Aanbod ‘Stille Verkoop’

Hieronder treft u een overzicht aan van deze woningen in stille verkoop.

Met de bewoners van onderstaande woningen is afgesproken dat wanneer het huis past in het zoekprofiel van een mogelijke koper, men open staat voor een bezichtiging en een eventuele bieding. De kans is groot dat ook uw ideale huis wel te koop maar niet bekend is.

BOERDERIJ IN HET BOSRIJKE DOORN

Wonen te midden van de bossen aan de rand van Doorn, op de Utrechtse Heuvelrug. Wonen in alle rust op een plek waar de natuur alle ruimte krijgt. Deze bijzondere boerderij is niet alleen groots en avontuurlijk, maar kent ook een verrassende indeling en is levensloopbestendig door de aanwezige slaapkamers op de begane grond. De voorzijde wordt gekenmerkt door de authentieke schuiframen met roedeverdeling, kleurrijke luiken en de herkenbare klok op het dak. Veel oude details en structuren zijn bewaard gebleven. Naast de boerderij is het voormalige koetshuis volledig verbouwd naar gastenverblijf en is uitermate geschikt voor dubbele bewoning in de familiesfeer, B&B of werkruimte.

Doorn is vernoemd naar de dondergod Thor en zorgde voor opschudding toen de Duitse keizer Wilhelm II hierheen verhuisde, naar landgoed Huis Doorn. Tegenover deze historische plek met landerijen, bos en de rozentuin van het park van Huis Doorn, is deze uiterst royale opmerkelijke woonboerderij gelegen met een rijkelijke historie met bijgebouwen en een ruim gastenverblijf op een perceel van ruim 5.000 m². Vandaag de dag is de boerderij met veel liefde, aandacht en kwaliteit een fantastische woonplek, maar in het verleden vervulde de boerderij de rol van wasserette voor Huis Doorn. Tevens heeft zich hier in het verleden een pennenfabriek gehuisvest. Kortom, een plek van verhalen. Een plek van thuiskomen. Genieten van ruimte en van buiten en toch met enkele fietsminuten in het centrum van Doorn.

Het dorp Doorn is gelegen in de buurt van Utrecht en Amersfoort, aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug leent zich uitstekend voor wandelen, paardrijden of mountainbiken. Diverse voorzieningen als lagere en middelbare scholen, winkels, horecagelegenheden en sportvelden bevinden zich op fietsafstand. De boerderij is goed bereikbaar via de A12, diverse N-wegen en NS-stations Driebergen-Zeist en Maarn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met kantoor Zeist 030-6920714

MODERN EN PERFECTIE IN ZEVENAAR

Zelden komt een villa op zo een hoog afwerkingsniveau beschikbaar. Deze high-end villa is één van de meest luxueuze villa’s van de regio. Opgetrokken in kwalitatief hoogwaardige materialen is een mix gevonden van stijlvolle architectuur, comfort en moderne techniek waarbij wellness een belangrijke plek heeft gekregen. Het prachtige zwembad of de luxe hammam zijn hier een voorbeeld van. Met een woonoppervlakte van 260 m2 is een heerlijk leefhuis gerealiseerd waarbij rekening is gehouden met privacy en maximaal lichtinval. De imposante raampartijen, waarbij het licht gefilterd kan worden door lamellen zijn een eyecatcher van het huis. De huidige bewoners zijn vaak in het buitenland en kunnen het geheel compleet beveiligd met een gerust hart de deur dichttrekken. Met een minimaal onderhoud qua tuin vanwege een doordacht tuinontwerp en de elektrisch bedienbare poort kunt u onbezorgd uw huis voor langere tijd achterlaten.

