Beekse Hoek Kootwijkerbroek levensloopbestendige woningen Kootwijkerbroek

Van € 520.000 tot € 535.000

Omschrijving

KOM WONEN IN EEN PRACHTIGE OMGEVING, IN EEN VAN DE VIER LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN IN BEEKSE HOEK – KOOTWIJKERBROEK

Uniek gelegen aan de rand van De Veluwe ligt het dorp Kootwijkerbroek. Met haar vele boerderijen en bijbehorende weilanden heeft Kootwijkerbroek een fraai landelijk karakter. Tussen de Kerkweg en de Essenerweg wordt de nieuwe woonwijk Oostbroek ontwikkeld. In deze aardgasloze wijk is veel ruimte voor groen. Er komt een grote diversiteit aan bomen, planten, struiken en kruiden en voor een aantal vogelsoorten worden op verschillende plekken nestkasten ingebouwd. De woningen worden duurzaam gebouwd en krijgen daarnaast een uitstraling die goed past bij de omgeving. De noordkant van Oostbroek grenst aan De Kleine Beek, waar de naam van dit nieuwbouwproject aan refereert; Beekse Hoek.

Duurzaamheid krijgt een steeds grotere rol in onze samenleving. Veel mensen beseffen dat we zuinig moeten zijn met onze aarde en dat we op verschillende manieren invloed hebben op de directe leefomgeving. Dat kan niet alleen door ons consumptiegedrag en onze leefstijl aan te passen, het kan ook door een duurzame visie te ontwikkelen op de gebouwde omgeving zoals de woningen waarin we wonen. Ook Van de Mheen Planontwikkeling BV beseft dat we zuinig om moeten gaan met de natuur en wil de zogenaamde CO-footprint, die we nu eenmaal maken als we een woning bouwen, beperken.

Daarom worden de woningen van het project ‘Beekse Hoek’ standaard energiezuinig uitgevoerd. De woningen voldoen aan de nieuwste BENG-eisen. Energiezuinig bouwen kan onder andere door een woning goed te isoleren en de luchtdoorlatendheid te beperken. Dat levert niet alleen een goede en duurzame woning op maar er ontstaat hierdoor een comfortabel binnenklimaat. Door het gebruik van vloerverwarming in combinatie met het toepassen van een ventilatiesysteem dat alleen op basis van de aanwezigheid van de bewoners functioneert, ontstaat er een hoge mate van comfort én is er sprake van een zeer slim en gunstig energieconcept.

DE WONINGEN

4 Levensloopbestendige woningen
– perceeloppervlakte variërend van ca. 269 m² tot 276 m²
– woonoppervlakte variërend van ca. 107 tot 110 m²
– koopsommen vanaf € 520.000,- v.o.n. tot € 535.000,- v.o.n.

De woningen worden standaard voorzien van een houten berging.
De woningen worden gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2021.
Er is geen inschrijvingsprocedure, de verkoop is gestart en er kunnen direct opties worden verstrekt! Voor meer informatie; neem contact op met de verkopende makelaars.
MAKELAARS
Heeft u interesse, vragen of hulp nodig?

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters en Midden Nederland Makelaars hebben de handen in één geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beiden al jaren actief in en rond het dorp Kootwijkerbroek. Hierdoor kennen ze het dorp en de omgeving als geen ander en kunnen u optimaal van dienst zijn.

‘Wij helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe woning in de nieuwste wijk van Kootwijkerbroek. Dat doen wij altijd middels een persoonlijke begeleiding, gegarandeerd met ons deskundig advies op maat!’

Lees de volledige omschrijving

Contact

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Voorthuizen
Wonen 107 m² - 110 m²

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar

Oppervlakten en inhoud

Wonen
107 - 110 m²
Inhoud
446 - 450 m²
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Bekijk alle kenmerken

Media

Woningtypen

Levensloopbestendige woning
Van € 520.000 tot € 535.000
1 huis (0 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
110m²
2
€ 532.750
Beekse Hoek Kootwijkerbroek levensloopbestendige woningen
Kootwijkerbroek
Van € 520.000 tot € 535.000

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in als zoeker