Hierbij verklaar ik dat Drieklomp Makelaars, in de persoon van de heer Huib van Drie, voor mij heeft optreden als aankopend makelaar. Dankzij de goede beeldvorming van Drieklomp over hetgeen wij als HEMA ondernemer nodig hebben voor het vestigen van een winkel in Voorthuizen, zijn wij in de gelegenheid geweest de percelen Hoofdstraat 195-197 te verwerven. Op deze percelen zal komende periode nieuwbouw plaatsvinden ten einde een nieuwe winkel te verwezenlijken.

Het verkrijgen van een winkel van een oppervlakte van ca. 500 m² in een plaats waarin de vraag het aanbod aan winkelruimte nog steeds overstijgt, is geen eenvoudige opgave. Echter door lokale partijen te kennen, hun positie en belang af te tasten en een eerlijke open benadering te hanteren, is dit Drieklomp gelukt. Een duidelijke toegevoegde waarde, immers het was ontwikkelaars of vastgoedprofessionals van buiten Voorthuizen nimmer gelukt tot 'de kern' door te dringen.

In het gehele oriëntatie- , aankoop- en begeleidingsproces zoals dit is uitgevoerd door Drieklomp, is de positie van zowel direct als indirect betrokken partijen zorgvuldig in het oog gehouden en gerespecteerd. Mijn ervaring is dat in het gehele proces duidelijk, op het juiste moment en correct is gerapporteerd aan deze betrokkenen en bovenal ook aan mij als opdrachtgever.