Het moderne karakter van het huis komt tot uitdrukking door de opvallende raampartijen met houtlamellen, het gebruik van aluminium, hardsteen en strakke, wit gestucte gevels. De moderne vlakke, antracieten dakpannen en de naadloze aluminium dakgoot versterken dit beeld. De entreé, met een paar optreden, maakt dit beeld compleet. De voordeur is voorzien van een elektronische deuropening via iPhone ook op afstand elektronisch sluitende en maximaal geïsoleerde en beveiligde voordeur.

Om de sfeer te vergroten maar het geheel niet te verstoren, is zowel voor de voordeur als voor de openslaande garagedeuren, gekozen voor massief eikenhout. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer G. van Drie, 026-3397500.
 

Wezep

Op een werkelijk fabelachtige locatie, te midden van de eeuwenoude bomen, rododendrons, waterpartijen en een gerestaureerde grot, ligt het KOETSHUIS van historisch landgoed ‘de Oldhorst’, op een parkachtig landgoed van ruim 32.000 m². Het koetshuis is gelegen in het mooie buitengebied van Wezep op slechts 8 km van het centrum van Zwolle. Komend vanaf de lange oprijlaan, ontwaart u dit unieke object, gelegen op een open plek in het bos. Het monumentale koetshuis kenmerkt zich door het behoud van de oorspronkelijke indelingsstructuur, echter geheel in moderne stijl teruggebracht. Dit is onder andere te zien aan de hoge staldeuren, waar thans glazen deuren in zijn gezet, zodat u optimale lichtinval in de woning hebt. In de woning zijn de karakteristieke kenmerken, zoals het balkenplafond met daartussen de andreaskruisen(!), bewaard gebleven. Echter, de woning is volledig aan de eisen van de tijd aangepast, zodat u hier in luxe en comfort kan genieten van de historie waarmee u op schitterende wijze wordt omringd.

Het koetshuis, gebouwd in sobere neo-renaissancestijl, behoorde oorspronkelijk tot buitenplaats ‘de Oldhorst’. Deze buitenplaats werd in de negentiende eeuw “eene der fraaiste van den geheelen omtrek” genoemd. Dit was grotendeels te danken aan de parkaanleg in landschapsstijl met uitgestrekte wandelingen en bossen. De overkruisde beek op het terrein tussen de weg en het huis is een uniek element uit die periode. De beek slingert door het wandelbos, om plotseling in een gemetselde gang onder een heuvel te verdwijnen. Landhuis ‘de Oldhorst’, rond 1750 gebouwd, is omstreeks 1800 uitgebreid en kreeg rond 1850 haar hedendaagse verschijningsvorm. Begin 20e eeuw is het koetshuis gebouwd en was de buitenplaats compleet.

Het koetshuis wordt omringd door een prachtig park. Beeldbepalend is grote gazon met de monumentale beukenboom en de oude eikenboom. Het parkbos bestaat uit oude eiken, beuken en rododendrons, doorsneden door een slingerende waterpartij met twee vijvers.. Kenmerkend onderdeel van het park is de bakstenen grot uit circa 1820. Deze dient als overkluizing voor het samenkomen van de twee vijvers en een waterval. De grot, welke een lengte heeft van circa 20 meter, heeft vier verschillend gevormde ingangen en twee gangen met gemetseld gewelf die elkaar kruisen. In de grot bevindt zich een sluisje en een waterval. Oorspronkelijk diende de grot als waterreservoir. De grot is net zoals het koetshuis een monument.

Het geheel wordt in verhuurde staat aangeboden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer D. Stalenhoef tel. 0341-278383.

