Op zaterdag 30 juni a.s. organiseert Drieklomp Makelaars en Rentmeesters een Open Huis route vanuit de lucht. Een unieke vlucht per helikopter waarbij u meegenomen wordt langs 6 villa’s die Drieklomp momenteel te koop aanbiedt in het pittoreske Garderen – ook wel ‘het Blaricum van de Veluwe’ genoemd. Het is de ultieme manier van huizen bezichtigen en daar nodigen wij u, als woningzoekende, graag voor uit!

Voor u is dit bijzonder tijdbesparend en efficiënt, zeker in uw altijd drukbezette agenda, want in slechts enkele uren kunt u 6 prachtige woningen bezichtigen.

PROGRAMMA

U wordt ontvangen om 11.00 uur bij Gasterij Zondag te Garderen. Van daaruit brengen wij u per Range Rover naar de nabij gelegen heli-plaats waar u met groepjes van 5 personen zult vertrekken. Vanuit de lucht geven wij u alvast een eerste indruk. Tijdens de rondvlucht krijgt u van de makelaar uitleg over de omgeving. Na het vliegen gaat de tour verder over land. Wederom worden de 6 villa’s bezocht echter nu krijgt u ook de gelegenheid om de locaties (kort) van binnen te bezichtigen. De middag wordt in stijl afgesloten met een zwembad borrel bij Gasterij Zondag.

ADRESSEN

Koudhoornseweg 42 GARDEREN
Harderwijkerweg 39 GARDEREN
Apeldoornsestraat 173-175 GARDEREN
Putterweg 52 GARDEREN
Paleisweg 12 GARDEREN
Speulderbosweg 27 GARDEREN

U kunt zich hiervoor kostenloos aanmelden bij Drieklomp, via info@drieklomp.nl. Let op, er worden slechts enkele vluchten uitgevoerd dus de ruimte is beperkt.

We kijken uit naar een gezellige dag met elkaar waarbij we waarschijnlijk in de media niet onopgemerkt zullen blijven!