Hessenweg 2 nabij Hierden

Koopsom € 450.000 k.k.

Omschrijving

BOUWKAVEL VOOR HET REALISEREN VAN UW DROOMHUIS OP EEN ABSOLUTE TOPLOCATIE!

Op een werkelijk prachtige locatie aan de rand van een fraaie en bosrijke villawijk in Hierden en bevindt zich deze royale BOUWKAVEL voor het realiseren van een vrijstaande VILLA/LANDHUIS met BIJGEBOUW/GARAGE. De kavel heeft een oppervlakte van circa 1.900 m², is gelegen aan een onverharde weg en biedt uitzicht over een fraai coulissen landschap. Kenmerkend aan deze prachtplek is de mooie combinatie van bomen op het perceel en het fraaie uitzicht over de weilanden!

De mogelijkheid bestaat om een eigen plan te realiseren en er is geen architect- of aannemersverplichting. Het bestemmingsplan biedt ruime bouwmogelijkheden en de goot- en nokhoogte maximaal 4,5 en 12 meter. Qua bijgebouwen heeft u de mogelijkheid om maximaal 100 m² te bebouwen met een goothoogte van maximaal 3 meter. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de gemeente Harderwijk.

Bel of mail ons gerust voor meer informatie!

Koopsom bouwkavel € 450.000,-- k.k.

WELKOM !

Wij nodigen u graag uit om de locatie eens vrijblijvend te bekijken! Maak eenvoudig een afspraak door ons te bellen of een mail te sturen. Wij plannen dan graag een vrijblijvende afspraak met u in om de verdere details met u te bespreken!


Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
1.900 m²

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1900 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Harderwijk
Sectie
B
Perceel
7719
Oppervlakte
1900 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan bosrand, landelijk gelegen, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Kaart Hessenweg 2 nabij Hierden