Werken bij Drieklomp

‘Goede sfeer en familiaire band’

Bij welke vestiging u ook naar binnen loopt, u zult altijd de warme sfeer en familieband ervaren. Bij alle medewerkers staat vriendelijkheid en service hoog in het vaandel en helpen we waar we kunnen.

Delen van Kennis

Aangezien we niet allemaal onder hetzelfde dak werken, maar verspreid over 5 kantoren in het midden van het land, worden er regelmatig bijeenkomsten georganiseerd.

Waar het ene kantoor vaak te maken krijgt met specialistische zaken zoals erfpacht of de Natuurschoonwet 1928 – is het andere kantoor specialist wanneer het om agrarisch vastgoed gaat. En die kennis delen we met elkaar zodat we uiteindelijk de best mogelijke service en kennis naar onze klanten kunnen overbrengen. Uiteraard worden de kennis-sessies afgesloten met een gezellige bbq of borrel en maken we van de gelegenheid gebruik om persoonlijk bij te praten.

Teambuilding

Het ene kantoor luncht iedere dag gezamenlijk, het andere kantoor viert stellig de VRIJMIBO. Maar we doen ook veel samen. We luiden de zomer in – wanneer ons prachtige magazine van de drukpers afrolt vieren we dat met trots – en komen we aan het eind van het jaar samen voor een kerstborrel en staan we stil bij successen van het afgelopen jaar.

En we gaan op wintersport. Allemaal, iedereen – van alle vestigingen. Eens in de 2 jaar sluiten we 3 dagen onze deuren en vliegen we naar de sneeuw. Het klinkt haast ongeloofwaardig, maar toch doen we dat. De ultieme vorm van teambuilding waar alle medewerkers 2 jaar naar uit kijken zodat we na afloop een nog sterkere band met elkaar hebben en we voor de komende 2 jaar voldoende stof tot napraten hebben.