Aanbod ‘Stille Verkoop’

Hieronder treft u een overzicht aan van woningen in stille verkoop.

Met de bewoners van onderstaande woningen is afgesproken dat wanneer het huis past in het zoekprofiel van een mogelijke koper, men open staat voor een bezichtiging en een eventuele bieding.

LANDHUIS MET INPANDIG GUESTHOUSE EN DUBBELE GARAGE (WEST VELUWE)

In dit Veluwse dorp, een enclave van rust tussen eindeloze bossen, zandverstuivingen en glooiende groene en goudgele velden vindt u dit landhuis. Hier heeft de natuur het nog voor het zeggen. Hier zijn plekken te over waar je je alleen op de wereld kunt wanen. Meer bomen dan huizen, meer dieren dan mensen. Hier wint de rust het van de hectiek.

Er is in ieder geval één huis dat dit immense natuurgebied letterlijk als achtertuin heeft en een glooiende eng met enkele historische boerderijen en grazende paarden als voortuin. Het landhuis gaat schuil achter een muur van natuurlijk groen en een imposante, smeedijzeren toegangspoort. De bouw van dit droomhuis werd een project dat drie jaar in beslag nam. De bewoners waren altijd al gecharmeerd van de landhuizen die je aantreft in Wiltshire: rode baksteen, leistenen daken, natuurlijke materialen. Bij het ontwerp, geïnspireerd door werk van de Nederlandse architect Frits Adolf Eschauzier (1889-1957), de keuze van de materialen, de bouw en de aanleg van de tuin werd gekozen voor harmonie met de omgeving.

Hoewel het LANDHUIS met inpandig guesthouse en dubbele garage maar liefst 2.700 m³ inhoud heeft en dus bepaald vorstelijk van afmeting is, krijg je nergens het gevoel dat je verloren gaat in enorme ruimtes. Vanzelfsprekend verdient dit landhuis een grandioze tuin welke in samenwerking met de tuinarchitect zo natuurlijk mogelijk is ingericht.

De eigenaren bieden ook het naastgelegen landgoed van 2 hectare aan.

Vraagprijs € 2.695.000,– k.k.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Voorthuizen, Ed van Drie tel. 06-50280011.

UTRECHT-AMERSFOORT – SCHITTEREND NSW-LANDGOED

Het stijlvolle en statige landhuis (‘The Manor’) uit 1925 straalt een uitermate warme sfeer uit. De prachtige beukenlaan is met recht een pronkstuk en vormt een natuurlijke grens met de terreinen van het Utrechts Landschap. Op het landgoed zijn naast de loof- en naaldbomen ook diverse mooi gelegen weilanden te vinden waardoor het landgoed uitermate geschikt is om dieren te houden, met name voor paardenliefhebbers heeft het terrein veel te bieden. Er zijn o.a. diverse stallen, een buitenbak en een overdekte rijhal aanwezig.

Het landgoed wordt aangeboden op circa 8,9 hectare grond inclusief een bouwperceel voor de bouw van een TWEEDE LANDHUIS op een schitterende plek, midden op het landgoed. Het geheel is gerangschikt onder de Natuurschoonwet 1928, waardoor men diverse fiscale voordelen geniet.

Vraagprijs: € 3.150.000,– v.o.n.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Voorthuizen, de heer H.A. (Ariën) van Drie, 0342-474000.

VOORTHUIZEN

KARAKTERISTIEKE, GEZELLIGE JAREN ’20 WONING OP GOEDE LOCATIE

Op een goede locatie vindt u deze karakteristieke en gezellige jaren ’20 woning op een perceel van ca. 325 m² grond. De woning is op vrij korte afstand (lopen en fietsen) van het centrum gelegen. De woning heeft maar liefst 4 slaapkamers en uitbreiding van de woning is nog mogelijk op de eerste verdieping, boven de bijkeuken.

