Aanbod ‘Stille Verkoop’

Hieronder treft u een overzicht aan van woningen in stille verkoop.

Met de bewoners van onderstaande woningen is afgesproken dat wanneer het huis past in het zoekprofiel van een mogelijke koper, men open staat voor een bezichtiging en een eventuele bieding.

LANDHUIS MET INPANDIG GUESTHOUSE EN DUBBELE GARAGE (WEST VELUWE)

In dit Veluwse dorp, een enclave van rust tussen eindeloze bossen, zandverstuivingen en glooiende groene en goudgele velden vindt u dit landhuis. Hier heeft de natuur het nog voor het zeggen. Hier zijn plekken te over waar je je alleen op de wereld kunt wanen. Meer bomen dan huizen, meer dieren dan mensen. Hier wint de rust het van de hectiek.

Er is in ieder geval één huis dat dit immense natuurgebied letterlijk als achtertuin heeft en een glooiende eng met enkele historische boerderijen en grazende paarden als voortuin. Het landhuis gaat schuil achter een muur van natuurlijk groen en een imposante, smeedijzeren toegangspoort. De bouw van dit droomhuis werd een project dat drie jaar in beslag nam. De bewoners waren altijd al gecharmeerd van de landhuizen die je aantreft in Wiltshire: rode baksteen, leistenen daken, natuurlijke materialen. Bij het ontwerp, geïnspireerd door werk van de Nederlandse architect Frits Adolf Eschauzier (1889-1957), de keuze van de materialen, de bouw en de aanleg van de tuin werd gekozen voor harmonie met de omgeving.

Hoewel het LANDHUIS met inpandig guesthouse en dubbele garage maar liefst 2.700 m³ inhoud heeft en dus bepaald vorstelijk van afmeting is, krijg je nergens het gevoel dat je verloren gaat in enorme ruimtes. Vanzelfsprekend verdient dit landhuis een grandioze tuin welke in samenwerking met de tuinarchitect zo natuurlijk mogelijk is ingericht.

De eigenaren bieden ook het naastgelegen landgoed van 2 hectare aan.

Vraagprijs € 2.695.000,– k.k.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Voorthuizen, Ed van Drie tel. 06-50280011.

UTRECHT-AMERSFOORT – SCHITTEREND NSW-LANDGOED

Het stijlvolle en statige landhuis (‘The Manor’) uit 1925 straalt een uitermate warme sfeer uit. De prachtige beukenlaan is met recht een pronkstuk en vormt een natuurlijke grens met de terreinen van het Utrechts Landschap. Op het landgoed zijn naast de loof- en naaldbomen ook diverse mooi gelegen weilanden te vinden waardoor het landgoed uitermate geschikt is om dieren te houden, met name voor paardenliefhebbers heeft het terrein veel te bieden. Er zijn o.a. diverse stallen, een buitenbak en een overdekte rijhal aanwezig.

Het landgoed wordt aangeboden op circa 8,9 hectare grond inclusief een bouwperceel voor de bouw van een TWEEDE LANDHUIS op een schitterende plek, midden op het landgoed. Het geheel is gerangschikt onder de Natuurschoonwet 1928, waardoor men diverse fiscale voordelen geniet.

Vraagprijs: € 3.150.000,– v.o.n.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Voorthuizen, de heer H.A. (Ariën) van Drie, 0342-474000.

MODERN EN PERFECTIE IN ZEVENAAR

Zelden komt een villa op zo een hoog afwerkingsniveau beschikbaar. Deze high-end villa is één van de meest luxueuze villa’s van de regio. Opgetrokken in kwalitatief hoogwaardige materialen is een mix gevonden van stijlvolle architectuur, comfort en moderne techniek waarbij wellness een belangrijke plek heeft gekregen. Het prachtige zwembad of de luxe hammam zijn hier een voorbeeld van. Met een woonoppervlakte van 260 m2 is een heerlijk leefhuis gerealiseerd waarbij rekening is gehouden met privacy en maximaal lichtinval. De imposante raampartijen, waarbij het licht gefilterd kan worden door lamellen zijn een eyecatcher van het huis. De huidige bewoners zijn vaak in het buitenland en kunnen het geheel compleet beveiligd met een gerust hart de deur dichttrekken. Met een minimaal onderhoud qua tuin vanwege een doordacht tuinontwerp en de elektrisch bedienbare poort kunt u onbezorgd uw huis voor langere tijd achterlaten.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met onze vestiging in Oosterbeek, de heer G. van Drie, tel. 026-3397500 of oosterbeek@drieklomp.nl.
 

