Landgoed Prinsenbosch

De kunst van het genieten…

Wonen aan de rand van het ruige ongerepte bos, te midden van de weilanden waar de paarden vrij kunnen draven en de dauw ’s ochtends het gras bedekt. In het hart van dit natuurschoon wordt een exclusief landgoed gerealiseerd dat ruimte biedt aan vijftien uitermate royale kavels waarop zeer grote villa’s gebouwd mogen worden. Op deze unieke plek moet u kunnen spelen met ruimte. Daarom worden deze zeer riante kavels met een maximale bebouwingsvrijheid aangeboden. Het groene landschap van Landgoed Prinsenbosch vormt een stevig kader, waarbinnen u uw villa kunt laten realiseren. Door het groene kader liggen de woningen enigszins verborgen in het landschap, wat bijdraagt aan een hoge mate van privacy. Het beekje vormt tezamen met de bomenlaan van eiken een natuurlijk, landschappelijk element op het landgoed. Als u al deze kwaliteiten met elkaar combineert, komt u vast tot de conclusie dat u hier kunt wonen in volledige harmonie met de natuur.

Het is geen droom en zeker geen utopie: wonen op Landgoed Prinsenbosch is realiteit.


Het mooiste plekje van de Veluwe hebben wij namelijk voor u gereserveerd. Landgoed Prinsenbosch staat voor vrijheid in de breedste zin van het woord. Binnen het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan hebt u alle vrijheid om op uw kavel het huis van uw dromen te laten bouwen. Bovendien bepaalt u zelf met welke architect en aannemer u dit creatieve proces tot een mooi einde wilt brengen. Er is maar één doel voor ogen en dat is dat deze prachtige plek straks wordt bewoond door mensen die er optimaal van kunnen genieten.

Iedere kavel is uniek! De bouwvlakken zijn 10 tot 11 meter diep. De woning dient gebouwd te worden op de voor de kavels gestelde bouwvlakken zoals aangeduid op de bestemmingsplankaart (270 tot 680 m2, 100% bebouwbaar). De goothoogte is maximaal 7,5 meter, de bouwhoogte maximaal 11 meter. Het toegestane bouwvolume ligt in de bandbreedte van 2410 tot 3240 m3. Onder het gebouw mag een souterrain gerealiseerd worden, waarbij geldt dat de ruimte tussen de onderzijde van de begane grondvloer en het maaiveld meetelt voor de inhoud van de woning.

De kaveloppervlaktes variëren van 2.758 m² tot 5.718m². De prijzen liggen in de bandbreedte van €677.000 tot €837.000 v.o.n.

Wilt u in de toekomst uw droomvilla realiseren, wonen, eventueel werken en genieten op Landgoed Prinsenbosch? Bezoek dan de projectsite www.landgoedprinsenbosch.nl en schrijf u in.

OMGEVING

U vindt Landgoed Prinsenbosch aan de rand van de Veluwe tegen het dorp Voorthuizen in de gemeente Barneveld. De Gelderse Vallei grenzend aan de Veluwe is een prachtig gebied met veel variëteiten. Uitgestrekte weilanden worden afgewisseld met bossen, beken, heidevelden en prachtige meren. Rondom Landgoed Prinsenbosch kunt u heerlijk wandelen en genieten van de rust en de ruimte om u heen. Op Landgoed Prinsenbosch zijn de vogels uw dagelijkse wake up call.

De Veluwe en de Gelderse Vallei zijn meer dan alleen maar prachtige en veelzijdige natuurgebieden. Juist de combinatie van de omliggende dorpen en steden met de bijbehorende voorzieningen maken dit deel van Nederland zo aantrekkelijk om er te wonen. Gelegen tussen Amersfoort en Apeldoorn neemt Landgoed Prinsenbosch een centrale positie in. Via de A1 of de Apeldoornsestraat bent u in een mum van tijd waar u moet zijn: in het gezellige centrum van Barneveld of Amersfoort, in de binnenstad van Apeldoorn, in het altijd dynamische Amsterdam of op luchthaven Schiphol. Nogmaals, de rust vindt u thuis. Maar uw villa is ook een prima vertrekpunt voor een normale werkdag, een zakenreis of een middag winkelen. Een omgeving als deze inspireert bewoner en bezoeker. De sfeer wordt in grote mate bepaald door de rijke geschiedenis van de Veluwe en de Gelderse Vallei. Dit gebied heeft karakter en bij een dergelijke omgeving hoort een rijk aanbod aan kunst en cultuur. In de directe omgeving vindt u zeer diverse musea en theaters, zoals bijvoorbeeld Paleis Het Loo en Schouwburg Orpheus in Apeldoorn. Laat u lekker een avond vermaken. Er staat vast iets van uw gading op het uitgebreide programma.

Maar ook in een sloep in de Eemhaven van Amersfoort of in een zeilboot op het Veluwemeer of het IJsselmeer is het uitstekend toeven. Met DierenPark Amersfoort, Dolfinarium

Harderwijk en Apenheul en de Julianatoren in Apeldoorn is ook vermaak voor de hele familie en niet ver weg.

Kunt u zich al een voorstelling maken van wonen op Landgoed Prinsenbosch? De geneugten van natuur, cultuur en voorzieningen liggen voor het oprapen. Echter niet iedere dag biedt de vrijheid van een lege agenda. U kent het vast wel, zo’n dag waarin er van alles moet, zo’n dag waarop de ene afspraak de andere opvolgt. Een stukje gemak maakt het leven dan wat aangenamer.

Zoals gezegd, is de bereikbaarheid van de grote steden uitstekend. Maar als we het wat dichter bij huis zoeken, hebben Voorthuizen en Barneveld u ook veel te bieden. Via de Hunnenweg en de Apeldoornsestraat bereikt u snel de winkels, sportschool, scholen, kappers en natuurlijk niet te vergeten diverse restaurants waar u zich culinair kunt laten verrassen. Het restaurant De Echoput is sinds jaar en dag een begrip op de Veluwe. Verder is het fijn om te weten dat NS-station Barneveld Noord dichtbij Landgoed Prinsenbosch ligt. Dus ook zonder auto kunt u hier prima uit de voeten.