Excelleren door integreren

Succesvol zijn als bedrijf kan naar onze overtuiging alleen wanneer alle technische disciplines volledig op elkaar zijn afgestemd. Want wat heeft u aan een state-of-the-art webshop als de verbinding hapert? Of aan een brandmelder als de elektra u in de steek laat? Bij Technica voeren we daarom graag over alles de regie, inclusief zaken die we in bepaalde gevallen bij deskundige partners onderbrengen.

Natuurlijk begrijpen we dat niet iedereen alle disciplines bij ons kan of wil onderbrengen. Dus kunt u ook bij ons aankloppen voor deeloplossingen. Die worden dan uiteraard door ons optimaal afgestemd op uw bestaande deelsystemen. Veel van onze diensten bieden we overigens op basis van pay per use aan. Wilt u echter alles in één keer aftikken, dan is dat uiteraard ook geen probleem.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

We zijn ruim 35 jaar geleden begonnen als een groep technische jongens en in feite zijn we dat nog steeds. Geen uitvinders, maar bedenkers van slimme oplossingen door gebruik te maken van bestaande en bewezen technologie, vakkundig aangelegd, geïnstalleerd en geïmplementeerd.

Vanuit ons brede dienstenaanbod doen wij waar wij goed in zijn en zorgen er daarmee voor dat onze klanten, op de best mogelijke manier, kunnen doen waar zij goed in zijn.