BOUWKENMERKEN

Bouwjaar: jaren ‘20

Bouwwijze: traditioneel

Isolatie: dubbele beglazing

Woonoppervlakte: ca. 148 m²

Inhoud: ca. 548 m³

Perceeloppervlakte: ca. 325 m²

INDELING

Parterre

Hal met trapopgang. Toilet. Meterkast. Kantoor. Woonkamer. Dichte keuken (2016) met diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasmachine (AEG), inductiekookplaat, RVS afzuigkap en magnetron. Eenvoudige badkamer. Bijkeuken.

1e Verdieping

Ruime overloop. 4 Slaapkamers allen met ingebouwde kasten. Via 2 van de slaapkamers toegang tot het dakterras.

BIJGEBOUWEN

– Schuur

– Berging

– Carport

Totaal ca. 40 m²

Prijsindicatie: € 450.000,– k.k.

KOETSHUIS TE WEZEP

Op een werkelijk fabelachtige locatie, te midden van de eeuwenoude bomen, rododendrons, waterpartijen en een gerestaureerde grot, ligt het KOETSHUIS van historisch landgoed ‘de Oldhorst’, op een parkachtig landgoed van ruim 32.000 m². Het koetshuis is gelegen in het mooie buitengebied van Wezep op slechts 8 km van het centrum van Zwolle. Komend vanaf de lange oprijlaan, ontwaart u dit unieke object, gelegen op een open plek in het bos. Het monumentale koetshuis kenmerkt zich door het behoud van de oorspronkelijke indelingsstructuur, echter geheel in moderne stijl teruggebracht. Dit is onder andere te zien aan de hoge staldeuren, waar thans glazen deuren in zijn gezet, zodat u optimale lichtinval in de woning hebt. In de woning zijn de karakteristieke kenmerken, zoals het balkenplafond met daartussen de andreaskruisen(!), bewaard gebleven. Echter, de woning is volledig aan de eisen van de tijd aangepast, zodat u hier in luxe en comfort kan genieten van de historie waarmee u op schitterende wijze wordt omringd.

Het geheel wordt in verhuurde staat aangeboden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Nunspeet, dhr. D. Stalenhoef tel. 0341-278383 of nunspeet@drieklomp.nl

ELST (UT) – VRIJSTAANDE WONING MET PROFESSIONELE MANEGE

Een zeer ruime vrijstaande woning voor de paardenliefhebber en de buitenmens. Op deze plek krijgen de paarden ruim baan. Door de aanwezigheid van meer dan 25 paardenstallen, kantoor, kantine, overdekte binnen manege, professionele buitenbak(ken) en stapmolen is alles gericht op het bedrijven van de professionele paardensport. Wedstrijden, fokken en verzorging, alles is mogelijk op deze unieke plek in Elst op nog geen vijf autominuten rijden van de Nederrijn. De in 2004 door de huidige bewoners nieuw gerealiseerde woning met dubbele inpandige garage is in perfecte staat. De woning is levensloopbestendig gebouwd door onder meer een slaapkamer met badkamer op de begane grond. De gekozen stijl van de woning past mooi in het landschap en typeert zich door de bijzondere halfronde dakkapellen, kruiskozijnen en raamluiken.

Het dorpje Elst kent nog geen 5000 inwoners en is onderdeel van gemeente Rhenen. De omgeving kenmerkt zich door de vele beschermde natuurgebieden, de voorbij stromende Nederrijn en de centrale ligging van het land.

De woning is direct gelegen en verbonden met paden aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Dit natuurgebied beschikt over zo’n 60 kilometer aan gemarkeerde paardenpaden met bos, heide en open vlaktes waar u heerlijk stapvoets of in draf kunt genieten van de omgeving. Kortom, meer dan voldoende ruimte en gelegenheid voor prachtige ruitertochten in de directe omgeving en schitterend vrij wonen! 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Zeist tel. 030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

GEMEENTE ELBURG

Als laatste huis aan een landweggetje met fraai uitzicht over de natuurgebieden richting het Veluwemeer, mogen wij u een bijzondere boerderij aanbieden met twee woonbestemmingen, een eenvoudige recreatiewoning en diverse bijgebouwen op bijna 8.500 m² grond.

