderland is bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de trein reist u naar treinstation Lichtenvoorde-Groenlo. Op het station neemt u vervolgens de bus (Arriva 191) richting Aalten Station en stapt u uit bij de halte Mercatorstraat in Lichtenvoorde. Vanaf de halte is het ongeveer 15 minuten lopen naar de Weijenborgerdijk 34.