Aanbod ‘Stille Verkoop’

Hieronder treft u een overzicht aan van woningen in stille verkoop.

Met de bewoners van onderstaande woningen is afgesproken dat wanneer het huis past in het zoekprofiel van een mogelijke koper, men open staat voor een bezichtiging en een eventuele bieding.

STIJLVOL WONEN OP EEN PRACHTIGE EN UNIEKE LOCATIE!

In een bosrijk gebied, nabij de uitgestrekte bossen en de zandverstuiving, treft u een fraai en charmant RIETGEDEKTE LANDHUIS genaamd “De Haere” aan. Het geheel is gesitueerd op een prachtig en besloten terrein van ruim 1,2 hectare, welke vroeger deel heeft uitgemaakt van het landgoed De Haere.

Zowel het woonhuis als de omliggende tuin zijn in de Engelse Stijl uitgevoerd, deze stijl is onder andere terug te vinden in de fraaie raampartijen met roedeverdelingen en de rieten kap. De klassieke tuin, welke rondom het landhuis is gelegen, is destijds ontworpen door tuinarchitecte Mien Ruys en later uitgewerkt door diverse tuinarchitecten. Achter het huis treft u een natuurlijke ven aan, deze wordt gevoed vanuit de dellen.

Verscholen in het groen treft u een historisch tuinhuis aan. Dit is het oude tuinhuis van Paleis het Loo. Het tuinhuis is opgetrokken in dubbelwandig hout. De ramen hiervan zijn uitgerust met glas in lood ramen. De indeling is als volgt: Entree. L-vormige woonkamer met een open keuken, welke beschikt over een terrazzo aanrechtblad. Aansluiting voor een gashaard. Doucheruimte met een toilet en wastafel.

Verder treft u op het perceel een vrijstaande drie dubbele garage aan met een aanbouw/paardenstal. Deze garage is in 2001 gebouwd en is in steen/spouwmuren opgetrokken, met aan de buitenzijde gepotdekseld hout. Het dak is middels dakpannen gedekt. De afwerking is gedaan middels koperen dakgoten en afvoerpijpen. De gehele garage is geïsoleerd en heeft een oppervlakte van ca. 80 m². Indeling: Drie garages met op afstand te bedienen elektrische deuren. Alle garages zijn volledig betegeld. Bevloerde vliering. Mogelijkheid om twee paardenboxen te creëren.

Het landhuis De Haere is oorspronkelijk in 1940 gebouwd en in 1960 nader uitgebouwd en is geheel onderkelderd. Het geheel is opgetrokken in steen / spouwmuren. In het gehele huis zijn nog authentieke details terug te vinden, zoals prachtige wandbetimmeringen, lambriseringen en oude eiken kloosterdeuren en nog meer fraaie details. Het fraaie bijgebouw met de dubbele garage en de serre van de woonkeuken zijn in het jaar 2000 gebouwd.

Op aanvraag is er meer informatie en de prijs beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Nunspeet, de heer L. (Bert) Lankman, tel. 0341-278383 of nunspeet@drieklomp.nl

PRACHTIGE GEZINSWONING IN DOORN

Op loopafstand van het Ludenbos in Doorn gelegen, goed onderhouden, vrijstaand woonhuis met 2 slaapkamers op een ruim perceel van 525 m² met heerlijke tuin en stenen bijgebouw. Een prachtige locatie midden in een buitengewoon groene en bosrijke omgeving, nabij heerlijke wandelbossen in een plezierige wijk en op loopafstand van de dorpskern.

De woning valt op door de prachtige witte gevel met rode dakpannen. Een heerlijke gezinswoning waar jarenlang met plezier en veel liefde is gewoond.

Het dorp Doorn is centraal gelegen op slechts 25 autominuten van Utrecht en 20 minuten van Amersfoort. Het bosrijke dorp ligt aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug met vele landgoederen en kastelen in de directe omgeving. De woning is goed bereikbaar via de A12, diverse N-wegen en het dichtstbijzijnde NS-station ligt in het buurdorp Maarn en is binnen 6 minuten per auto te bereiken, station Driebergen-Zeist op 10 minuten afstand.

