Buntwal 9 B Nijkerkerveen

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Wonen in het mooie buitengebied van Nijkerkerveen!

Net buiten de kern van Nijkerkerveen ligt deze VRIJSTAANDE WONING met opstallen op een royaal perceel van ruim 1,5 hectare. De voormalige varkensstallen bieden mogelijkheid voor opslag en/of het realiseren van een werkplaats. Door de combinatie met het weiland is het geheel echter ook ideaal om hobbymatig dieren te houden. De schuren zijn zeer geschikt om in te richten met stallen voor paarden of ander vee.
Genietend van een eigen erf in het mooie en rustige buitengebied is het heerlijk wonen in de gemeente Nijkerk. Voor de belangrijkste voorzieningen liggen Nijkerk en Hoevelaken op korte afstand en binnen een kwartier bent u ook in het Amersfoort, met alle faciliteiten en reuring die een grote stad te bieden heeft. De woning is naar eigen inzicht prachtig aan te passen naar de maatstaven van deze tijd.

BOUWKENMERKEN

Bouwjaar: 1971
Bouwwijze: traditioneel gebouwd, zadeldak met pannen gedekt
Woonoppervlakte: ca. 102 m²
Inhoud: ca. 427 m³
Perceeloppervlakte: 16.990 m²
Energielabel: F

INDELING

Parterre
Via de voordeur komt u in de entreehal waar zich de trap naar de eerste verdieping bevindt. Onder de trap is toegang tot de kelder. Vanuit de entree bereikt u de woonkamer met schouw en houtkachel. De woning wordt verder verwarmd middels CV-installatie. Rechts is toegang tot de keuken, deze is voorzien van een dubbele spoelbak, inbouw koelkast, combi-oven, vaatwasser en een gasfornuis. Vanuit de keuken komt u in een hal waar toegang is tot een badkamer met wastafel en ligbad met handdouche en een los toilet met fonteintje. Aan de achterzijde van de woning is toegang tot de overkapping.

1e Verdieping
Middels de trap komt u op de overloop waar toegang is tot 4 slaapkamers en een toilet met wastafel.
Een grotere slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft inbouwkasten en een balkon.

Middels een vlizotrap op de overloop is de vliering te bereiken.

BIJGEBOUWEN
Kapschuur
De schuur heeft een open front en de zij- en achtergevel zijn opgetrokken in baksteen. Het dak is bedekt met abc-golfplaten. De afmeting is ca. 20,5 x 12,5 = ca. 256 m², met een nokhoogte van ca. 6 m.
Een gedeelte van ca. 12 x 4 m. = 48 m² in deze schuur is dichtgemetseld en is voorzien van een overheaddeur. Hierdoor is er ook een vliering voor opslag gerealiseerd.

Voormalige varkensstal 1/ garage
Deze stal is opgetrokken in steens metselwerk en voorzien van een abc-golfplaten dak. Een gedeelte is ingericht als garage en berging. De totale schuur heeft een oppervlakte van ca. 20,9 x 8,3 m.= 173,5 m² met een nokhoogte van ca. 4,5 m. De stalinrichting is verwijderd.

Voormalige varkensstal 2
De middelste schuur is opgetrokken in steens metselwerk en het dak is voorzien van abc-golfplaten. De afmeting is ca. 20,5 x 8,4 m.= ca. 172 m² met een nokhoogte van ca. 4,3 m. De stalinrichting is verwijderd.

Voormalige varkensstal 3
De achterste schuur is opgetrokken in steens metselwerk en het dak is voorzien van abc-golfplaten. De oppervlakte van deze identieke schuur is gelijk aan stal 2, ca. 20,5 x 8,4 m. = ca. 172 m², met een nokhoogte van ca. 4,3 m. De stalinrichting is verwijderd.

PLANOLOGIE
Conform bestemmingsplan “Buitengebied Nijkerk 2017, veegplan 2” heeft de locatie de enkelbestemming ‘Wonen’ met de functieaanduiding ‘Specifieke vorm van wonen- nevenactiviteiten agrarisch’. Ter plaatse van het weiland is de enkelbestemming ‘Agrarisch’.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Het object is aangesloten op alle nutsvoorzieningen.
– Aanvaarding in overleg.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Voorthuizen
Energielabel F

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
5 juli 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Overig agrarisch
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
1 ha 69 a 90 ca

Energie

Energielabel
F

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Nijkerk G 4050
Oppervlakte
0 ha 77 a 90 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Omvang
Geheel perceel
Perceelnaam
Nijkerk G 4299
Oppervlakte
0 ha 92 a 0 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Omvang
Geheel perceel
Bekijk alle kenmerken

Plattegronden

Buntwal 9 B
Nijkerkerveen
Prijs op aanvraag

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in als zoeker