Bekijk de projecten

Vanuit ons grote regionale en landelijke netwerk ontdekten wij dat er bij vele van onze klanten steeds meer vraag is naar mooie projecten en woningen in “een zonnig en warm buitenland”.

Recentelijk ontstond hierdoor een nieuw samenwerkingsverband van Drieklomp met een reeds lange tijd gevestigde makelaar in Estepona, Zuid-Spanje. Een aantal Drieklomp klanten konden op deze manier inmiddels al hun droomplek in de zon realiseren.

Waarom Estepona...

Onze keuze voor het mooie Estepona is niet geheel toevallig.

Jaren geleden zijn we (Heina en Huib van Drie) verliefd geworden op deze regio en hebben we in Estepona een appartement gekocht. Door onze vakanties en vrije tijd hier door te brengen hebben we veel kennis van het gebied en weten we als geen ander hoe fijn het leven hier is!

Door Estepona’s toenemende populariteit (“het nieuwe Marbella”) bouwen vele gerenommeerde ontwikkelaars op dit moment prachtige moderne nieuwbouw projecten, (villas en appartementen). Voor geïnteresseerden is het nu dan ook een interessant investerings moment voor een “nieuwe zonnige Plek van Thuis”

Estepona is 1 van de gezelligste en meest authentieke, typisch spaanse kustplaatsen aan de Costa del Sol, met de laatste jaren ook steeds meer moderne en trendy invloeden. Heel centraal gelegen ten westen van het prachtige Andalusie, dichtbij Marbella, Puerto Banus. Estepona wordt ook wel de “tuin van de Costa del Sol” genoemd en heeft hiervoor al diverse prijzen ontvangen.

Vrijblijvend orientatie gesprek in Nederland

Aan deze nieuwe samenwerking van Drieklomp zal invulling worden gegeven door Heina van Drie, Jelga Akkerman en Trevor Reavill. Zowel in Nederland, als ook op locatie in Estepona om onze klanten persoonlijk te begeleiden in het hele proces.

Contact

Op deze pagina laten wij u alvast enkele mogelijkheden zien. Vanzelfsprekend sturen we u graag een voor u op maat gemaakte selectie die past bij uw wensen.

Heeft u interesse om vrijblijvend informatie te ontvangen over de mogelijkheden in Estepona? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek in Nederland, bij u thuis of bij ons op kantoor?

E-mail : Contact
Tel : mobiel Heina 06-29 04 41 42


Estepona stad – moderne appartementen en penthouses

Prijzen vanaf 230.000,- Euro

Uniek kleinschalig en modern nieuwbouw project, gebouwd in 2 Fases – Geweldige prijs-kwaliteit-verhouding; 1, 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen en penthouses met buitengewoon grote terrassen en binnenruimtes en zeer luxe afwerking en faciliteiten. Op een verhoogde locatie met open uitzicht naar stad, zee en kustlijn op loopafstand van het strand, oude stad en haven (1km) ; een investerings-kans! Tevens zeer geschikt voor verhuur.

Meer informatie

Estepona West – Exclusief genieten van de eerste Chrystal Clear Lagoon van Europa

Prijzen vanaf 249.000,- Euro

Schitterend modern nieuwbouw project dichtbij Estepona Golf. Met alleen voor eigenaren van dit project exclusieve toegang tot de schitterende lagoon, beachclub en watersport. Gelegen in een prachtige groene en rustige omgeving op maar 10 autominuten van Estepona.

Meer informatie

Estepona new golden mile – moderne appartementen en penthouses

Prijzen vanaf 260.000,- Euro

Modern project gebouwd in verschillende fases, gelegen in een groen gebied temidden van diverse golfbanen. Mooi aangelegde tuinen en zwembaden met het strand dichtbij. Zeer centrale locatie op maar 10 minuten van Estepona oude stad en 15 minuten van Marbella en Puerto Banus.

Meer informatie

Estepona West – Panoramisch uitzicht over de golfbaan naar zee.

Prijzen vanaf 299.000,- Euro

Kleinschalig nieuwbouw project met interessante prijs-kwaliteit op het Zuid-Westen. Op maar 5 minuten van het strand en Estepona haven bieden deze ruime woningen drie verdiepingen, ruime terrassen, mooie gemeenschappelijke tuinen en zwembaden.

Meer informatie

Estepona stad – moderne appartementen en penthouses

Prijzen vanaf 390.000,- Euro

Kleinschalig modern nieuwbouw project met schitterend vrij uitzicht naar kustlijn en zee, op een top (verhoogde) locatie dichtbij de gezellige oude stad, haven en diverse stranden (1km).

Meer informatie

Estepona strand – luxe design appartementen en penthouses

Prijzen vanaf 592.000,- Euro

Innovatief nieuwbouw project direct aan het strand van Estepona, onder design architektuur met diverse luxe faciliteiten.

Meer informatie

Estepona strand/stad – luxe design appartementen en penthouses direct aan zee

Prijzen vanaf 850.000,- Euro

Ideale locatie voor wie houdt van de gezellige oude stadskern van Estepona en haven op loopafstand, met het strand direct voor de deur. In combinatie met alle comfort van moderne luxe afwerking, gemeenschappelijk rooftop zwembad en schitterend uitzicht naar zee.

Meer informatie

Estepona strand – pure luxe op een top locatie dichtbij alles

Prijzen vanaf 895.000,- Euro

Exclusief kleinschalig boutique stijl project op 1 van Estepona’s mooiste locaties, direct aan zee, rustig gelegen en toch dichtbij alles, met de mooiste zonsondergangen over de hele kustlijn naar Afrika en Gibraltar.

Meer informatie

Estepona golf – kleinschalig villa project

Prijzen vanaf 1.100.000 Euro

Exclusieve design villas gelegen in een mooie groene omgeving bij Estepona Golf, met schitterend vrij uitzicht over kustlijn, zee en bergen op ongeveer 10 minuten van Estepona oude stad.

Meer informatie

Estepona strand – baden in luxe... een echte buitenkans!

Prijzen vanaf 1.785.000,- Euro

Op misschien wel de allermooiste locatie van Estepona, met een werkelijk fenomenaal uitzicht over de hele kustlijn. Dit kleinschalige unieke state- of -the- art design project is net NIEUW op de markt (Oktober 2019). Voor de “lucky few” nu in de verkoop; een klein aantal zeer luxe exclusieve appartementen en penthouses op de meest indrukwekkende en meer dan perfecte locatie van Estepona.

Meer informatie