VOORST

Op een indrukwekkend mooie locatie staat deze goed onderhouden VRIJSTAANDE WONING met multifunctioneel bijgebouw op een perceel van 3.490 m2 ERFPACHTGROND (aankoop van de grond / afkoop van de erfpacht is niet mogelijk!)Deze fraaie woning is gelegen op Landgoed De Poll. Een bijzonder mooi landgoed dat bestaat uit prachtige en uitgestrekte natuurgebieden. Via een zandweg bereikt u deze prachtige plek. Vanaf het perceel heeft u zicht op het coulisselandschap rondom de woning. Hier ziet u een grote diversiteit aan flora en fauna. Het wild loopt werkelijk tot aan uw achtertuin. In 2003 werd op deze plek dit degelijke vrijstaande woonhuis gerealiseerd. Het aangebouwde gedeelte wordt thans gebruikt als studeer- / kantoorkamer. Een heerlijke gezinswoning waar u iedere dag kunt genieten van veel rust, privacy en de natuur om u heen. 

De woning ligt vrijwel midden in de natuur / landerijen. Bosgebieden en het uiterwaardengebied van de IJssel liggen op wandelafstand. De bereikbaarheid van en naar verbindingswegen waaronder autosnelweg A1 en het openbaar vervoer (treinstation in Klarenbeek en bushalte aan de Deventerweg) is perfect. Voorst is gelegen in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

De erfpachtcanon bedraagt op dit moment euro 17.239,95 per jaar. Deze canon is fiscaal aftrekbaar.

Indeling:

Begane grond

Entree / hal met garderobe en toilet met fonteintje. Riante woonkamer met dubbel openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer is voorzien van een marmeren vloer en een openhaard. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich een bibliotheekkamer. De keuken in deze woning is ruim en beschikt over een granito aanrechtblad, een Solitaire fornuis met 6-pits gasstel en een oven, een Solitaire wasemkap, een Miele vaatwasser (2016) en een koelkast. Vanuit de keuken en de hal heeft u toegang tot een eveneens ruime eetkamer. In de aanbouw bevindt zich een ruime werk- / studeerkamer met een eigen entree. Deze praktische ruimte is voorzien van een eiken vloer. U heeft prachtig zicht op de landerijen vanuit deze mooie kamer. Tenslotte is er nog een praktische bijkeuken met een voor- en een achterdeur. Hier bevindt zich tevens een wasmachine-aansluiting. Vanuit de hal heeft u toegang tot de …

1e Verdieping
Overloop. Hoofdslaapkamer met aansluitend een praktisch kleedkamer en een zeer verzorgde badkamer. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, een dubbele wastafel en een douche. Op deze verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers en een gastenbadkamer voorzien van een ligbad en een wastafel. Op de overloop bevindt zich tevens een toiletruimte. Via een vlizotrap heeft u toegang tot de …

2e Verdieping
zeer riante zolderruimte voorzien van dakramen.

BIJGEBOUWEN

 • Houten schuur, afmeting ca. 5 x 4 m.

VOORZIENINGEN

 • De woning is aangesloten op gas, water en elektra.
 • De woning is aangesloten op persriolering;
 • Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. de Nefit Ecomline HR cv-ketel en Nefit boiler uit 2003;
 • De woning is goed onderhouden, volledig geïsoleerd en voorzien van 6 zonnepanelen.
 • De begane grond en de hoofdbadkamer op de 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming;
 • Eigen bron aanwezig

BIJZONDERHEDEN

 • Unieke natuurrijke ligging;
 • Prachtige en mooi onderhouden perceel voorzien van een aangelegde tuin, moestuin, diverse terrassen, borders en grasveld.
 • Verschillende fruitbomen op het perceel
 • Zeer goede bereikbaarheid van autosnelwegen A1, A50 en openbaar vervoer;
 • Supermarkt aanwezig in Voorst en Klarenbeek;
 • Centrale ligging in Nederland in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen;

ERFPACHT

De ondergrond bij deze woning is in erfpacht uitgegeven. De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt voor het jaar 2019 euro 17.239,95. De erfpachtcanon is fiscaal aftrekbaar. De looptijd van het erfpachtcontract is tot 2032. Indexering per 5 jaar. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer T. Weustenenk, 0342-474000.

