Dit agrarisch object is verkocht

Haspel 123 A Ermelo

Vraagprijs € 998.000 k.k.

Verkocht

Omschrijving

Een unieke combinatie; een riant familiehuis met multifunctionele bijgebouwen in een landelijke setting op ca. 2,7 hectare!

In het buitengebied van Ermelo bieden wij u deze vrijstaande WONING MET BEDRIJFSGEDEELTE aan. Het geheel is op een royaal perceel gelegen van 2.69.40 hectare en ligt direct langs de bosrand. Een prachtige locatie om werk en privé te combineren in een rustgevende omgeving en toch dichtgelegen bij uitvalswegen (A28 en Flevopolder). Het geheel bestaat onder andere uit een royaal, eigentijds woonhuis en diverse opslagschuren, welke thans zijn verhuurd. Gelet op de grote oppervlakte schuren (± 5.400 m² !) een object met diverse mogelijkheden (opslag, functieverandering / ruimte voor ruimte).

Kenmerken

BOUWJAAR 1977-1978
BOUWWIJZE Traditioneel gebouwd, uit steen opgetrokken. Zadeldak met pannen bedekt.
ISOLATIE Dakisolatie, gevels en vloeren geïsoleerd, dubbele beglazing.
WOONOPPERVLAKTE ca. 175 m².
INHOUD ca. 1.000 m³.
PERCEELOPPERVLAKTE 2.69.40 hectare

Beschrijving

Het woonhuis is traditioneel gebouwd, is van vele gemakken voorzien en biedt veel ruimte en lichtinval. Verwarming middels CV (HR-combiketel) en middels vloerverwarming.
De woning is omringd door een royale tuin met fraai terras.

Parterre
Ruime hal met trapopgang, meterkast en toegang tot het toilet, badkamer, slaapkamer, woonkamer, en doorgang naar de dubbele garage. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. De woonkamer is voorzien van een openhaard en biedt toegang tot de ruime woonkeuken, De woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en openslaande deuren naar de veranda. Vanaf de keuken is er toegang tot de bijkeuken. Ook vanaf de bijkeuken is er toegang naar buiten en naar de kelder, verder is deze voorzien van een wasruimte met aansluiting voor de wasmachine en droger. De dubbele garage is volledig onderkelderd. In de kelder is een biljartkamer en kantoor gerealiseerd. Verder heeft de garage een toilet en zolder tot zijn beschikking.

1e verdieping
Overloop met toegang tot de vier slaapkamers, badkamer en berging. De badkamer is voorzien van toilet, dubbele wastafel, douche en badkamer.

Bedrijfsgebouwen
• Opslagloods, oppervlakte. ca. 1.512 m². Voorzien van stalen spanten en geïsoleerd. De schuur is ingedeeld in 3 afdelingen van elk ca. 500 m². 1/3 Deel is gedekt met ABC-vrije platen. De rest is gedekt met ABC-golfplaten. Topgevels uitgevoerd in damwand. Bouwjaren 3 gedeelten resp. 1992, 1994 en 1996.
• Opslagloods, oppervlakte ca. 1.125 m². De stal is geïsoleerd en voorzien van betonnen vloer. De stal is uitgevoerd in sandwichpanelen op stenen onderbouw. Dakbedekking: damwandprofiel. De stal is voorzien van 2 overheaddeuren. Bouwjaar 2000.
• Opslagloods, oppervlakte ca. 1.455 m², voorzien van dupanelisolatie, betonblokken, betonnen vloer en met ABC-golfplaten gedekt. Topgevels uitgevoerd in hout, overheaddeur aan de voorzijde. Bouwjaar omstreeks 1982.
• Kaploods, thans in gebruik als opslagruimte, oppervlakte ca. 300 m². Goothoogte 4 meter. De kaploods heeft een garage/werkplaats en is met ABC golfplaten gedekt. Betonblokken/damwand (achter- en zijkant). Vrije hoogte, houten spanten.
• Eenvoudige houten schuur met ABC-golfplaten, afm. ca. 700 m²
• Houten schuur, oppervlakte ca. 300 m². De schuur is met ABC-golfplaten gedekt en is voorzien van een asbestdak aan de binnenzijde, houten spanten en staanders en een betonnen vloer.
• Voorts enkele privé-bijgebouwen.

N.B.: alle genoemde afmetingen zijn indicatief.

Overige informatie

• Het bedrijf beschikt over 2 separate inritten.
• Aansluiting op de distributienetten voor aardgas, elektra, water, tevens aangesloten op riolering.
• Erfverharding middels stelconplaten.
• Bestemming: agrarische doeleinden, met ruim bouwperceel.
• De bedrijfsgebouwen worden thans geheel verhuurd (opslag) aan diverse huurders. Informatie betreffende huidige huuropbrengsten op aanvraag beschikbaar.
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Overige bedrijf
Nevenbestemming
Opslag/caravanstalling
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
2 ha 69 a 40 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Ermelo
Sectie
E
Perceel
2945
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Ermelo
Sectie
E
Perceel
2947
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Haspel 123 A Ermelo