De woning is gelegen in één van de mooiste villawijken in het noordwestelijke deel van Doorn. De volgende voorzieningen zijn op enkele minuten loop- of fietsafstand: het gezellige centrum, de golfbaan, hockeyvelden, lagere en middelbare scholen, supermarkten, tennisbanen, voetbalvelden, het Ludenbos en zelfs een zwembad. Daarnaast zijn de lagere en middelbare scholen, winkels en supermarkten op enkele minuten fietsafstand gelegen. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Zeist, tel.030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

EEN UNIEK EN UITERST FRAAI GELEGEN LANDGOED IN DE VELUWSE BOSSEN

Te midden van de bossen van De Veluwe, maar op korte afstand van uitvalswegen, ligt dit prachtige landgoed, een ultieme stek voor de paardenliefhebber. Het landgoed bestaat uit diverse karakteristieke opstallen, bos en landbouwgrond en is gerangschikt onder de Natuurschoonwet 1928 (niet opengesteld). De totale oppervlakte van het landgoed bedraagt circa 10.82.50 hectare. Door de rust, de ruimte en de prachtige natuur ervaar je hier iedere dag een beetje als vakantie!

De huidige bebouwing is opgericht in de jaren ‘30 van de vorige eeuw. In de loop der jaren zijn er nieuwe stallen bij gebouwd. De locatie heeft thans een functie als paardenhouderij en fokbedrijf. Op het landgoed bevinden zich twee woningen, diverse bijgebouwen, cultuurgronden en bossen. Het landgoed heeft aan de achterzijde een inrit waardoor u eindeloos met de paarden kunt uitrijden door de Garderense bossen en over de heide.

Garderen, ook wel het ‘Laren van de Veluwe’ genoemd, in het voor Nederland uitzonderlijke glooiende landschap is van oudsher een belangrijke kern in die omgeving en heeft zich ontwikkeld tot een toeristische trekpleister die ook voor de bewoners veel mogelijkheden biedt met goede ambachtszaken en uitstekende horeca. Tot de bewoners behoren opmerkelijk veel kunstenaars en artiesten. Niet echt vreemd, want het is een inspirerende omgeving en dat op slechts een half uur van de Randstad.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Voorthuizen, de heer J. van der Waaij, tel.  0342-474000 of info@drieklomp.nl

UTRECHT-AMERSFOORT – SCHITTEREND NSW-LANDGOED

Het stijlvolle en statige landhuis (‘The Manor’) uit 1925 straalt een uitermate warme sfeer uit. De prachtige beukenlaan is met recht een pronkstuk en vormt een natuurlijke grens met de terreinen van het Utrechts Landschap. Op het landgoed zijn naast de loof- en naaldbomen ook diverse mooi gelegen weilanden te vinden waardoor het landgoed uitermate geschikt is om dieren te houden, met name voor paardenliefhebbers heeft het terrein veel te bieden. Er zijn o.a. diverse stallen, een buitenbak en een overdekte rijhal aanwezig.

Het landgoed wordt aangeboden op circa 8,9 hectare grond inclusief een bouwperceel voor de bouw van een TWEEDE LANDHUIS op een schitterende plek, midden op het landgoed. Het geheel is gerangschikt onder de Natuurschoonwet 1928, waardoor men diverse fiscale voordelen geniet.

Vraagprijs: € 3.150.000,– v.o.n.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Voorthuizen, de heer H.A. (Ariën) van Drie, 0342-474000.

LANDHUIS MET GARAGE EN TUINHUIS REGIO SOEST

Op een unieke locatie tussen Soest-Zuid en Soestduinen staat dit prachtige LANDHUIS met GARAGE en TUINHUIS op een schitterend perceel van ruim 2.030 m². De villa grenst direct aan natuurgebied de “Korte Duinen”. Dit uitgestrekte natuurgebied met stuifduinen en bos is niet voor niets een “Aardkundig Monument”. Dit bosgebied is een van de fraaiste wandelgebieden van de omgeving, de locatie wordt gezien als één van de mooiste in Soest.

Het landhuis is in 2008 onder architectuur gebouwd, enkel met gebruik van hoogwaardige en luxe materialen. Het huis is uitstekend onderhouden, zeer goed geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming en biedt door zijn indeling goede mogelijkheden voor werken/kantoor aan huis. De grote raampartijen maken het huis licht en geven overal zicht op de prachtige tuin, terrassen en het bos. Een riant woonoppervlak van 521 m² met maar liefst 6 slaapkamers, 3 badkamers en een ruim souterrain met een eigen opgang.

