Heli event

Wat voor de één misschien klonk als ‘over de top’, klonk voor de ander als de perfecte manier om kennis te maken met de Veluwe – maar dan vanuit de lucht.

Het pittoreske en doorgaans rustige villadorp Garderen stond op zaterdag 30 juni een beetje op zijn kop. Drieklomp had namelijk zo’n 30 relaties uitgenodigd voor een zeer opzienbarende manier van huizen bezichtigen. Na de ontvangst met koffie bij Gasterij Zondag te Garderen vertrok het gezelschap in groepen naar een helikopter, die speciaal voor deze dag geheel in DRIEKLOMP-stijl was opgetuigd. Vanuit de lucht werd een 6-tal villa’s bekeken en kregen de gasten een adembenemend uitzicht over de Veluwe gepresenteerd, voorzien van commentaar door de piloot.

Na de lunch ging de villa-tour verder per Range Rover en kregen de gasten de kans de 6 villa’s nu ook van binnen te bekijken. Rondleidingen werden verzorgd door de verkopers zelf en/of aangevuld door onze makelaars. De dag werd afgesloten met een zwembad-borrel en goed glas wijn.

Een ludiek idee dat veel positieve reacties kreeg en bovendien resulteerde in het volgende: een tv-item van 4 minuten op vrijdagavond bij RTL EditieNL met daarin een interview met Ed van Drie, op zaterdag bezoek van een cameraploeg van Omroep Gelderland die meevloog en… als kers op de taart: 1 verkochte villa!