Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Deze woning is onder bod

Kieftveen 18 - 14 Voorthuizen

Onder bod

Omschrijving

Schitterend gelegen BOUWKAVEL, met een oppervlakte van ca. 470 m², voor de bouw van een recreatiewoning op villapark 'De Zeven Eijken' onderdeel van recreatielandgoed 'De IJsvogel' te Voorthuizen. Na de bouw kunt u de woning zelf recreatief bewonen maar ook gebruik maken van de verhuurregeling waarmee een mooi rendement mogelijk is.

Er zijn geen aannemersverplichtingen. De woning kan vergunningsvrij gebouwd worden conform bestemmingsplan. Bijgevoegde impressies geven een indruk van de woningen die gerealiseerd kunnen worden. Op de kavel (kavel D op de situatieschets) mag een woning gebouwd worden van maximaal 70m² met een overkapping van maximaal 10m² en een bijgebouw van 6m². De impressie woningen zijn leverbaar vanaf € 70.000 inclusief btw (50m²). Het betreft hier een kavel op eigen grond en er is dus geen canon verschuldigd. De parkbijdrage bedraagt ca. € 1.200,-- per jaar.

Recreatielandgoed de Ijsvogel
Recreatielandgoed De Ijsvogel is voorzien van vele faciliteiten zoals zwembaden en sauna, een bowlingbaan, tennisbaan, speeltuinen, horeca, en animatie. De prachtige ligging van het recreatielandgoed, aan de rand van de Veluwe, omgeven door mooie bossen, uitgestrekte heidevelden en leuke dorpjes maken uw vakantie extra leuk en ontspannen. De Veluwe staat niet alleen bekend om haar prachtige natuur, maar het gebied bruist ook van de activiteiten! De bossen en eindeloze fiets- en wandelpaden lenen zich uitstekend voor een actief dagje uit met het hele gezelschap!
Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
470 m²
Bouwjaar
2020

Overdracht

Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
470 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Voorthuizen
Sectie
F
Perceel
3510
Oppervlakte
470 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Kieftveen 18 - 14 Voorthuizen