(KANDIDAAT) REGISTER MAKELAAR-TAXATEUR – DRIEKLOMP NUNSPEET

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters is gespecialiseerd in de verkoop van landhuizen, villa’s en boerderijen. Met vestigingen in Voorthuizen, Nunspeet, Zeist, Oosterbeek en Laren (NH) zijn we actief in Midden-Nederland, de Utrechtse Heuvelrug en ’t Gooi.

Ter uitbreiding van ons team in Nunspeet zijn we per direct op zoek naar een:

(KANDIDAAT) REGISTER MAKELAAR-TAXATEUR (40 UUR)

Als (Kandidaat) Register Makelaar-Taxateur weet jij als geen ander hoe je een goede zakelijke relatie opbouwt met klanten en collega’s. 

Functie-eisen

Wij zoeken een ondernemende collega die, overeenkomstig de eisen van de NVM, de vereiste diploma’s heeft om zichzelf (Kandidaat) Register Makelaar-Taxateur te mogen noemen. Iemand die in staat is de functie zelfstandig en in teamverband uit te voeren met:

  • kennis en ervaring van de woningmarkt op de Veluwe;
  • minimaal 1 tot 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • affiniteit of lidmaatschap van Landelijk Vastgoed is een pré;
  • goede communicatieve, schriftelijke en analytische vaardigheden;
  • een klantgerichte instelling, een collegiale houding en een positieve werkmentaliteit;
  • een flexibele instelling;
  • oog voor detail, je weet van aanpakken en je bent stressbestendig.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende, fulltime functie in een gezellig en hardwerkend team in een informele werksfeer. Drieklomp Nunspeet is gelegen op een prachtige locatie in het centrum van Nunspeet. Je krijgt een marktconform salaris en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Enthousiast?

Kun jij ons overtuigen met jouw drive en enthousiasme? Reageer dan direct door het toesturen van jouw CV met motivatiebrief aan Bert Lankman, blankman@drieklomp.nl.  Meer informatie is telefonisch verkrijgbaar: 0341-278383.