De villa heeft een perfecte ligging met optimale privacy en toch zo dichtbij alle voorzieningen van Soest. Zowel de scholen, winkels, sport- en ander voorzieningen van Soest zijn goed bereikbaar met zowel de fiets als met de auto. Dit heerlijke huis is ook als uitvalsbasis voor Utrecht of Amersfoort ideaal; binnen 14 autominuten staat u op de Uithof en in 12 minuten rijdt u naar de binnenstad van Amersfoort. Op de fiets is het amper 9 minuten naar het dichtstbijzijnde NS Station.  

Vraagprijs: € 2.950.000,–  k.k.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Laren, tel. 035-3035625 of via e-mail laren@drieklomp.nl

KOETSHUIS TE WEZEP

Op een werkelijk fabelachtige locatie, te midden van de eeuwenoude bomen, rododendrons, waterpartijen en een gerestaureerde grot, ligt het KOETSHUIS van historisch landgoed ‘de Oldhorst’, op een parkachtig landgoed van ruim 32.000 m². Het koetshuis is gelegen in het mooie buitengebied van Wezep op slechts 8 km van het centrum van Zwolle. Komend vanaf de lange oprijlaan, ontwaart u dit unieke object, gelegen op een open plek in het bos. Het monumentale koetshuis kenmerkt zich door het behoud van de oorspronkelijke indelingsstructuur, echter geheel in moderne stijl teruggebracht. Dit is onder andere te zien aan de hoge staldeuren, waar thans glazen deuren in zijn gezet, zodat u optimale lichtinval in de woning hebt. In de woning zijn de karakteristieke kenmerken, zoals het balkenplafond met daartussen de andreaskruisen(!), bewaard gebleven. Echter, de woning is volledig aan de eisen van de tijd aangepast, zodat u hier in luxe en comfort kan genieten van de historie waarmee u op schitterende wijze wordt omringd.

Het geheel wordt in verhuurde staat aangeboden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Nunspeet, dhr. D. Stalenhoef tel. 0341-278383 of nunspeet@drieklomp.nl

HENGELO ERVE ‘KLEIN NIJHOF’

Aan een rustige landweg, verscholen achter oude eikenbomen en grote rododendrons ligt aan de rand van het landgoed “Twickel” het uiterst charmante Erve ‘Klein Nijhof’.

Een sfeervolle woonboerderij, bijgebouw (schöppe), Engelse stal, rijbaan, carport en weiland op een perceel van 13.330 m². De huidige eigenaar bewoont deze karakteristieke boerderij op dit prachtige erf maar liefst 47 jaar en heeft er, naast zijn bedrijf, decennialang een succesvolle stoeterij geleid. Dit verklaart de aanwezigheid van een riante rijbaan, weiland en meerdere stallen.

In het bijgebouw zijn 3 stallen, wasplaats en een logeerappartement. Thans is er een wijzigingsprocedure gaande, waar o.a. een nieuw erfinrichtingsplan ( en de sloop van enkele opstallen) onderdeel van uitmaakt en  waarmee de vigerende agrarische bestemming wordt omgezet naar een woonbestemming met stallingsmogelijkheid. Dit bijzondere plekje wordt u aangeboden met een nieuwe 30-jarige erfpachtovereenkomst met Landgoed Twickel.

Het is gelegen op fietsafstand van scholen, supermarkt en ziekenhuis.

De sfeervolle woonboerderij is smaakvol verbouwd en beschikt onder andere over 4 royale slaapkamers, 2 volledig geoutilleerde badkamers, kantoortje, keuken en een schitterende, lichte living in het voorhuis. Dit alles is verdeeld over een gebruiksoppervlakte van bijna 300 m² en een inhoudsmaat van ruim 1.200 m³.

Op aanvraag is meer informatie en de vanaf-prijs voor de opstallen beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Nunspeet, de heer L. (Bert) Lankman, tel. 0341-278383 of nunspeet@drieklomp.nl

ELST (UT) – VRIJSTAANDE WONING MET PROFESSIONELE MANEGE

Een zeer ruime vrijstaande woning voor de paardenliefhebber en de buitenmens. Op deze plek krijgen de paarden ruim baan. Door de aanwezigheid van meer dan 25 paardenstallen, kantoor, kantine, overdekte binnen manege, professionele buitenbak(ken) en stapmolen is alles gericht op het bedrijven van de professionele paardensport. Wedstrijden, fokken en verzorging, alles is mogelijk op deze unieke plek in Elst op nog geen vijf autominuten rijden van de Nederrijn. De in 2004 door de huidige bewoners nieuw gerealiseerde woning met dubbele inpandige garage is in perfecte staat. De woning is levensloopbestendig gebouwd door onder meer een slaapkamer met badkamer op de begane grond. De gekozen stijl van de woning past mooi in het landschap en typeert zich door de bijzondere halfronde dakkapellen, kruiskozijnen en raamluiken.

