Bekijk de projecten

Vanuit ons grote regionale en landelijke netwerk ontdekten wij dat er bij vele van onze klanten steeds meer vraag is naar mooie projecten en woningen in “een zonnig en warm buitenland”.

Recentelijk ontstond hierdoor een nieuw samenwerkingsverband van Drieklomp met een reeds lange tijd gevestigde makelaar in Estepona, Zuid-Spanje. Een aantal Drieklomp klanten konden op deze manier inmiddels al hun droomplek in de zon realiseren.

Waarom Estepona...

Onze keuze voor het mooie Estepona is niet geheel toevallig.

Jaren geleden zijn we (Heina en Huib van Drie) verliefd geworden op deze regio en hebben we in Estepona een appartement gekocht. Door onze vakanties en vrije tijd hier door te brengen hebben we veel kennis van het gebied en weten we als geen ander hoe fijn het leven hier is!

Door Estepona’s toenemende populariteit (“het nieuwe Marbella”) bouwen vele gerenommeerde ontwikkelaars op dit moment prachtige moderne nieuwbouw projecten, (villas en appartementen). Voor geïnteresseerden is het nu dan ook een interessant investerings moment voor een “nieuwe zonnige Plek van Thuis”

Estepona is 1 van de gezelligste en meest authentieke, typisch spaanse kustplaatsen aan de Costa del Sol, met de laatste jaren ook steeds meer moderne en trendy invloeden. Heel centraal gelegen ten westen van het prachtige Andalusie, dichtbij Marbella, Puerto Banus. Estepona wordt ook wel de “tuin van de Costa del Sol” genoemd en heeft hiervoor al diverse prijzen ontvangen.

Vrijblijvend orientatie gesprek in Nederland

Aan deze nieuwe samenwerking van Drieklomp zal invulling worden gegeven door Heina van Drie, Jelga Akkerman en Trevor Reavill. Zowel in Nederland, als ook op locatie in Estepona om onze klanten persoonlijk te begeleiden in het hele proces.

Contact

Op deze pagina laten wij u alvast enkele mogelijkheden zien. Vanzelfsprekend sturen we u graag een voor u op maat gemaakte selectie die past bij uw wensen.

Heeft u interesse om vrijblijvend informatie te ontvangen over de mogelijkheden in Estepona? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek in Nederland, bij u thuis of bij ons op kantoor?

E-mail : Contact
Tel : mobiel Heina 06-29 04 41 42


Modern nieuwbouw project Estepona

Prijzen 2 slaapkamers vanaf € 250.000,- , 3 slaapkamers vanaf € 300.000,-

Gelegen op een verhoogde locatie op maar 1 km van strand, haven en de gezellige oude stad van Estepona, op loopafstand van alles. Uitstekende prijs-kwaliteit-locatie en daarmee nu een zeer interessante investerings mogelijkheid. Zeker ook met het oog op Estepona’s toenemende populariteit. Zowel voor vakantie, permanente bewoning als ook voor verhuur uitermate geschikt. Diverse luxe faciliteiten waaronder zowel een buiten als binnen zwembad. Dit project bevindt zich nog helemaal in de beginfase van verkoop en bouw, met daardoor nu nog lage(re) prijzen en interessante opties beschikbaar. 1, 2, 3 en 4 slaapkamer luxe appartementen en penthouses.

Meer informatie

Estepona golf, luxe appartementen in de natuur

Prijzen 2 slaapkamers vanaf € 275.000,-

Dit schitterende project wordt ontwikkeld door 1 van de meest gerenommeerde ontwikkelaars aan de Costa del Sol. Gebouwd in meerdere fases rondom een unieke “chrystal clear lagoon” (de eerste in Europa). Op de witte stranden van de lagoon waant u zich in de Caribean , kunnen diverse watersporten worden beoefend en geniet u van een drankje of lunch in de beachclub (enkel toegankelijk voor eigenaren). Deze luxe 2 of 3 slaapkamer appartementen en penthouses bieden veel privacy en adembenemend uitzicht over de kustlijn, bergen en omgeving. Strand 5 minuten, Estepona 10 minuten.

Meer informatie

Estepona strand, diverse luxe appartementen en penthouses aan het strand

Prijzen vanaf € 350.000,-

Diverse prachtige appartementen en penthouses aan zee, moderne of meer spaanse stijl, met zeezicht of uitzicht over tuinen en zwembad. Alle op loopafstand van beachclubs, restaurants, winkels, oude stad en haven. Gewilde locatie ook voor (ver)huur, met zwembad(en) en sportfaciliteiten. In de meeste gevallen met 24 uur bewaking en exclusieve toegang voor eigenaren en huurders. In iedere prijsklasse en stijl bieden wij u vele mogelijkheden. 1 tot 4 slaapkamers.

Meer informatie

Estepona Stad, Luxe- locatie en uitzicht

Prijzen 2 slaapkamers vanaf € 350.000,-

Kleinschalig boutique stijl nieuwbouw project, oplevering eerste helft 2020. Luxe kwaliteit afwerking, veel ruimte en uitzicht naar de hele kustlijn, bergen en Estepona stad. Op loopafstand van strand en restaurants met diverse luxe faciliteiten, 1 tot 5 slaapkamer appartementen en penthouses beschikbaar.

Meer informatie

Kleinschalige design villa’s in boutique stijl – gelegen in Estepona

Prijzen 3 of 4 slaapkamer villa’s vanaf € 500.000,-

Net op de markt zijn deze luxe en moderne designer villa’s, die schitterend uitzicht bieden naar zee en bergen over de gehele kustlijn. Optimale privacy, gelegen op het zuiden, met een mix van golf, strand en Estepona-haven. Een nieuwe standaard van moderne architectuur wordt hier aangeboden door een tweetal ontwikkelaars die niets aan het toeval overlaten en al jaren enkel top kwaliteit luxe projecten bouwt.

We sturen u graag meer informatie omtrent locatie, bouw specificaties, foto’s, plattegronden en alle mogelijkheden tot personalisatie van de villa’s naar eigen wens. Vanzelfsprekend zijn er diverse villa’s beschikbaar in andere prijscategorieën en stijlen.

Meer informatie