APELDOORN

Op loopafstand van het centrum van Apeldoorn staat deze statige monumentale VILLA “Villa Wilhelmina” op een perceel van 982 m2 grond. Deze tot in de puntjes onderhouden villa wordt met zorg bewoond en is afgelopen jaren zeer grondig gerenoveerd met behoud van haar oorspronkelijke karakter. De woning is gemoderniseerd en geïsoleerd wat wordt bevestigd met het verkrijgen van energielabel B. Op deze plek kunt u heerlijk comfortabel en luxueus wonen. De villa is gelegen op een zichtlocatie tussen de wijken Centrum, Welgelegen en Zevenhuizen en op zeer goede bereikbaarheid van verbindingswegen A1 en A50 en openbaar vervoer. Op het perceel is ruime parkeergelegenheid. Een fantastische plek om te wonen en eventueel te werken zo dichtbij de levendige binnenstad.

Dit zeer riante herenhuis telt een groot aantal kamers. Op de begane grond bevindt zich een riante woonkamer met kamer ensuite, thans in gebruik als kantoorkamers. Tevens is er een riante leefkeuken, een eetkamer, een televisiekamer en een fraaie serrekamer. Op de 1e verdieping bevinden zich 4 grote slaapkamers, een badkamer en een strijkkamer. Op de 2e verdieping nog 2 slaapkamers, een 2e badkamer en een riante zolder. Op het perceel staat een houten schuur met carport voor 2 auto’s. Het perceel heeft rondom een hekwerk en heeft toegang via de elektrische toegangspoort. De zonnige onder architectuur aangelegde achtertuin met boomgaard op het westen complementeert het geheel. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer T. Weustenenk, 0342-474000.

DALFSEN

Dit unieke object mag met zekerheid een echte blikvanger genoemd worden. In het fraaie overgangsgebied tussen de bossen en heiden van het Rechterenseveld en de weidegebieden van Dalfsen, uitkijkend over het coulissen landschap van het aangrenzende landgoed, mogen wij u een schitterend landhuis aanbieden.

Met veel liefde, passie en gevoel voor kwaliteit en stijl hebben de architect en de eigenaren hier in 2014 een geweldig landhuis met soortgelijk bijgebouw gecreëerd. Het eerste dat opvalt bij de entree is het fraaie lijnenspel van de dakconstructie en het gebruik van natuurlijke bouwmaterialen.

Het landhuis en de bijbehorende bijgebouwen zijn smaakvol ontworpen vanuit de eeuwenoude traditie met zowel moderne als traditionele materialen. Let u vooral op de gemetselde dakkapellen en de ‘verzonken’ stalen kozijnen in de zijgevel. De inrichting is luxe en modern, met een knipoog naar het verleden. Kosten noch moeite zijn gespaard voor een warme inrichting.

Door gebruik te maken van de modernste (bouw) technieken in combinatie met oude en natuurlijke bouwmaterialen, is er een krachtige mix ontstaan die het woongenot naar grote hoogten brengt. De gevels zijn bijvoorbeeld opgetrokken uit met de hand gebikte metselstenen afkomstig van één van de nabij gelegen landgoederen. De vloer in de keuken is gelegd met blauw gesmoorde Oud Hollandse estriken, afkomstig uit zorgvuldig geselecteerde verzamelingen.

Zelfs de stalen vierpans-dakramen zijn naar historisch voorbeeld door een smederij vervaardigd en voorzien van dubbele beglazing. De hoogwaardige en moderne afwerking van de woning zien wij terug in de optimale isolatie.  Zo is het geheel onder andere voorzien van zonnepanelen, triple-glas beglazing en vloerverwarming in de gehele woning.

Het eveneens volledig geïsoleerde bijgebouw, is thans in gebruik als garage, berging en als gastenverblijf. Daarnaast is dit bijzonder geschikt te maken als atelier, praktijk aan huis of mantelzorg woning.