Het dorpje Elst kent nog geen 5000 inwoners en is onderdeel van gemeente Rhenen. De omgeving kenmerkt zich door de vele beschermde natuurgebieden, de voorbij stromende Nederrijn en de centrale ligging van het land.

De woning is direct gelegen en verbonden met paden aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Dit natuurgebied beschikt over zo’n 60 kilometer aan gemarkeerde paardenpaden met bos, heide en open vlaktes waar u heerlijk stapvoets of in draf kunt genieten van de omgeving. Kortom, meer dan voldoende ruimte en gelegenheid voor prachtige ruitertochten in de directe omgeving en schitterend vrij wonen!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Zeist tel. 030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

GEMEENTE ELBURG

Als laatste huis aan een landweggetje met fraai uitzicht over de natuurgebieden richting het Veluwemeer, mogen wij u een bijzondere boerderij aanbieden met twee woonbestemmingen, een eenvoudige recreatiewoning en diverse bijgebouwen op bijna 8.500 m² grond.

Vraagprijs € 1.195.000,– k.k.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Nunspeet, de heer L. (Bert) Lankman via tel. 0341-278383 of nunspeet@drieklomp.nl

BUITENGEBIED TUSSEN BARNEVELD EN LUNTEREN

EEN HEERLIJKE PLEK VOOR PAARDENLIEFHEBBERS!

Deze schitterende, geheel gerenoveerde, rietgedekte BOERDERIJ ligt op een hele fijne plek in het buitengebied van Barneveld en Lunteren. Via een prachtig buitenweggetje bereikt u het verzorgde erf van deze luxe verbouwde boerderij met meerdere opstallen. Naast dat het fijn buitenaf wonen is in deze prachtige ruime boerderij,  is er ook volop ruimte en mogelijkheden om de paardenhobby aan huis uit te oefenen. De sfeervolle gepotdekselde riet- en pannengedekte stal biedt plaats aan 8 paardenboxen en de schuur naast de woning biedt ruimte aan 10 paarden, een zadelkamer, berging, keuken en toilet. Ook is er zelfs een kleine binnenrijhal aanwezig. Op het terrein zijn tevens een prachtige buitenrijbaan van 20 x 60 mtr, een stapmolen, longeerbaan/paddock en verschillende weilanden aanwezig.

Een ideale plek buitenaf en landelijk gelegen op een perceel van ruim 8,5 hectare met veel mogelijkheden tot het uitrijden op de Veluwe. Eventueel is het geheel ook met minder grond te koop.

Prijs op aanvraag.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer J. (Johan) van der Waaij, tel. 0342-474000 of via info@drieklomp.nl

ROMATISCHE BUITENPLAATS IN DE ACHTERHOEK

In het prachtige, glooiende landschap van de Achterhoek ligt een romantische buitenplaats met een rijke geschiedenis. Het landgoed heeft een oppervlakte van 5 hectare (uit te breiden tot ruim 8,1 hectare) en is gerangschikt onder de Natuurschoonwet 1928. Het hoofdhuis is gebouwd omstreeks 1830. Het is een fraai neoclassicistisch landhuis, met een prachtig versierde voorgevel. Op enige afstand van het landhuis verrees in latere tijden een omvangrijk koetshuis. Met oog voor detail is het geheel de afgelopen jaren grondig gerenoveerd. Het is een bijzonder object voor belegging en/of (gedeeltelijk) eigen gebruik. Landelijk wonen in een stukje geschiedenis en genieten van de rust en het buitenleven.

Indicatieve vraagprijs € 3.250.000,– v.o.n.

Voor meer informatie over dit unieke landgoed kunt u contact opnemen met onze vestiging te Voorthuizen, de heer H.A. (Ariën) van Drie, 0342-474000.

RUSTIEKE WOONBOERDERIJ OP FENOMENALE PLEK (KAMERIK)

Ontsnappen aan de waan en de hectiek van alle dag en volledig opgaan in natuur en het bijzondere wat deze mooie plek te bieden heeft. Zodra u het erf van deze fantastische dwarshuisboerderij oprijdt, ontvouwt zich hier een waarlijk schouwspel en maakt u kennis met alle facetten van het buitenleven.