Vraagprijs € 1.195.000,– k.k.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Nunspeet, de heer L. (Bert) Lankman via tel. 0341-278383 of nunspeet@drieklomp.nl

OTTERLO – PAARDENHOUDERIJ NABIJ DE VELUWE

Professionele PAARDENHOUDERIJ bestaande uit royale boerderij met twee luxe uitgevoerde woongedeeltes, rijhal, rijbaan met Agterbergbodem, dressuurbaan met geopadbodem, springweide en luxe paardenstallen. Totaal ca. 70 boxen en meerdere paddocks en weiden. Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 7,5 ha op de Veluwe met unieke uitrijmogelijkheden nabij de bossen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Voorthuizen, de heer J. van der Waaij, tel. 0342-474000 of info@drieklomp.nl

STIJLVOLLE HISTORISCHE PRACHT NABIJ DE DORPSKERN VAN APELDOORN…!

Het klinkt alsof u droomt….een fantastisch jaren dertig woonhuis met garage en riante oprit op een markante locatie, liggend aan een park, zicht op de grote kerk en met de dorpskern op wandelafstand, komt beschikbaar! Wonen in het ‘hart’ van Apeldoorn en toch het ultieme gevoel ervaren van wonen in het groen, wonen in alle rust. Wat bijzonder! Wat een beleving!

Deze smaakvolle twee-onder-een-kapwoning met 4 slaapkamers is in de jaren dertig gebouwd en in de loop van de jaren aan de achterzijde uitgebouwd. De erker, het glas-in-lood, de originele granito vloer, de kozijnen met paneeldeuren het is allemaal met zorg bewaard gebleven en in topconditie. Wanneer u alles rustig op u laat inwerken zijn er alleen maar bijzondere fraaie details te ontdekken. Het resultaat is dan ook; wonen in tijdloze schoonheid. Allure, stijl en sfeer staan voorop!

Het geheel is een prachtige plek om te genieten, te onthaasten en het leven te vieren, iedere dag weer! Komt u de goede sfeer ervaren?

De huidige bewoners hebben plannen om in de nabij toekomst op een landgoed te gaan vertoeven. In het monumentale pand op het landgoed worden appartementen gerealiseerd. Als de bouw wordt aangevangen kan er worden overgegaan tot definitieve verkoop van de eigen woning zonder voorbehouden vanuit verkoperszijde.

Prijsindicatie € 500.000,- k.k.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Voorthuizen, mevrouw L.E.G. (Lucia) de Boer, 0342-474000.

WOONBOERDERIJ IN GEMEENTE BARNEVELD

Deze rietgedekte WOONBOERDERIJ is fraai gelegen in het buitengebied. De woning is in 2007 gebouwd en heeft alle nodige voorzieningen. Door de verschillende openslaande deuren heeft u vanuit de open keuken en woonkamer een prachtige lichtinval.

Hoe fijn is het om vanuit deze woning de grote tuin in te lopen. Onder de veranda kunt u tot in de late uren genieten van de heerlijke grote tuin met vrij uitzicht over de landerijen. Uitgestrekte bossen en heide liggen op fietsafstand.

Eenmaal op de A1 bent u slechts in een half uur in het Gooi. Kortom: vrijheid is een grote luxe.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer H. van Drie, 0342-474000.

Vraagprijs € 726.750,– k.k.

RUSTIEKE WOONBOERDERIJ OP FENOMENALE PLEK (KAMERIK)

Ontsnappen aan de waan en de hectiek van alle dag en volledig opgaan in natuur en het bijzondere wat deze mooie plek te bieden heeft. Zodra u het erf van deze fantastische dwarshuisboerderij oprijdt, ontvouwt zich hier een waarlijk schouwspel en maakt u kennis met alle facetten van het buitenleven.

