“Uw trotse bezit, gekoppeld aan
ons vakmanschap: een gouden combinatie”

 

Het adviseren bij de verkoop van een agrarisch bedrijf vereist een grote mate van vertrouwen en discretie. Het is uw trotse bezit, waarmee wij in nauw overleg met u aan het werk gaan om op een professionele wijze een geschikte koper te vinden, waarbij wij de details nimmer uit het oog verliezen. En er komt, naast een adequate waardebepaling, nogal wat bij kijken: steeds in beweging zijnde wet- en regelgeving, fiscale belangen, en een correcte afwikkeling zonder zorgen.

Wij gaan 100 % voor de belangen van onze opdrachtgevers, wetende wat zich afspeelt binnen een agrarische onderneming. Wij zijn zelf bovendien ook zelfstandig ondernemer, allen met een agrarische achtergrond. En waar nodig schakelen wij extra expertise in, als het gaat om fiscale en /of juridische zaken.

Drieklomp Agrarisch Vastgoed is al sinds de oprichting in 1986 actief in de bemiddeling bij de aan- en verkoop van complete agrarische bedrijven. Aanvankelijk met name in de Gelderse Vallei en op de Veluwe, gaandeweg in een groter deel van Nederland. Zo zijn wij door de jaren heen betrokken geweest bij de aan- en verkoop van vele melkvee-, kalveren-, pluimvee- en varkensbedrijven, maar ook bijvoorbeeld bij nertsen- en vleeseendenbedrijven, alsmede akkerbouwbedrijven.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de (professionele) paardenhouderij. Met grote regelmaat bemiddelen wij bij aan- en verkoop van hobbymatige en bedrijfsmatige paardenhouderijen. Onze makelaars en rentmeesters hebben zelf een grote binding met deze sector, zijn er ook actief in, en kunnen u als geen ander voorzien van een deskundig advies.

U kunt ons ook inschakelen voor bemiddeling en advisering bij de aankoop van een agrarisch bedrijf. Het kan zich voordoen dat u al een bepaald bedrijf op het oog heeft, u kunt ons dan inschakelen om objectief advies te geven over de waarde van het bedrijf en om de onderhandelingen voor u te voeren. In dat geval treden wij op als aankopend makelaar, uw belangen dienend. Ook kunt u ons een aankoopopdracht geven, waarbij wij in nauw overleg met u een passend bedrijf zoeken binnen het zichtbare én onzichtbare aanbod van agrarische bedrijven. Wij geven u een advies op maat, met een tarief op maat.

“Waar grond is, is toekomst”

Ook op het gebied van bemiddeling bij de aan- en verkoop van landbouwgronden vindt u in Drieklomp een echte specialist. De grondmarkt is vaak een lokale markt, maar niet altijd! Vanuit vele invalshoeken is vandaag de dag belang bij grond, dat steeds vaker als een waardevast en zorgeloos bezit beschouwd wordt. Wij kennen de grondmarkt als geen ander, waarmee wij u een deskundige waardebepaling garanderen om tot een optimaal verkoopresultaat te komen.

Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Of wilt u een afspraak maken? Stel uw vraag via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

3

Stel uw vraag