Het geheel is te bereiken via een lange oprijlaan waaraan uiteindelijk slecht twee woningen staan. Wanneer u uw auto parkeert overvalt de stilte u waarbij u tegelijkertijd beseft dat u hier voor een heel bijzonder object staat met absolute rust, ruimte en privacy.

Kortom: Aan alles is te zien dat er gebruik is gemaakt van topontwerpers!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer L. Lankman, tel. 0341-278383.

WOONBOERDERIJ OP MAGNIFIEKE PLEK

Op een uitzonderlijk mooie locatie nabij het dorpje Leersum, in de buurtschap Darthuizen, is deze bijzondere gerenoveerde woonboerderij met diverse bijgebouwen en paardenstallen gelegen op een ruim perceel van 12.385 m². Het buitenleven hier heeft een puurheid en eenvoud die precies daartoe uitnodigt. Laat de beslommeringen van alledag van u afglijden zodra u het toegangshek doorrijdt. Op deze weelderige plek komen de geneugtes van het leven samen; uw gezinsleven en aandacht voor elkaar, de liefde en passie voor uw dieren én proeven en genieten van uw eigen oogst. Dit is met recht een plek van thuiskomen.

Een prachtige plek aan een rustige weg in het buitengebied van Leersum, met alle voorzieningen op korte fietsafstand. Een ideale plek om uiting te geven aan uw lang gekoesterde wens van buiten wonen in de natuur, werken- en hobbyen aan huis en tegelijkertijd alle dagelijkse voorzieningen om de hoek.

Een fraaie plek om in alle rust te wonen nabij de prachtige bossen en tussen historische landgoederen, waaronder kasteel Broekhuizen. De plaatsen Leersum, Doorn en Wijk bij Duurstede liggen als een goed bereikbare driehoek om de boerderij heen met diverse voorzieningen zoals scholen en winkels binnen handbereik. De woning is gelegen op slechts enkele autominuten vanaf de snelweg A12 en verbonden aan diverse N-wegen en daarmee zeer goed bereikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met kantoor Zeist 030-6920714

SCHILDERACHTIGE BINNENHOFBOERDERIJ NET BUITEN AMERSFOORT

STOUTENBURG – SCHILDERACHTIGE BINNENHOFBOERDERIJ NET BUITEN AMERSFOORT

In het buitengebied van Stoutenburg, op fietsafstand van Amersfoort, Leusden en Hoevelaken, is deze fenomenale binnenhofboerderij gelegen op een perceel van 26.035 m². Een landhuis die zijn weerga niet kent. Dit onder architectonisch oog van Paul van Vliet gerealiseerde ensemble, is tot in precisie uitgedacht. Tijdens de bouw zijn op afwerking, detaillering en materiaal, kosten nog moeite gespaard met een verbluffend eindresultaat tot gevolg. Een deftig aangezicht gecombineerd met een landelijke stijl, een unicum in de omgeving.

De huidige bewoners hebben rond het jaar 2000 de oude boerderij en de agrarische opstallen geamoveerd en deze grandioze woondroom gerealiseerd voor het hele gezin.

Een prachtig chique volledig onderkelderd voorhuis, geschakeld aan de U-vormige woonboerderij met ruim gastenverblijf. Met zes slaapkamers, twee badkamers, ruime woonkamer en grote woonkeuken is de hoofdwoning zeer compleet. Het aangrenzende gastenverblijf is voorzien van een ruime living en drie slaapkamers. Dit levensloopbestendige domein is perfect voor mantelzorg, groepsactiviteiten, B&B en eventueel dubbele bewoning.

Op deze fraaie plek genieten zij nog iedere dag van dit voorrecht, de natuur en de ruimte.

Vanzelfsprekend, want de woonboerderij is perfect gelegen midden in een driehoek van natuurgebieden De Schammer, Bloeidaal en Heerlijkheid Stoutenburg.

