Woningmakelaardij

Met de aan- en verkoop van bijzonder onroerend goed is een moment van bezinning gemoeid. Er wordt een waarde gekoppeld aan iets waarvan soms de oorsprong alleen al van onschatbare waarde is. Een grachtenpand dat transformeerde van pakhuis, armenhuis, politiepost, naar woning voor welgestelden. Of een zelf ontworpen villa tegen het decor van eeuwenoude bossen. Die geschiedenis zetten we samen voort. Door te begrijpen, te waarderen en te koesteren. Kijken naar de toekomst geeft een vleugje onbestendigheid, dat vervolgens plaats maakt voor de vreugdevolle verwachting van een nieuw begin. Het is onze eer u bij te staan.

Drieklomp heeft aandacht voor het bijzondere

Ons land biedt een keur aan bijzondere woningen, landhuizen, villa’s, boerderijen en landerijen. Stuk voor stuk exceptioneel door de geschiedenis, bouwstijl of simpelweg omdat ze kolossaal, markant of buitengewoon zijn. Als familiebedrijf is Drieklomp Makelaars en Rentmeesters al tientallen jaren gespecialiseerd in transacties van wat u Hollands glorie zou kunnen noemen. Dit opmerkelijk onroerend goed verdient bijzondere aandacht bij taxatie, verkoop of aankoop. Aandacht die we geven op onze ongeëvenaarde wijze; met specialistische kennis, veel ervaring en veel passie. Aanvullend en aansluitend bieden we financieel advies, waarbij we u bijstaan op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen en leningen. Kortom, uw persoonlijke en zakelijke inkomens-en vermogenspositie. Wij zijn geslaagd als u zorgeloos kunt genieten van uw aankoop, verkoop of financiële positie.

Wij zijn onderscheidend door:

 • Ons unieke verkoopplan; in 2020 hebben wij ruim 400 bijzondere woningen verkocht
 • Onze succesformule: “stille verkoop”
 • Een ruim aanbod in het luxe segment
 • Een landelijke naamsbekendheid
 • Een regionale inzet met landelijk bereik
 • Een groot zoekersbestand van ca. 9000 zoekers met een focus op zoekers uit het westen
 • Aanwezigheid op beurzen & (outdoor) events
 • Het ontzorgen van het complete traject of het nu om aan- of verkoop gaat
 • Kennis van specialistische zaken zoals erfpacht en de Natuurschoonwet 1928
 • Uitgebreide kennis van zaken omtrent landgoederen, kastelen, cultureel erfgoed, rijksmonumenten en het ontwikkelen van ruimte-voor-ruimte
 • Een eigen Drieklomp Magazine; deze verschijnt 2 x per jaar in een oplage van ca. 25.000 stuks

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op Aanbod

Deze werkzaamheden nemen wij u graag uit handen

 • Bemiddeling bij aan- en verkoop
 • Taxaties voor financiering, aankoopbeslissing, boedelscheiding, successie, belastingdienst, rechtbank
 • Bemiddeling bij huur- en verhuur
 • Advisering over grond- en (erf)pachtzaken, specialistische zaken zoals Natuurschoonwet 1928 en landgoederen
 • Advisering over een stille verkoop traject

Wat klanten van ons vinden

We zijn erg tevreden over de bemiddeling bij de verkoop van ons voormalig melkvee- en vleeskalverenbedrijf met landbouwgrond. De agrarisch makelaar van Drieklomp vond voor ons een koper voor de gebouwen met erf en wist later ook de landbouwgrond apart te verkopen. Beide transacties zijn zowel ervaren als kundig uitgevoerd en naar onze volle tevredenheid.

Bekijk alle beoordelingen

In 3 stappen naar VERKOCHT

Stap 1 Verkoopadvies

Kennis van uw huidige woning. Wij brengen geheel vrijblijvend een verkoopadvies uit en geven u advies over een eventueel vervolgtraject. Wij ontzorgen u in het complete verkooptraject!

Stap 2 Te Koop

Nadat u de opdracht tot dienstverlening heeft ondertekend gaan we aan de slag. Er wordt een brochure gemaakt, teksten geschreven, de fotograaf wordt ingepland. Bezichtigingen worden afgestemd en we koppelen altijd iedere afspraak bij u terug.

Stap 3 Verkocht

Uw woning verkocht? Wij stellen de koopakte op en begeleiden u tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Indien gewenst plaatsen we een VERKOCHT bord in de tuin. Nog geen nieuwe woning gevonden? Ook daarin adviseren we graag en begeleiden we u als aankoopmakelaar.