Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Laatste jaar verkocht
0
Totaal verkocht
0
Nu te koop
0
Aantal plaatsen
0
Kantoren
0
Medewerkers
0
Specialisaties
0
Klanttevredenheid
0

HET
DRIEKLOMP LIFESTYLE MAGAZINE.

Vraag hier ons magazine aan

Passie voor huizen

Onze jarenlange ervaring en passie voor huizen, ons enthousiasme in makelen, hoge mate van professionaliteit en verregaande kennis op het gebied van de omgeving, woningmarkt, bouwkundige staat, monumentale-aspecten, milieu-aspecten, financiën en overige juridische zaken, maken het onderscheid. Wij denken onderbouwd met u mee, zullen actief voor u aan de slag gaan en geven u eerlijk en oprecht advies. Ervaar het zelf!

Makelaars staan voor u klaar

Onze makelaardij heeft vijf vestigingen: Nunspeet, Oosterbeek, Voorthuizen, Zeist en Laren(NH). We zijn voornamelijk actief in de omgeving van het Gooi, de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Al onze aankoopmakelaars, verkoopmakelaars, taxateurs en financiële experts gaan actief voor u aan de slag volgens de ‘Drieklomp’-stijl: persoonlijke aandacht, goed geschoold, creatieve marketing, vertrouwen, stijlvolle charme, servicegerichtheid en 100% inzet. Of het nu gaat om uw eerste koopwoning, het meest perfecte herenhuis in de stad, een landgoed met paardenstallen in het buitengebied of iets daar tussenin. Kom bij ons langs of vraag of wij bij u op bezoek komen! Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen we vrijblijvend van gedachten wisselen.

Nieuwbouw

Wilt u voor een toekomstige nieuwbouwwoning in aanmerking komen? Hou dan het nieuws op deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van toekomstige nieuwbouwprojecten.

Meer informatie