Deze woning is verkocht

Molenweg 63 Nunspeet

Vraagprijs € 750.000 v.o.n.

Verkocht

Omschrijving

Uniek: aan één van de meest geliefde laantjes van Nunspeet is er een royale bouwkavel te koop met een nieuw te bouwen vrijstaand, rietgedekt landhuis. De Molenweg is erg in trek doordat het een lommerrijke weg is met leuke, vrijstaande panden en toch op loopafstand van het gezellige centrum van Nunspeet ligt. Nunspeet biedt u alle voorzieningen en is centraal in Nederland gelegen met snelle verbindingen naar de Randstad. De oppervlakte van de kavel is circa 850 m².
De karakteristieke woning is getekend door Architectenbureau Vinke uit Elburg en is een eigentijds concept met klassieke kenmerken. Dit uit zich in fraaie raam- en deurpartijen, zwarte houtelementen afgewisseld met eiken kolommen en liggers en dit alles onder een dikke rieten kap.
De woning wordt gebouwd door aannemersbedrijf Van Wijhe uit Doornspijk. Deze bouwer staat bekend om zijn degelijke, traditionele bouwkwaliteit.

OUDE SITUATIE

In de oude situatie staat er een woonboerderij met meerdere bijgebouwen. De bijgebouwen worden gesloopt en in ruil voor de te slopen bijgebouwen mogen er twee woningen worden gebouwd waarvan er één door de eigenaar bewoond gaat worden.
De bestaande woning zal worden gehandhaafd, mede door haar karakteristieke uitstraling. Wel zal hierbij een nieuw bijgebouw gerealiseerd worden, om ook de bestaande woning te laten beschikken over een berging.
De bestaande coniferenhaag wordt gerooid hetgeen leidt tot een meer open karakter naar de Molenweg.

NIEUWE SITUATIE

Middels een groene invulling van de voortuinen, omringd met een haag van ongeveer 60 cm hoog, blijft het groene karakter van de Molenweg behouden. Deze wordt zelfs versterkt om een beter zicht op de bosschage achter de percelen te krijgen. Daarnaast zal door deze nieuwe invulling het karrespoor naast de kavel beter in zicht komen.
De bebouwing wordt haaks op de weg geplaatst. Deze situering draagt bij op goed zicht op het groene 'achterland' van de percelen. De achtertuin wordt van de voortuin afgesloten middels een groene afsluiting naast de woning. Hierdoor ontstaat een 'privédomein' achter de woningen voor de toekomstige bewoners. Beide woningen worden voorzien van een aangebouwd bijgebouw. De bijgebouwen fungeren als buffer tussen de kavels. Deze zijn daarom op ruime afstand achter de voorgevels voor de hoofdgebouwen gelegen. Daarmee worden de hoofdgebouwen beeldbepalend in het straatbeeld.

De nieuw te bouwen woning is door het volume van de woning bijvoorbeeld geschikt voor (jonge) gezinnen. In het bijgebouw is plek gereserveerd voor een slaapkamer en badkamer waardoor het tevens geschikt is voor bijvoorbeeld een gezin met een hulpbehoevend kind (mantelzorgfunctie).

INDELING

Begane grond:
Entree. Hal met toilet, meterkast en trap naar de verdieping.
Vanuit de hal komt u in de (woon)keuken welke is voorzien van openslaande deuren naar bijvoorbeeld uw fraai aangelegde terras. Woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de aanbouw welke geschikt is voor het realiseren van een slaap- en badkamer op de begane grond.

Verdieping:
Ruime overloop. De verdieping heeft 3 slaapkamers. Tevens is er op de verdieping een badkamer gerealiseerd. Deze is voorzien van een dakkapel.

Aan bouwkavels worden eisen gesteld. U kunt deze inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Een uitgebreide offerte van de aannemer is beschikbaar. De prijs is exclusief veranda, dakkapellen, sanitair, keuken en tegelwerk. De prijs voor de veranda en de dakkapellen is ca. € 12.000,-- incl. btw.
Lees de volledige omschrijving
Woonoppervlakte
132 m²
Inhoud
510 m³
Perceeloppervlakte
850 m²
Bouwjaar
2020
Kamers
5
Slaapkamers
4

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Dakmateriaal
riet

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
132 m²
Overige inpandige ruimte
43 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
28 m²
Bruto inhoud
510 m³
Perceeloppervlakte
850 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nunspeet
Sectie
B
Perceel
7107
Oppervlakte
850 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuintype
tuin rondom

Garage

Soort garage
parkeerplaats
Bekijk alle kenmerken

Kaart Molenweg 63 Nunspeet