Beaufort Zeist

Woonwensen

De pre-sale is van start gegaan en vanaf heden kunnen geïnteresseerden zich inschrijven op de website: www.beaufortzeist.nl. Het plan is nog in ontwikkeling. Dit is een uitgelezen kans om middels een enquête mee te denken over de verdere ontwikkeling van dit plan en kunnen geïnteresseerden persoonlijke woonwensen kenbaar te maken. Zo kan in de verdere uitwerking rekening worden gehouden met het oppervlak, het aantal kamers en de afwerking van de appartementen.

Ontwerp & planning

Het ontwerp van Orange Architects uit Rotterdam is geïnspireerd en afgestemd op de bosrijke omgeving van Kerckebosch. De natuurlijke omgevingselementen zand, stam en blad zijn als basis gebruikt voor het ontwerp. In totaal komen er 19 luxe appartementen. Elke verdieping bestaat uit twee appartementen met circa 125 m² woonoppervlak en circa 50 m² terras. De bovenste etage biedt ruimte aan een riant penthouse van zo’n 250 m². Bovendien heeft elk appartement minimaal 1 parkeerplaats in de verdiepte parkeergarage.

Aan de hand van de gegevens uit de enquête kan het plan verder worden afgestemd op de wensen van de toekomstige bewoners. De verwachting is dat medio 2021 gestart kan worden met de daadwerkelijke verkoop van deze exclusieve appartementen.

De appartementen

In totaal komen er 19 luxe appartementen in Beaufort. Iedere verdieping bestaat in de basis uit 2 appartementen met een exclusief karakter met circa 125 m² woonoppervlak en circa 50 m² privé balkonterras. Op de bovenste verdieping is een royaal penthouse van circa 250 m² woonoppervlak gelegen met een uniek vergezicht over de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. U kunt zelfs de Utrechtse Dom zien!

Afhankelijk van de interesse zijn de verdiepingen ook met andere metrages in te delen. De ruimten in het appartement zijn vrij in te delen. Zo richt u uw nieuwe appartement volledig naar eigen wens en smaak in. Wilt u een extra slaapkamer, een tweede badkamer of een royale werkkamer? De keuze is aan u! Daarnaast worden de appartementen voorzien van een luxe en hoogwaardige afwerking. Ieder appartement krijgt minimaal 1 eigen parkeerplaats in het souterrain onder het gebouw waardoor u comfortabel via de lift uw appartement kunt bereiken.

Duurzaam wonen

Uw nieuwe thuis moet ook voelen als een thuis; een comfortabele en sfeervolle plek. In Beaufort combineren we aangenaam en sfeervol wonen met duurzaam wonen. Voor een prettig woonklimaat, een beter milieu én voor lagere energielasten! 

Bij de ontwikkeling van de woningen is veel aandacht besteed aan duurzaam bouwen door het toepassen van duurzame materialen en het treffen van energie- en waterbesparende maatregelen. Met een zeer goede isolatie van de vloer, het dak en de gevels wordt niet alleen het wooncomfort verhoogd, u helpt ook de uitstoot van CO2 te reduceren én houdt meer greep op uw energierekening.

De locatie

Beaufort is een van de laatste deelplannen in de wijk Kerckebosch. Kerckebosch ligt in het oostelijke deel van Zeist naast de villawijk De Hoge Dennen en grenst aan de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. Als inwoner van Kerckebosch woont u in een natuurlijke, groene en gezonde omgeving.

Kerckebosch is een wijk waar kwaliteit voorop staat, zowel in het ontwerp van de openbare ruimte als in het architectonische niveau van de bebouwing. Beaufort is gesitueerd aan de toekomstige bosrand. Waar nu de Prinses Margietlaan nog rechtdoor gaat wordt deze weg voor de start van de bouw verwijderd en staat Beaufort letterlijk met haar voeten in het bos. Op een steenworp afstand vindt u alle benodigde voorzieningen zoals het wijkwinkelcentrum Kerckebosch, een gezondheidscentrum en openbaar vervoer.