Hoge Eng-Oost 42 Putten

Vraagprijs € 849.000 k.k.

Omschrijving

Unieke combinatie van bedrijfswoning met bedrijfsruimte op representatieve locatie!

Hoe luxe is het om te mogen wonen en werken op één locatie? Deze unieke combinatie treft men aan de rand van bedrijventerrein ''Hoge Eng''. Deze ruime BEDRIJFSWONING (1998) met een inhoud van 785 m³ en een woonoppervlakte van 217 m² biedt alle ruimte en comfort aan uw gezin. Uw bedrijf kunt u vervolgens huisvesten in de BEDRIJFSHAL van maar liefst 212 m². Deze bedrijfshal is voorzien van een kantine/pantry, toilet en gedeeltelijke eerste verdieping. Daarnaast beschikt de huidige eigenaar over een vergunning om de bedrijfshal uit te breiden op het achtergelegen perceel wat ook in eigendom is.
Het kleinschalig bedrijventerrein ligt aan de rand van de bebouwde kom, heeft een goede ontsluiting naar de A28; Utrecht-Amersfoort-Zwolle en de A1; Apeldoorn-Amersfoort. De Gemeente Putten heeft goede voorzieningen voor het openbaar vervoer, een NS station en diverse bushalten in de directe buurt van het Bedrijventerrein.

BOUWKENMERKEN

Bouwjaar: ca. 1998;
Bouwwijze: de woning is traditioneel gebouwd, opgetrokken in geïsoleerde stenen spouwmuren en gedekt met pannen. De bedrijfshal is voorzien van kalkzandsteen binnenwanden, isolatie en vervolgens beplating;
Isolatie: de woning is volledig geïsoleerd. De bedrijfshal is voorzien van geïsoleerde wanden en een geïsoleerde kap, gedekt met bitumen;
Woonoppervlakte: ca. 217 m²;
Inhoud: ca. 785 m³;
Perceeloppervlakte: 944 m².

INDELING BEDRIJFSWONING

Parterre
Hal/entree voorzien van trapopgang, trapkast en toiletruimte met wancloset en fonteintje. Heerlijke royale en lichte woonkamer en keuken. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van openslaande tuindeuren. De keuken bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van oven/magnetron, keramische kookplaat, spoelbak en servieskast. De woonkamer en keuken zijn voorzien van mooie, massief houten vloer. Door de vele glaspartijen is er een prettige hoeveelheid lichtinval. Vanuit de hal is ook toegang tot de garage, maar die wordt niet wordt gebruikt als garage. Deze multifunctionele ruimte is voorzien van dubbele houten deuren, een achterdeur naar de tuin en een luxe badkamer met combi sauna (kolen en infrarood), 2 persoonsbubbelbad en stoomcabine. De hal, garage en saunaruimte zijn voorzien van vloerverwarming.

1e Verdieping
Overloop. 2 Slaapkamers aan de voorzijde waarvan één voorzien van dakkapel en inbouwkast en de ander voorzien van groot Velux dakraam. Aan de achterzijde is de grote ouderslaapkamer met dakkapel. Luxe badkamer voorzien van inloopdouche (2018), ligbad, wandcloset en 2 wastafels. Tenslotte is er nog een praktische waskamer met aansluitingen voor witgoed en een Velux dakraam.

2e Verdieping
Middels vaste trap is er toegang tot de 2e verdieping die momenteel wordt gebruikt als kantoorruimte en is voorzien van een dakraam. Ook is er een aparte berging.

BEDRIJFSHAL

De bedrijfsruimte is voorzien van 2 ruimtes, een kantine met pantry, toilet en aparte toegang. Verder is er een vaste trap naar een gedeeltelijke verdieping. Aan de voorzijde is een grote, elektrische overheaddeur en een separate loopdeur. De bedrijfsruimte is voorzien van een Cv-installatie en wordt verwarmd middels radiatoren. Krachtstroom is aanwezig. Ook zijn er tussenmeters v.w.b. gas en elektra.

BESTEMMING

het bestemmingsplan ''Veegplan stedelijk gebied'' is van toepassing waarbij het object is voorzien van een bedrijfsbestemming met bedrijfswoning. Alle bedrijven t/m categorie 2 mogen zich hier vestigen. Achter de bedrijfshal ligt een perceel met kadastrale aanduiding Putten, N 5112 met een oppervlakte van 170 m². Dit perceel mag nog bebouwd worden en heeft een bebouwingspercentage van 70% en een bouwhoogte van 10 meter. De oppervlakte van 170 m² is al onderdeel van het totaal van 944 m².
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
212 m²
In units vanaf
212 m²
Perceel
944 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Putten
Sectie
N
Perceel
3294
Oppervlakte
774 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Putten
Sectie
N
Perceel
5112
Oppervlakte
170 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Hoge Eng-Oost 42 Putten