Drift 29 Laren

Vraagprijs € 1.550.000 k.k.

Omschrijving

Bouw uw droomvilla

Bouw uw eigen VRIJSTAANDE VILLA met BIJGEBOUW op deze schitterende, door groen omgeven, kavel van ruim 2.100m². Het perceel is gelegen op een aantrekkelijke locatie in een mooi villagebied, op loopafstand van de gezellige dorpskern van Laren.

Gunstig gelegen midden in het prachtige Gooi nabij beschermde akkers en de uitgestrekte heide. Winkels, scholen, sport en voorzieningen in de directe omgeving, goed bereikbaar via de uitvalswegen en de A1.

Na het amoveren van de bestaande semi bungalow ontstaat er een bouwkavel voor de bouw van een royale vrijstaande villa met bijgebouw van maximaal 50m². Volgens het vigerende bestemmingsplan is bedraagt de toegestane maximale nokhoogte is 8 meter en de maximale goothoogte 6 meter.

Bepaal zelf het ontwerp en de bouwstijl van uw villa, met inachtneming van de bepalingen uit het bestemmingsplan en een toetsing door de welstandscommissie. Op aanvraag is een afschrift van de bestemmingsplanregels beschikbaar.

De juridische levering dient plaats te vinden bij de boedel notaris, te weten Horst & van de Graaff notarissen te Hilversum.

Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
2.105 m²

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2105 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Laren
Sectie
C
Perceel
1009
Oppervlakte
2005 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Laren
Sectie
C
Perceel
1685
Oppervlakte
100 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, in woonwijk
Bekijk alle kenmerken

Kaart Drift 29 Laren