Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Deze woning is onder optie

Harremaatweg bouwnummer 5 0 ong Voorthuizen

Onder optie

Omschrijving

Op de locatie van het voormalige kinderdagverblijf op de hoek Veldkampstraat/Harremaatweg in Voorthuizen staat de ontwikkeling van een appartementencomplex gepland. Het toekomstige gebouw heeft een alzijdige uitstraling. Dit wil zeggen dat het gebouw geen achterkant heeft. Met name naar de bestaande hoek, maar ook straks naar het achtergelegen sportgebouw en de groene ruimte die ontstaat als de bestaande school wordt gesloopt. Het is een mooie groene locatie dus daarom zijn de bestaande bomen geïnventariseerd. Op basis hiervan hebben wij bij het ontwerp rekening gehouden met het behoud van zoveel mogelijk bomen.

Het ontwerp heeft geresulteerd in een bouwmassa met 11 luxe appartementen. De keuze is gemaakt om vier appartementen te maken per verdieping. Hier doorhebben we op iedere hoek een appartement en dus een goede alzijdige uitstraling. Door de ligging aan de rand van de bestaande woonwijk en de afmetingen van de appartementen met minimaal drie kamers ontstaat een mooie woonplek op deze locatie. Alle appartementen hebben een ruim balkon op de hoeken van het gebouw. Aan de noordzijde van de kavel wordt een ruime parkeergelegenheid gerealiseerd die netjes in het groen wordt opgenomen. Vanaf deze plek kunt u via de ruime entree de woningen middels een trap of lift bereiken.

De architectuur van het gebouw is hoogwaardig en eigentijds. De drie lagen zijn opgedeeld in een duidelijk horizontale geleding middels de zichtbare vloerranden. Hiertussen is gekozen voor metselwerk of houtenkozijnen die van vloer tot vloer lopen. Hierdoor zal er veel licht binnenkomen, maar ontstaat er ook een mooie ruimtelijke beleving vanuit de appartementen.

Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat er op deze locatie aan de Veldkampstraat een stoere, eigentijdse appartementenvilla wordt gerealiseerd waar heerlijk kan worden gewoond. Wij wensen u als toekomstige bewoner veel woonplezier!

11 Appartementen
Er zijn 3 appartementen gelegen op de begane grond en 4 op de eerste en tweede verdieping van het complex. Op de begane grond worden een 11-tal bergingen gerealiseerd (inpandig). De woonoppervlakte varieert vanaf ca. 80 m² tot ca. 112 m². Koopsom vanaf € 309.950,- v.o.n tot € 444.950,- v.o.n. Type A appartementen zijn voorzien van één parkeerplaats welke bij de koopsom is inbegrepen. Type B appartementen zijn voorzien van twee parkeerplaatsen welke bij de koopsom zijn inbegrepen.

Alle appartementen worden onder Woningborg-garantie gebouwd.

De verkoop gaat via inschrijving. Inschrijfformulieren zijn op te vragen bij de projectmakelaars. De sluitingsdatum voor inschrijving is uiterlijk donderdag 12 maart 2020 om 17:00 uur. Uiterlijk maandag 16 maart 2020 vindt de toewijzing plaats.

TYPE B Appartementen bouwnummers 02, 05 & 09:
- Royaal balkon;
- Standaard voorzien van badkamer en toilet;
- Optioneel te voorzien van wintertuin;
- Vrij indeelbare interne berging.

Lees de volledige omschrijving
Woonoppervlakte
112 m²
Inhoud
370 m³
Bouwjaar
2020
Kamers
3
Slaapkamers
2

Overdracht

Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
overig
Keurmerken
Woningborg Garantiecertificaat

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
112 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m²
Externe bergruimte
5 m²
Bruto inhoud
370 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
vloerverwarming, wastafel, douche
Voorzieningen
zonnecollectoren, mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
Klasse A
Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
warmte terugwininstallatie, warmtepomp, vloerverwarming geheel
Warm water
zonnecollectoren

Kadastrale gegevens

Gemeente
VOORTHUIZEN
Sectie
A
Perceel
1234
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Kaart Harremaatweg bouwnummer 5 0 ong Voorthuizen