KOETSHUIS TE WEZEP

Op een werkelijk fabelachtige locatie, te midden van de eeuwenoude bomen, rododendrons, waterpartijen en een gerestaureerde grot, ligt het KOETSHUIS van historisch landgoed ‘de Oldhorst’, op een parkachtig landgoed van ruim 32.000 m². Het koetshuis is gelegen in het mooie buitengebied van Wezep op slechts 8 km van het centrum van Zwolle. Komend vanaf de lange oprijlaan, ontwaart u dit unieke object, gelegen op een open plek in het bos. Het monumentale koetshuis kenmerkt zich door het behoud van de oorspronkelijke indelingsstructuur, echter geheel in moderne stijl teruggebracht. Dit is onder andere te zien aan de hoge staldeuren, waar thans glazen deuren in zijn gezet, zodat u optimale lichtinval in de woning hebt. In de woning zijn de karakteristieke kenmerken, zoals het balkenplafond met daartussen de andreaskruisen(!), bewaard gebleven. Echter, de woning is volledig aan de eisen van de tijd aangepast, zodat u hier in luxe en comfort kan genieten van de historie waarmee u op schitterende wijze wordt omringd.

Het geheel wordt in verhuurde staat aangeboden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Nunspeet, dhr. D. Stalenhoef tel. 0341-278383 of nunspeet@drieklomp.nl

VRIJSTAANDE WONING OP LANDGOED TE VOORST

Op een indrukwekkend mooie locatie staat deze goed onderhouden VRIJSTAANDE WONING met multifunctioneel bijgebouw op een perceel van 3.490 m2 ERFPACHTGROND (aankoop van de grond / afkoop van de erfpacht is niet mogelijk!). Deze fraaie woning is gelegen op Landgoed De Poll. Een bijzonder mooi landgoed dat bestaat uit prachtige en uitgestrekte natuurgebieden. Via een zandweg bereikt u deze prachtige plek. In 2003 werd dit degelijke vrijstaande woonhuis gerealiseerd. Het aangebouwde gedeelte wordt thans gebruikt als studeer- / kantoorkamer. Een heerlijke gezinswoning waar u iedere dag kunt genieten van veel rust, privacy en de natuur om u heen. De erfpachtcanon bedraagt op dit moment euro 17.239,95 per jaar. Deze canon is fiscaal aftrekbaar. De looptijd van het erfpachtcontract is tot 2032. Indexering per 5 jaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Voorthuizen, de heer T. Weustenenk, tel.0342-474000 of info@drieklomp.nl

MONUMENTALE VILLA TE APELDOORN

Op loopafstand van het centrum van Apeldoorn staat deze statige monumentale VILLA “Villa Wilhelmina” op een perceel van 982 m2 grond. Deze tot in de puntjes onderhouden villa wordt met zorg bewoond en is afgelopen jaren zeer grondig gerenoveerd met behoud van haar oorspronkelijke karakter. De woning is gemoderniseerd en geïsoleerd wat wordt bevestigd met het verkrijgen van energielabel B. Op de begane grond bevindt zich een riante woonkamer met kamer ensuite, thans in gebruik als kantoorkamers. Tevens is er een riante leefkeuken, een eetkamer, een televisiekamer en een fraaie serrekamer. Op de 1e verdieping bevinden zich 4 grote slaapkamers, een badkamer en een strijkkamer. Op de 2e verdieping nog 2 slaapkamers, een 2e badkamer en een riante zolder. Op het perceel staat een houten schuur met carport voor 2 auto’s. Het perceel heeft rondom een hekwerk en heeft toegang via de elektrische toegangspoort.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Voorthuizen, de heer T. Weustenenk, tel. 0342-474000 of info@drieklomp.nl

OTTERLO – PAARDENHOUDERIJ NABIJ DE VELUWE

Professionele PAARDENHOUDERIJ bestaande uit royale boerderij met twee luxe uitgevoerde woongedeeltes, rijhal, rijbaan met Agterbergbodem, dressuurbaan met geopadbodem, springweide en luxe paardenstallen. Totaal ca. 70 boxen en meerdere paddocks en weiden. Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 7,5 ha op de Veluwe met unieke uitrijmogelijkheden nabij de bossen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Voorthuizen, de heer J. van der Waaij, tel. 0342-474000 of info@drieklomp.nl

WOONBOERDERIJ OP MAGNIFIEKE PLEK (DARTHUIZEN)