De historische en gezellige binnenstad van Amersfoort ligt op slechts 3,5 km afstand. Zeer centraal gelegen midden in het land vlakbij knooppunt Hoevelaken met snelwegen A1 en A28. Kortom; de ligging, luxe en ongekende mogelijkheden maken dit alles tot een heerlijk domein waar rust, ruimte, privacy en het echte buitenleven een volstrekte vanzelfsprekendheid is en waar u al uw woondromen kunt verwezenlijken. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met kantoor Zeist 030-6920714

KAMERIK – RUSTIEKE WOONBOERDERIJ OP FENOMENALE PLEK

Ontsnappen aan de waan en de hectiek van alle dag en volledig opgaan in natuur en het bijzondere wat deze mooie plek te bieden heeft. Zodra u het erf van deze fantastische dwarshuisboerderij oprijdt, ontvouwt zich hier een waarlijk schouwspel en maakt u kennis met alle facetten van het buitenleven. Scharrelende kippen, laagvliegende roofvogels, pasgeboren lammeren, het ruisen van de bomen en de geuren van het groene weidegras. De vele vergezichten over de omliggende weilanden en akkers zullen u doen blijven verwonderen en inspireren. Een decor van natuurkleuren door wisselende luchten en seizoenen. Een heerlijk welverdiende rust maakt zich hier van u meester en er rest u dan ook niets anders dan verwondering over deze heerlijke woonboerderij. Uw nieuwe plek van thuis. En dat allemaal op 20 minuten afstand van de bruisende stad Utrecht en Amsterdam. Midden in het Groene Hart.

De woonboerderij is op enkele minuten gelegen van de dorpen Woerden, Harmelen en Kamerik. Het dorp Kamerik beschikt over voorzieningen als basisscholen, medische voorzieningen en diverse horeca en winkels. De bereikbaarheid van deze dorpen is zeer goed vanwege de gouden driehoek ligging van Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Kortom, een fantastische plek en een unieke locatie met alles binnen handbereik. 

De woning beschikt over een oase aan ruimte met circa 280 m² woonoppervlak. Door het betrekken van de vroegere deel bij het voorhuis, is er een waanzinnige woonkamer van 170 m² ontstaan. De aanwezigheid van diverse bijgebouwen op een perceel van maar liefst 7.315 m², is het de ideale plek voor mantelzorg, guesthouse of praktijk aan huis. De bijgebouwen bestaan uit o.a. een hooiberg, open garage, veestal, stenen schuur met wellness, plantenkas en schuur met massageruimte.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met kantoor Zeist 030-6920714

BUURTSCHAP HEELWEG – Vrijstaand landhuis in een groene oase

Verscholen in het landelijke gebied tussen Doetinchem en Winterswijk staat deze zeer ruime VRIJSTAANDE LANDHUIS met 3 RIANTE en MULTIFUNCTIONELE BIJGEBOUWEN op een perceel van ruim 1,2 hectare grond. Het fraaie en zeer goed onderhouden landhuis is gelegen in het buitengebied van het buurtschap Heelweg, gemeente Oude IJsselstreek, nabij Varsseveld, Doetinchem en Lichtenvoorde.  De woning ligt te midden van prachtige landerijen en coulisselandschap. Zodra u door de poort het perceel oprijdt, ervaart u hoe privacyvol deze woning gelegen is. U komt werkelijk in een groene oase. De fraai aangelegde tuin met vijverpartijen brengen rust in uw hectische bestaan. Genieten van rust, ruimte en natuur. Heerlijk zwemmen en relaxen bij uw eigen overdekte en semiprofessionele zwembad in de badvilla of toch werken vanuit huis in het 2e multifunctionele bijgebouw. Kenmerkend voor de woning en bijgebouwen is het zeer fraaie en zeer hoogwaardige afwerkingsniveau. Een instapklare, uiterst riante en luxe woning gelegen in een prachtige omgeving. Heelweg bereikt u snel vanaf Arnhem via de A18. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de makelaar T. Weustenenk op 0342-474000.