De woning beschikt over een oase aan ruimte met circa 280 m² woonoppervlak. Door het betrekken van de vroegere deel bij het voorhuis, is er een waanzinnige woonkamer van 170 m² ontstaan. De aanwezigheid van diverse bijgebouwen op een perceel van maar liefst 7.315 m², is het de ideale plek voor mantelzorg, guesthouse of praktijk aan huis. De bijgebouwen bestaan uit o.a. een hooiberg, open garage, veestal, stenen schuur met wellness, plantenkas en schuur met massageruimte.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Zeist tel. 030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

PAREL IN NATUURGEBIED OUDERKERK A/D AMSTEL

Tussen het groen van de landerijen bij het water ligt deze royale monumentale WOONBOERDERIJ met GASTENVERBLIJF, VERWARMD BUITENZWEMBAD, PAARDENBAK, SKYWALKER, STALLEN, PADDOCKS en WEILAND. Op alle fronten een droomhuis, zo mooi gesitueerd op een prachtig perceel van ruim 2,7 hectare eigen grond. De oorsprong van deze unieke woonboerderij van formaat gaat terug naar het jaar 1650. De boerderij is in 2014 geheel vernieuwd, volledig geïsoleerd, verduurzaamd en onder architectuur verbouwd door Heyligers Design + Projects. Door de doordachte indeling in combinatie met het gastenverblijf is ook de mogelijkheid ontstaan voor dubbele bewoning voor ouders of een au pair.  

Omgeving Ouderkerk aan de Amstel

Hogere prijsklasse


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Laren tel. 035-3035625 of via e-mail laren@drieklomp.nl

GROEPSACCOMODATIE NABIJ PARK DE HOGE VELUWE (belegging)

De Heidewachter.

Op loopafstand van het dorp Otterlo en park de Hoge Veluwe ligt groepsaccommodatie “de Heidewachter” verscholen in het bos. De 2 groepsgebouwen, een B&B en het woonhuis zijn in het bestemmingsplan opgenomen als ‘verblijfsrecreatie met dienstwoning’.

Groepsgebouw Gander heeft 40 bedden in voornamelijk 4 persoons slaapkamers met 4 toilet/douche groepen, een (eet)zaal en een volledig ingerichte keuken met een kelder. Verder alle voorzieningen zoals wasmachine, droger, internet, televisie, WiFi.

Groepsgebouw Gaai  heeft 30 bedden in 4 persoons slaapkamers en 5 toilet/douche groepen, een (eet)zaal en een volledig ingerichte keuken. Hier een sfeerhaard, internet, televisie en WiFi. Dit gebouw is geheel vrijstaand.

Het zelfstandige B&B  gebouw,  Vogelvlucht, ligt aan het binnenterrein met grasveld. Het heeft 2 kamers met een eigen ingang en douche/toilet. De kamers hebben een vide en kunnen 2 of 4 persoons ingericht  worden. Elke kamer heeft een eigen CV combiketel, er is WiFi en televisie op glasvezel. De kamers delen de buitenkeuken en worden vooral gebruikt voor logies.

Het woonhuis heeft 2 kelders, deels als werkplaats in gebruik. Op de begane grond een woonkamer met inbouwhaard, woonkeuken met houtkachel, kantoor, toilet en wasruimtes. Op de verdieping 3 slaapkamers en badkamer met 2e toilet. De zolder heeft 2 kamertjes met vaste trappen.  Aan het woonhuis is een zelfstandig éénkamer-appartement, Fuut, gebouwd met eigen keuken, douche en toilet.

In het voormalig zwembad voor het huis is een opslag en werkplaats gerealiseerd waarnaast de carport en houtopslag staan. Rond de gebouwen is voldoende ruimte om te parkeren.

De gebouwen liggen op eigen grond en het omringende openbaar toegankelijke bos is Natura2000 gebied in eigendom van Park de Hoge Veluwe. De omgeving wordt in overleg met het park beheerd.

De Heidewachter is in 1995 aangekocht als tentenkamp voor zomerkampen en gemoderniseerd tot een goedlopend bedrijf met jaarlijks ongeveer 9000 overnachtingen en is het hele jaar door in gebruik. Het klantenbestand bestaat uit  scholen door de week, families, kerkelijke organisaties,  en vriendengroepen in de weekenden en de zomerkampen veelal voor speciale doelgroepen.  De gasten worden ontvangen in een gastvrije, gemoedelijke omgeving. Veel van de gasten komen jaarlijks terug en in het algemeen wordt er een jaar vooruit geboekt.

