Deze woning is verkocht

Wouterskamp 30 Voorthuizen, Holzenbosch

Koopsom € 335.000 v.o.n.

Verkocht

Omschrijving

Van bouwkavel naar droomhuis? Wat een fantastische beleving!

Wonen in Holzenbosch, groei vanuit groen! Met volle teugen van het leven genieten, elke dag opnieuw. Alles wat u daarvoor nodig hebt, biedt de nieuwe wijk Holzenbosch in Voorthuizen. Want wonen in Holzenbosch is genieten van optimaal wooncomfort in een energiezuinige, duurzame en kindvriendelijke omgeving. De eerste families hebben reeds hun intrek genomen in deze prachtige nieuwbouwwijk. U heeft nu nog de ultieme kans om uw eigen vrijstaande familiehuis met bijgebouw te realiseren op een prachtige kavel van 633 m². Eén van de laatste kavels die nog beschikbaar en onbebouwd is!

De nieuwe wijk Holzenbosch is stedenbouwkundig zo ontworpen dat het lijkt alsof het langzaam zo gegroeid en ontstaan is. Een brink, een straat, niet recht maar met een kronkel, een weide, een ruime bocht, een doorstekende langzaam verkeersroute, veel groen en de randen voorzien van hagen. Eén van de nieuwste wijken van Voorthuizen is gerealiseerd aan de groene zuidzijde van het dorp. Holzenbosch zal ruim 325 woningen tellen in verschillende woningtypen en prijsklassen. De wijk heeft een dorpse uitstraling waardoor het gezellige karakter van Voorthuizen versterkt wordt. Wonen in Holzenbosch biedt een unieke kans om in een kindvriendelijke buurt op korte afstand van winkels, scholen, sport-, uitgaans- en zorgfaciliteiten te wonen. De nieuwbouwwijk Holzenbosch met een grote diversiteit in architectuur is ingedeeld in vier deelwijken; Holzenbrink, Holzenhoef, Holzengaarde en Holzenweide.

Voor deze bouwkavel aan de rand van de wijk gelden geen architect- en aannemersverplichtingen. Heeft u een wens om uw eigen droomhuis te creëren neemt u dan contact met ons op? Wij zetten graag met u de eerste stappen in deze fantastische beleving!
Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
633 m²

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
633 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Voorthuizen
Sectie
G
Perceel
1234
Oppervlakte
633 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Wouterskamp 30 Voorthuizen, Holzenbosch