De woning beschikt over een oase aan ruimte met circa 280 m² woonoppervlak. Door het betrekken van de vroegere deel bij het voorhuis, is er een waanzinnige woonkamer van 170 m² ontstaan. De aanwezigheid van diverse bijgebouwen op een perceel van maar liefst 7.315 m², is het de ideale plek voor mantelzorg, guesthouse of praktijk aan huis. De bijgebouwen bestaan uit o.a. een hooiberg, open garage, veestal, stenen schuur met wellness, plantenkas en schuur met massageruimte.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Zeist tel. 030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

SCHILDERACHTIGE BINNENHOFBOERDERIJ NET BUITEN AMERSFOORT

In het buitengebied van Stoutenburg, op fietsafstand van Amersfoort, Leusden en Hoevelaken, is deze fenomenale binnenhofboerderij gelegen op een perceel van 26.035 m². Een landhuis dat zijn weerga niet kent. Dit onder architectonisch oog van Paul van Vliet gerealiseerde ensemble, is tot in precisie uitgedacht. Tijdens de bouw zijn op afwerking, detaillering en materiaal, kosten nog moeite gespaard met een verbluffend eindresultaat tot gevolg. Een deftig aangezicht gecombineerd met een landelijke stijl, een unicum in de omgeving.

De huidige bewoners hebben rond het jaar 2000 de oude boerderij en de agrarische opstallen geamoveerd en deze grandioze woondroom gerealiseerd voor het hele gezin.

Een prachtig chique volledig onderkelderd voorhuis, geschakeld aan de U-vormige woonboerderij met ruim gastenverblijf. Met zes (slaap)kamers, twee badkamers, ruime woonkamer en grote woonkeuken is de hoofdwoning zeer compleet. Het aangrenzende gastenverblijf is voorzien van een ruime living en drie slaapkamers. Dit levensloopbestendige domein is perfect voor mantelzorg en eventueel dubbele bewoning.

Op deze fraaie plek genieten zij nog iedere dag van dit voorrecht, de natuur en de ruimte. Vanzelfsprekend, want de woonboerderij is perfect gelegen midden in een driehoek van natuurgebieden De Schammer, Bloeidaal en Heerlijkheid Stoutenburg.

De historische en gezellige binnenstad van Amersfoort ligt op slechts 3,5 km afstand. Zeer centraal gelegen midden in het land vlakbij knooppunt Hoevelaken met snelwegen A1 en A28. Kortom; de ligging, luxe en ongekende mogelijkheden maken dit alles tot een heerlijk domein waar rust, ruimte, privacy en het echte buitenleven een volstrekte vanzelfsprekendheid is en waar u al uw woondromen kunt verwezenlijken. 

Meer informatie is verkrijgbaar via onze vestiging te Zeist, tel.030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

PICTURE PERFECT – PUTTEN

Op een absolute toplocatie, aan een rustig laantje nabij de dorpskern van het gezellige oude dorp en op 50 meter van het Putterbosch staat deze rietgedekte NIEUWBOUW VILLA op een prachtig ruim perceel van 1.725 m². 

Deze prachtige villa is onder architectuur in 2020 gebouwd, enkel met gebruik van hoogwaardige en luxe materialen en uitgevoerd in de Gooische stijl met een imposante en charmant ogende rieten kap, zinken daken en eiken details. Inpandig domineren eiken, hardsteen en staal! Dit magnifieke designhuis is optimaal geïsoleerd en wordt duurzaam verwarmd middels een warmtepomp en 16 zonnepanelen.

Alle vloeren zijn voorzien van vloerverwarming. De villa biedt door zijn indeling goede mogelijkheden voor werken/kantoor aan huis of bewoning au-pair. 

De villa is omgeven door een mooi aangelegde op het zuiden gelegen zonovergoten tuin, diverse terrassen en beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De terrassen bieden zitgelegenheid om op ieder moment van de dag te kunnen genieten. Het terrein is volledig omsloten door hekwerk. Een locatie waar al het goede waar villawijk het Putterbosch om bekend staat bij elkaar komt. 

Dit is een rijk bezit! Picture perfect, bloedmooi in alle opzichten!

BOUWKENMERKEN

Bouwjaar: 2020;

Bouwwijze: gebouwd onder architectuur, rietgedekt;

Isolatie: volledig geïsoleerd;

Woonoppervlakte: ca. 237 m²;

Inhoud: ca. 928 m³;

Perceeloppervlakte: ca. 1.725 m²;

Energielabel: A.

