Inmiddels woon ik ruim twee jaar op de Veluwe. Ik ben hier terecht gekomen, omdat ik ruimte en de rust wilde ervaren. Ik heb mijn leven in het westen doorgebracht en wilde wel iets verfrissends. Mijn huidige partner, die in Putten een appartement bewoonde, liet mij de vrijheid en de schoonheid van de Veluwe zien. Ik was gegrepen!!

We hebben toen besloten om eerst iets te huren (een huis wat bij Drieklomp in de verkoop stond) om te zien of ik de overstap naar de Veluwe dan ook werkelijk wilde gaan maken. Het magazine van Drieklomp hebben wij toen ontdekt en zijn op zoek gegaan naar het juiste huis op de juiste plek, voor onze kinderen, paarden en honden. Het werd Garderen, alles in de nabijheid, winkeltjes, restaurants, school en natuur. En binnen het uur in het westen!!

Nu nog de woning, daar zijn we door Tom Weustenenk en Ed van Drie in ondersteund. Met een helder, eerlijk en onpartijdig advies heb ik me werkelijk klant gevoeld. Het huis en de locatie, hebben wij bij Drieklomp makelaars en rentmeesters gevonden. Door hun ruime keuze aan woningen, hebben wij ons huiswerk prima kunnen maken, om de plek te vinden die ons past.