ONZE WERKWIJZE

1. BEOORDELEN EN POSITIE NEMEN

We bekijken grondig voor welke doelgroep het object relevant is en stellen sterkten en zwakten vast. Een bezoek ter plaatse geeft ons inzicht in de bouwkundige staat, het onderhoud, het afwerkingsniveau, de ligging en eventuele gebreken of erfdienstbaarheden. Daarnaast slaan we acht op de geschiedenis, architectuur en alle andere zaken die de woning karakter geven. Tot slot geven onderzoeken, bijvoorbeeld naar het aanbod van de markt en de prijsontwikkeling, een goed beeld van het object. Alle zaken bij elkaar bieden inzicht om de positie te bepalen, de doelgroep te specificeren en de vraagprijs te formuleren.

 

2. PUBLICATIES

Zorgvuldig plannen we de volgende activiteiten:

  • het maken van een professionele fotoreportage, inspirerende teksten en goede digitale plattegronden;
  • het sturen van een bericht naar de actieve zoekers in ons bestand; het opnemen van contact met zoekers die zouden kunnen zorgen voor een match;
  • het plaatsen van het pand op Funda, in onzeverkoopvitrines en/of raampresentaties op Drieklomp.nl (structureel in de top van meest bekeken makelaarssites!)
  • het aanbieden van vele extra media- en publicatiemogelijkheden, zie verderop in ons mediaoverzicht.

3. BEZICHTIGINGEN EN CONTACT

Met geïnteresseerden plannen we bezoeken die door ervaren makelaars en rentmeesters worden begeleid. Voorafgaand krijgt u tips voor een optimale presentatie, eventueel met hulp van een verkoopstyliste. Na het bezoek stellen wij u op de hoogte van de eerste indruk en bevindingen en houden we vinger aan de pols bij geïnteresseerden. Wanneer het tot een bieding komt, adviseren we u over de verkoopprijs en voorwaarden. Wij zijn er om uw belangen te behartigen.

 

4. KOOPOVEREENKOMST SLUITEN

Als de prijs en condities overeengekomen zijn, leggen we de afspraken vast in de koopovereenkomst. We besteden hier aandacht en tijd aan en elimineren onaangename verrassingen of onduidelijkheden. Na de ondertekening zorgen we dat de notaris de leveringsakte kan opstellen, die door ons vervolgens zorgvuldig gescreend wordt op onvolkomenheden. Bij de eindinspectie van de woning en de juridische overdracht, staan we u terzijde.

Heeft u nog vragen over onze verkoopbegeleiding? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wilt u dit artikel delen?