Er komen regelmatig klanten bij ons, die in eerste instantie hun huis, bedrijfspand of agrarisch vastgoed op discrete manier onder de aandacht willen brengen bij een selectie serieuze potentiële kopers. In de afgelopen 25 jaar bouwde Drieklomp een zeer groot netwerk op. Zowel voor de woningmarkt, bedrijfsonroerend goed als agrarisch vastgoed.

Heeft u een uitzonderlijk monument of een ander bijzonder object, is er weinig haast bij de verkoop of wilt u liever niet dat uw privé eigendommen op internet verschijnen, dan is stille verkoop een optie voor u.

Wij zullen samen met u de voors en tegens bespreken en een stappenplan met u doornemen. Transparant, actief en duidelijk. Gaan we voor een verkoopprocedure die in het geheel niet zichtbaar is, of zullen we uw huis, bedrijfspand of agrarisch vastgoed in beperkte mate promoten (bijvoorbeeld niet op Funda, maar wel via een uitgekiende brochure die we selectief verspreiden).

Wij bespreken graag met u hoe wij uw pand het beste in stille verkoop onder de aandacht kunnen brengen. Vertrouw daarbij op ons uitgebreide netwerk!