INDELING

Parterre

Via de royale overdekte entree kom je in de imposante ontvangstruimte. Al gelijk is het gevoel, ‘hier komt werkelijk geen eind aan!’. Een prachtige blik op de vide laat de adem even stokken. De hal is voorzien van Piet Boon vloertegels en is fijn verwarmd. Een royale garderobekast en een toilet in goudstuc met sproeiwandcloset en hardstenen waskom stralen pure luxe uit. De binnendeuren zijn allemaal uitgevoerd in de stijl van het model Amsterdam (Piet Boon).

Het fijnste verblijf in dit huis en gelijk het kloppend hart is de grote open keuken. Je bent in huis, maar het uitzicht door de royale glazen pui met tweedubbele terrasdeuren laat je één worden met de natuur. De keuken heeft een fraai Dekton keukenblad en Sonos plafondspeakers. De keuken is voorzien van o.a. een koelkast, grote vriezer en een wijnklimaatkast, allen van met merk Liebherr.

Een heteluchtoven, combimagnetron, bordenwarmer van het topmerk Gaggenau en Bora tekent voor de inductiekookplaat. Het geheel wordt afgemaakt door een vaatwasmachine uit de toplijn van AEG op hoogte met comfortlift, Quooker, en helemaal van deze tijd, een werkblad met USB-opladers.

Vanuit de woonkeuken loop je zo de living in. Wat direct opvalt is het vele licht, de prachtige moderne eiken visgraatvloer, de ingebouwde televisie, een tunnel openhaard (aan weerszijden van de living en keuken) zorgen voor een sfeer waar je even helemaal tot rust komt. Dit is de plek om een fijn boek te lezen met een lekkere Chardonnay. Tenslotte is er nog een royale study annex slaapkamer op de begane grond met aangrenzend een badkamer voorzien van een regendouche, handdouche, waskom en Betoncire wandafwerking.

De bijkeuken is voorzien van een wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting, een prachtige vaste kastenwand, een wastafel van Corian en fraaie ingebouwde wandkranen.

1e Verdieping

Vanuit de hal is er een eiken trap naar de eerste verdieping met indirecte verlichting. De gehele verdieping is voorzien van dezelfde eiken visgraatvloer als beneden met vloerverwarming. De master-bedroom is voorzien van een walk-in closet met maar liefst acht kasten in leatherlook! Hier kun je gemakkelijk alle kledingstukken, schoenen en spullen kwijt. Fijne luxe badkamer met een dubbele waskom, regen- en handdouche, Corian bad, Betoncire wanden met in het zicht prachtige eikenhouten spanten. Tweede slaapkamer met vaste kast in leatherlook en een dakkapel met mooie hoge ramen. In de derde slaapkamer is middels de vlizotrap de zolder te bereiken.

BIJGEBOUWEN

 • Carport, afmeting ca. 4,3 x 6,9 m.
 • Houten tuinberging, afmeting ca. 2,1 x 3,3 m.

INSIDE AND OUTSIDE FEATURES

 • Het terras is maar liefst 40 m² groot en voorzien van een fijne buiten open haard.
 • Rondom de villa zijn spots in de overstek gerealiseerd.
 • Er ligt reeds een fundering voor de bouw van een garage/schuur.
 • De tuin is voorzien van een eigen waterbron en sproeiinstallatie en heeft diverse elektra aansluitingen.
 • Robotmaaier aanwezig.
 • Alle binnendeuren en hang en sluitwerk zijn bijzonder fraai uitgevoerd (Piet Boon).
 • De villa is uitgerust met Busch-Free@home. Het intelligente huisbesturingssysteem waarmee je eenvoudig je verlichting , jaloezieën verwarming en airconditioning kunt bedienen vanaf je smartphone of tablet en natuurlijk ook met de schakelaars. De domotica is tijdens de bouw geïnstalleerd en biedt veel mogelijkheden.
 • Alarminstallatie in de gehele villa aangelegd.
 • De frameless inbouwverlichting is van het bekende kwaliteitsmerk Maretti.
 • In de keuken en hal zijn stoere tegels gebruikt van Piet Boon met een royale afmeting van 1m x 1m.
 • T.b.v. de fietsen en het tuingereedschap is er een houten tuinberging gecreëerd van gemodificeerd hout, identiek aan wat op de woning is toegepast. Dit garandeert een zeer lange levensduur.

Vraagprijs € 1.750.000,- k.k.

Meer informatie is verkrijgbaar via Drieklomp Voorthuizen, tel.0342-474000 of Ed van Drie via evandrie@drieklomp.nl