Alle gegevens vanaf 1995 zijn beschikbaar. Ook in het coronajaar is de omzet kostendekkend.

Vanaf eind 2022 wordt het bedrijf ter overname aangeboden omdat de eigenaar de AOW leeftijd bereikt. Overname met orderportefeuille heeft de voorkeur vanwege de lopende boekingen en inwerken of geleidelijke overname is mogelijk.

Voor hypotheek of bedrijfslening is minimaal 40% eigen vermogen nodig en overbrugging is bespreekbaar.

Prijs: € 1.350.000,– k.k.

BUITENGEBIED TUSSEN BARNEVELD EN LUNTEREN

EEN HEERLIJKE PLEK VOOR PAARDENLIEFHEBBERS!

Deze schitterende, geheel gerenoveerde, rietgedekte BOERDERIJ ligt op een hele fijne plek in het buitengebied van Barneveld en Lunteren. Via een prachtig buitenweggetje bereikt u het verzorgde erf van deze luxe verbouwde boerderij met meerdere opstallen. Naast dat het fijn buitenaf wonen is in deze prachtige ruime boerderij,  is er ook volop ruimte en mogelijkheden om de paardenhobby aan huis uit te oefenen. De sfeervolle gepotdekselde riet- en pannengedekte stal biedt plaats aan 8 paardenboxen en de schuur naast de woning biedt ruimte aan 10 paarden, een zadelkamer, berging, keuken en toilet. Ook is er zelfs een kleine binnenrijhal aanwezig. Op het terrein zijn tevens een prachtige buitenrijbaan van 20 x 60 mtr, een stapmolen, longeerbaan/paddock en verschillende weilanden aanwezig.

Een ideale plek buitenaf en landelijk gelegen op een perceel van ruim 8,5 hectare met veel mogelijkheden tot het uitrijden op de Veluwe. Eventueel is het geheel ook met minder grond te koop.

Prijs op aanvraag.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer J. (Johan) van der Waaij, tel. 0342-474000 of via info@drieklomp.nl

HENGELO ERVE ‘KLEIN NIJHOF’

Aan een rustige landweg, verscholen achter oude eikenbomen en grote rododendrons ligt aan de rand van het landgoed “Twickel” het uiterst charmante Erve ‘Klein Nijhof’.

Een sfeervolle woonboerderij, bijgebouw (schöppe), Engelse stal, rijbaan, carport en weiland op een perceel van 13.330 m². De huidige eigenaar bewoont deze karakteristieke boerderij op dit prachtige erf maar liefst 47 jaar en heeft er, naast zijn bedrijf, decennialang een succesvolle stoeterij geleid. Dit verklaart de aanwezigheid van een riante rijbaan, weiland en meerdere stallen.

In het bijgebouw zijn 3 stallen, wasplaats en een logeerappartement. Thans is er een wijzigingsprocedure gaande, waar o.a. een nieuw erfinrichtingsplan ( en de sloop van enkele opstallen) onderdeel van uitmaakt en  waarmee de vigerende agrarische bestemming wordt omgezet naar een woonbestemming met stallingsmogelijkheid. Dit bijzondere plekje wordt u aangeboden met een nieuwe 30-jarige erfpachtovereenkomst met Landgoed Twickel.

Het is gelegen op fietsafstand van scholen, supermarkt en ziekenhuis.

De sfeervolle woonboerderij is smaakvol verbouwd en beschikt onder andere over 4 royale slaapkamers, 2 volledig geoutilleerde badkamers, kantoortje, keuken en een schitterende, lichte living in het voorhuis. Dit alles is verdeeld over een gebruiksoppervlakte van bijna 300 m² en een inhoudsmaat van ruim 1.200 m³.

Op aanvraag is meer informatie en de vanaf-prijs voor de opstallen beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Nunspeet, de heer L. (Bert) Lankman, tel. 0341-278383 of nunspeet@drieklomp.nl