WALENBURG EEN IDYLLISCH GELEGEN KASTEEL

In een ambiance van uitgestrekte graslandschappen, vogelgezang, grazende koeien en boompartijen bevindt zich het fraaie en historierijke kasteel Walenburg, gelegen in het buitengebied tussen Doorn en Wijk bij Duurstede. Vanaf de Langbroekerdijk slaat u af om via de toegangspoort en de door hoge eiken geflankeerde oprijlaan naar uw eeuwenoude burcht te rijden.

Hier ontvouwt zich een waarlijk paradijselijk domein van rust, privacy en natuurschoon met een ongekende verscheidenheid aan bijzondere bloemen, bomen en planten op een perceel van ruim 19.000 m². Een sprakeloos makend eeuwenoud kasteel met een buitengewoon fraaie tuin; de slotgracht en de diverse terrassen die deze idyllische plek omsluiten maken de uniciteit hier tastbaar. 

Het geheel maakt deel uit van landgoed Sandenburg en de grond wordt uitgegeven op basis van een recht van erfpacht door het Landgoed Sandenburg voor een periode van 30 jaar. Het landgoed, en daarmee kasteel Walenburg, is gerangschikt onder de Natuurschoonwet wat vele fiscale voordelen biedt o.a. vrijstelling van overdrachtsbelasting.

Kasteel Walenburg ligt op korte afstand van Doorn met scholen, winkels, openbaar vervoer, sportaccommodaties en golfbanen. Door de centrale ligging en goede bereikbaarheid van diverse N-wegen en de A12, zijn steden als Amsterdam en Utrecht met 30 tot 40 autominuten bereikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met kantoor Zeist 030-6920714.

BETUWE – VLEESKALVERENBEDRIJF

Op een fraaie locatie in het agrarische buitengebied van de gemeente Buren mogen wij u een VLEESKALVERENBEDRIJF aanbieden op een perceel van 3 hectare.

Achter de bedrijfswoning (met een woonoppervlakte van circa 216 m²) staan twee kalverenstallen uit de jaren ’70. Hier kunnen conform de vigerende omgevingsvergunning 726 witvleeskalveren gehouden worden.

In de directe omgeving zijn geen burgerwoningen gelegen. De grootte van het bouwvlak maakt uitbreiding van het bedrijf mogelijk.

Door de nabijheid van de provinciale wegen N320 en N833 is het bedrijf goed te bereiken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Joh. van der Waaij, tel. 0342-474717.

MIDDEN NEDERLAND – KASSENCOMPLEX EN HORECA

Rietgedekte boerderij met kassencomplex en royale horeca voorzieningen in het midden van het land. Thans in gebruik als toeristische attractie met landelijke bekendheid. Ruime mogelijkheden voorhanden tot uitbreiding van de activiteiten. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer J. van der Waaij, 0342-474000.

OTTERLO – PAARDENHOUDERIJ NABIJ DE VELUWE

Professionele PAARDENHOUDERIJ bestaande uit royale boerderij met twee luxe uitgevoerde woongedeeltes, rijhal, rijbaan met Agterbergbodem, dressuurbaan met geopadbodem, springweide en luxe paardenstallen. Totaal ca. 70 boxen en meerdere paddocks en weiden. Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 7,5 ha op de Veluwe met unieke uitrijmogelijkheden nabij de bossen. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer J. van der Waaij, 0342-474000.

Deze werkzaamheden nemen wij u graag uit handen

 • Bemiddeling bij aan- en verkoop
 • Taxaties voor financiering, aankoopbeslissing, boedelscheiding, successie, belastingdienst, rechtbank
 • Bemiddeling bij huur- en verhuur
 • Advisering over grond- en (erf)pachtzaken, specialistische zaken zoals Natuurschoonwet 1928 en landgoederen
 • Advisering over een stille verkoop traject