Op een uitzonderlijk mooie locatie nabij het dorpje Leersum, in de buurtschap Darthuizen, is deze bijzondere gerenoveerde woonboerderij met diverse bijgebouwen en paardenstallen gelegen op een ruim perceel van 12.385 m². Het buitenleven hier heeft een puurheid en eenvoud die precies daartoe uitnodigt. Laat de beslommeringen van alledag van u afglijden zodra u het toegangshek doorrijdt. Op deze weelderige plek komen de geneugtes van het leven samen; uw gezinsleven en aandacht voor elkaar, de liefde en passie voor uw dieren én proeven en genieten van uw eigen oogst. Dit is met recht een plek van thuiskomen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Zeist tel. 030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

SCHILDERACHTIGE BINNENHOFBOERDERIJ NET BUITEN AMERSFOORT (STOUTENBURG)

In het buitengebied van Stoutenburg, op fietsafstand van Amersfoort, Leusden en Hoevelaken, is deze fenomenale binnenhofboerderij gelegen op een perceel van 26.035 m². Dit onder architectonisch oog van Paul van Vliet gerealiseerde ensemble, is tot in precisie uitgedacht. Tijdens de bouw zijn op afwerking, detaillering en materiaal, kosten nog moeite gespaard met een verbluffend eindresultaat tot gevolg. Een deftig aangezicht gecombineerd met een landelijke stijl, een unicum in de omgeving. De huidige bewoners hebben rond het jaar 2000 de oude boerderij en de agrarische opstallen geamoveerd en deze grandioze woondroom gerealiseerd voor het hele gezin.

Een prachtig chique volledig onderkelderd voorhuis, geschakeld aan de U-vormige woonboerderij met ruim gastenverblijf. Met zes slaapkamers, twee badkamers, ruime woonkamer en grote woonkeuken is de hoofdwoning zeer compleet. Het aangrenzende gastenverblijf is voorzien van een ruime living en drie slaapkamers. Dit levensloopbestendige domein is perfect voor mantelzorg, groepsactiviteiten, B&B en eventueel dubbele bewoning.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Zeist 030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

RUSTIEKE WOONBOERDERIJ OP FENOMENALE PLEK (KAMERIK)

Ontsnappen aan de waan en de hectiek van alle dag en volledig opgaan in natuur en het bijzondere wat deze mooie plek te bieden heeft. Zodra u het erf van deze fantastische dwarshuisboerderij oprijdt, ontvouwt zich hier een waarlijk schouwspel en maakt u kennis met alle facetten van het buitenleven.

De woning beschikt over een oase aan ruimte met circa 280 m² woonoppervlak. Door het betrekken van de vroegere deel bij het voorhuis, is er een waanzinnige woonkamer van 170 m² ontstaan. De aanwezigheid van diverse bijgebouwen op een perceel van maar liefst 7.315 m², is het de ideale plek voor mantelzorg, guesthouse of praktijk aan huis. De bijgebouwen bestaan uit o.a. een hooiberg, open garage, veestal, stenen schuur met wellness, plantenkas en schuur met massageruimte.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Zeist tel. 030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

BUURTSCHAP HEELWEG – VRIJSTAAND LANDHUIS

Verscholen in het landelijke gebied tussen Doetinchem en Winterswijk staat dit zeer ruime VRIJSTAANDE LANDHUIS met 3 RIANTE en MULTIFUNCTIONELE BIJGEBOUWEN op een perceel van ruim 1,2 hectare grond. Het fraaie en zeer goed onderhouden landhuis is gelegen in het buitengebied van het buurtschap Heelweg, gemeente Oude IJsselstreek. De woning ligt te midden van prachtige landerijen en coulisselandschap. Zodra u door de poort het perceel oprijdt, ervaart u hoe privé deze woning gelegen is. U komt werkelijk in een groene oase. De fraai aangelegde tuin met vijverpartijen brengen rust in uw hectische bestaan. Heerlijk zwemmen en relaxen bij uw eigen overdekte en semiprofessionele zwembad in de badvilla of toch werken vanuit huis in het 2e multifunctionele bijgebouw. Kenmerkend voor de woning en bijgebouwen is het zeer fraaie en zeer hoogwaardige afwerkingsniveau. Een instapklare, uiterst riante en luxe woning gelegen in een prachtige omgeving.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Voorthuizen, dhr. T. Weustenenk, tel. 0342-474000 of info@drieklomp.nl.

