Vanuit ons grote regionale en landelijke netwerk ontdekten wij dat er bij vele van onze klanten steeds meer vraag is naar mooie projecten en woningen in “een zonnig en warm buitenland”.

Recentelijk ontstond hierdoor een nieuw samenwerkingsverband van Drieklomp met een reeds lange tijd gevestigde makelaar in Estepona, Zuid-Spanje. Een aantal Drieklomp klanten konden op deze manier inmiddels al hun droomplek in de zon realiseren.

WAAROM ESTEPONA…

Onze keuze voor het mooie Estepona is niet geheel toevallig.

Jaren geleden zijn we (Heina en Huib van Drie) verliefd geworden op deze regio en hebben we in Estepona een appartement gekocht. Door onze vakanties en vrije tijd hier door te brengen hebben we veel kennis van het gebied en weten we als geen ander hoe fijn het leven hier is!

Door Estepona’s toenemende populariteit (“het nieuwe Marbella”) bouwen vele gerenommeerde ontwikkelaars op dit moment prachtige moderne nieuwbouw projecten, (villas en appartementen). Voor geïnteresseerden is het nu dan ook een interessant investerings moment voor een “nieuwe zonnige Plek van Thuis”

Estepona is 1 van de gezelligste en meest authentieke, typisch spaanse kustplaatsen aan de Costa del Sol, met de laatste jaren ook steeds meer moderne en trendy invloeden. Heel centraal gelegen ten westen van het prachtige Andalusie, dichtbij Marbella, Puerto Banus. Estepona wordt ook wel de “tuin van de Costa del Sol” genoemd en heeft hiervoor al diverse prijzen ontvangen.

VRIJBLIJVEND ORIENTATIE GESPREK IN NEDERLAND

Aan deze nieuwe samenwerking van Drieklomp zal invulling worden gegeven door Heina van Drie, Jelga Akkerman en Trevor Reavill. Zowel in Nederland, als ook op locatie in Estepona om onze klanten persoonlijk te begeleiden in het hele proces.

CONTACT

Op deze pagina laten wij u alvast enkele mogelijkheden zien. Vanzelfsprekend sturen we u graag een voor u op maat gemaakte selectie die past bij uw wensen.

Heeft u interesse om vrijblijvend informatie te ontvangen over de mogelijkheden in Estepona? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek in Nederland, bij u thuis of bij ons op kantoor?