Met veel enthousiasme presenteren wij nieuwbouwproject Boschzicht in Scherpenzeel. We kijken ernaar uit om
deze bijzondere locatie, waar momenteel horecagelegenheid Boschzicht gevestigd is, om te vormen tot een prachtige woonomgeving. Vanwege de toenemende vraag naar hoogwaardige en energie neutrale woningen in Scherpenzeel, realiseren we op de hoek van de Vlieterweg en Burgemeester Royaardslaan negen moderne appartementen en twee twee onder-een-kapwoningen.

Vanwege de toenemende vraag naar hoogwaardige en energieneutrale woningen in Scherpenzeel, worden er op de hoek van de Vlieterweg en Burgemeester Royaardslaan twee twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd.

Na een lange werkdag thuiskomen en uw auto parkeren op uw eigen oprit. Een praatje maken met de buren en aanschuiven voor het avondeten. Een twee-onder-een-kapwoning biedt het beste van twee werelden: verbondenheid met uw buren en toch voldoende privacy en ruimte. Wanneer maakt u de stap naar dit prachtige huis?

BOUWNUMMER 10:

Beleef het perfecte samenspel tussen ruimte en comfort in deze prachtige twee-onder-een-kapwoning van ca. 126 m². Door de verdeling over drie woonlagen bestaande uit vier kamers, waaronder drie slaapkamers, voldoet deze woning aan alle eisen voor een stijlvol en ruimtelijk thuis. U betreedt de woning via de entree aan de linkerzijde van de woning. Middels de entree met toilet bereikt u de woonkamer en open woonkeuken met schuifdeuren die leiden naar de heerlijke tuin, waar u kunt genieten van het rustige buitenleven. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De ruime zolder biedt meerdere mogelijkheden en een afgesloten technische ruimte met een opstelplaats voor de wasmachine en droger. De woning is voorzien van vloerverwarming, een vrijstaande berging en twee parkeerplaatsen op uw eigen terrein.

BOUWNUMMER 11:

Beleef het perfecte samenspel tussen ruimte en comfort in deze prachtige twee-onder-een-kapwoning van ca. 150 m². Door de verdeling over drie woonlagen bestaande uit vier kamers, waaronder drie slaapkamers, voldoet deze woning aan alle eisen voor een stijlvol en ruimtelijk thuis. U betreedt de woning via de entree aan de rechterzijde van de woning. Middels de entree met toilet bereikt u de woonkamer en open woonkeuken met schuifdeuren die leiden naar de heerlijke tuin, waar u kunt genieten van het rustige buitenleven. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De ruime zolder biedt meerdere mogelijkheden en een afgesloten technische ruimte met een opstelplaats voor de wasmachine en droger. De woning is voorzien van vloerverwarming, een vrijstaande berging en twee parkeerplaatsen op uw eigen terrein.

BIJZONDERHEDEN:
– De woning heeft een vrijstaande houten berging.
– Als koper moet je inwoner zijn van Scherpenzeel of maatschappelijk/ economisch gebonden zijn.
– Er geldt een zelfbewoningsplicht van 2 jaar.
– Vanaf start verkoop (3 april 2024) is het mogelijk om in te schrijven voor één van de woningen.
– De woning wordt gebouwd onder het Woningborg garantie- en waarborgregeling Nieuwbouw 2021.
– De woning wordt voorzien van zonnepanelen, lucht-water warmtepomp en balansventilatie.
– Twee parkeerplaatsen op eigen terrein.
– Er is een stelpost opgenomen voor de inrichting van de badkamer en het toilet. Er is geen stelpost voor de keuken opgenomen.