KASTEEL WALENBURG – LANGBROEK

In een ambiance van uitgestrekte graslandschappen, vogelgezang, grazende koeien en boompartijen bevindt zich het fraaie en historierijke kasteel Walenburg. Vanaf de Langbroekerdijk slaat u af om via de toegangspoort en de door hoge eiken geflankeerde oprijlaan naar uw eeuwenoude burcht te rijden. Hier ontvouwt zich een waarlijk paradijselijk domein van rust, privacy en natuurschoon met een ongekende verscheidenheid aan bijzondere bloemen, bomen en planten op een perceel van ruim 19.000 m². Een sprakeloos makend eeuwenoud kasteel met een buitengewoon fraaie tuin; de slotgracht en de diverse terrassen die deze idyllische plek omsluiten maken de uniciteit hier tastbaar. 

Het geheel maakt deel uit van landgoed Sandenburg en de grond wordt uitgegeven op basis van een recht van erfpacht door het Landgoed Sandenburg voor een periode van 30 jaar. Het landgoed, en daarmee kasteel Walenburg, is gerangschikt onder de Natuurschoonwet wat vele fiscale voordelen biedt, o.a. vrijstelling van overdrachtsbelasting.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Zeist tel. 030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

PUTTEN – BOUWKAVEL

Op een werkelijk schitterende locatie in het bos gelegen, ROYALE BOUWKAVEL (3.125 m²) voor de bouw van een landhuis met bijgebouw.

Bouwvolume van maar liefst 1.250 m³ toegestaan, bijgebouw 100 m².

Geen aannemers- of architect verplichtingen!

Prijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Voorthuizen, de heer H.A. (Ariën) van Drie, 0342-474000 of info@drieklomp.nl.

MIDDEN NEDERLAND – KASSENCOMPLEX EN HORECA

Rietgedekte boerderij met kassencomplex en royale horeca voorzieningen in het midden van het land. Thans in gebruik als toeristische attractie met landelijke bekendheid. Ruime mogelijkheden voorhanden tot uitbreiding van de activiteiten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Voorthuizen, de heer J. van der Waaij, tel. 0342-474000 of info@drieklomp.nl.

ELST (UT) – VRIJSTAANDE WONING MET PROFESSIONELE MANEGE

Een zeer ruime vrijstaande woning voor de paardenliefhebber en de buitenmens. Op deze plek krijgen de paarden ruim baan. Door de aanwezigheid van meer dan 25 paardenstallen, kantoor, kantine, overdekte binnen manege, professionele buitenbak(ken) en stapmolen is alles gericht op het bedrijven van de professionele paardensport. Wedstrijden, fokken en verzorging, alles is mogelijk op deze unieke plek in Elst op nog geen vijf autominuten rijden van de Nederrijn. De in 2004 door de huidige bewoners nieuw gerealiseerde woning met dubbele inpandige garage is in perfecte staat. De woning is levensloopbestendig gebouwd door onder meer een slaapkamer met badkamer op de begane grond. De gekozen stijl van de woning past mooi in het landschap en typeert zich door de bijzondere halfronde dakkapellen, kruiskozijnen en raamluiken.

Het dorpje Elst kent nog geen 5000 inwoners en is onderdeel van gemeente Rhenen. De omgeving kenmerkt zich door de vele beschermde natuurgebieden, de voorbij stromende Nederrijn en de centrale ligging van het land.

De woning is direct gelegen en verbonden met paden aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Dit natuurgebied beschikt over zo’n 60 kilometer aan gemarkeerde paardenpaden met bos, heide en open vlaktes waar u heerlijk stapvoets of in draf kunt genieten van de omgeving. Kortom, meer dan voldoende ruimte en gelegenheid voor prachtige ruitertochten in de directe omgeving en schitterend vrij wonen! 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Zeist tel. 030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

NIJKERKERVEEN – DIJKJE 1A

Gelegen op een van de mooiste lommerrijke plekjes in de buurtschap Holkerveen. De ligging van deze woning is logistiek heel gunstig, op slechts 1 kilometer van de Amersfoortse nieuwbouwwijk Vathorst, best of both worlds, landelijk gesitueerd maar toch in de bewoonde wereld met alle voorzieningen.

De geur van bloemen, het gezang van vogels en het gevoel van ultieme vrijheid en privacy komen je tegemoet als je het genoegen hebt als eigenaar of genodigde door het smeedijzeren hek het perceel van maar liefst 2.890 m² te mogen binnentreden.

De eenvoudige VRIJSTAANDE WONING oogt vanaf de weg bescheiden, omgeven door bloei en groen.

Door de combinatie met de diverse bijgebouwen van maar liefst ca. 200 m² is dit object bijzonder geschikt om te wonen, te werken, te ontspannen en te genieten van de ruimte en de rust!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Voorthuizen, tel. 0342-474000 of info@drieklomp.nl