WAT IS UW WOONWENS?

Een boerderij in het buitengebied om te kunnen genieten van de rust, de ruimte en de natuur;

Een duurzame moderne villa die klaar is voor de toekomst;

Een plek waar alles bij elkaar komt: wonen, werken, wellness;

De perfecte familievilla; waar het grote genieten direct begint.

Zet nu de eerste stap en vraag bij ons een vrijblijvend verkoopadvies van uw woning aan. Wij komen bij u langs en brengen u een advies uit. Zo weet u snel waar u aan toe bent en zet u alvast een eerste stap naar uw nieuwe droomhuis.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING!

Van 1 tot en met 31 maart 2024 komen wij graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor een verkoopadvies van uw woning. U zet de eerste stap richting het realiseren van uw woonwensen door bij ons een afspraak in te plannen!

Wat doen wij voor u:

  • Tijdens de kennismaking bepalen onze makelaars de waarde van uw woning en geven zij u desgewenst een verkoopadvies.
  • In dit verkoopadvies bieden wij u topfotografen die uw woning perfect in beeld brengen; kwalitatief hoogwaardige woningvideo’s, korte video’s en reels voor social media. Wij kunnen zelfs een lifestyle video van uw woning verzorgen!
  • Er wordt een aansprekende en creatieve tekst geschreven en u ontvangt een professionele brochure van uw woning.
  • Het netwerk van onze 6 vestigingen hebben we dan al ingezet, onze zoekersdatabase is geïnformeerd – ook wanneer u voor een ‘stille verkoop’ kiest zijn er diverse mogelijkheden!
  • Is er behoefte om te verduurzamen of te renoveren? Onze makelaars verbinden potentiële kopers graag aan de juiste professionals die op verzoek een verduurzamingsadvies kunnen uitbrengen.

U wordt ontzorgd door professionals! Wij zorgen ervoor dat alle stukken op de juiste tijd bij elkaar komen, uw woning op het juiste moment in verkoop komt en bij de juiste mensen onder de aandacht wordt gebracht. Dat is onze kracht!

Maak hier uw afspraak