Deze woning is verkocht

Dashorsterweg 37 T Woudenberg

Vraagprijs € 225.000 k.k.

Verkocht

Omschrijving

In het coulisselandschap van Woudenberg, centraal gelegen tussen Scherpenzeel en Achterveld worden op landgoed Dashorst (ca. 64 ha. groot) een bestaande boerderij en 3 kavels voor nieuwbouwwoningen (een vrijstaand jachthuis en twee vrijstaande tuinmanswoningen) aangeboden. De unieke ligging in het buitengebied bieden een garantie voor rust en ruimte. U waant zich in 'the middle of nowhere' terwijl de buren op loopafstand zijn. De woningen zijn geheel naar eigen behoefte te bouwen en in te richten. De woningen worden uitgegeven op erfpacht voor een periode van 30 jaar. De jaarlijks verschuldigde canon is fiscaal aftrekbaar en wordt jaarlijks geïndexeerd conform het consumentenprijsindexcijfer.

Landgoed Dashorst maakt onderdeel uit van Landgoed Scherpenzeel (ca. 1.000 ha. groot) in het zuiden van de Gelderse Vallei, bestaande uit landbouwgronden, bossen en natuurterrein. Tot het landgoed behoren monumentale boerderijen, dienstwoningen, woningen en diverse schaapskooien. Landgoed Dashorst is een prachtige rustige locatie in het groen waar u kunt genieten van de natuur, en u de mogelijkheid heeft paarden of andere dieren aan huis te houden.

Bestaande boerderij met kapschuur
De bestaande boerderij is enkele jaren geleden gerenoveerd en beschikt over een woongedeelte aan de voorzijde en een grote deel aan de achterzijde. De deel is momenteel ingericht als dierenverblijf. De boerderij dient gemoderniseerd te worden maar biedt vele mogelijkheden, waaronder het betrekken van de deel bij de woning. De woning is geheel naar uw eigen behoeften aan te passen en in te richten.

De boerderij is gebouwd in ca. 1881, heeft een perceel oppervlakte van ca. 3.000 m² en een inhoud van ca. 1600 m³. Bij de boerderij hoort een, voor de Geldersche Vallei karakteristieke, houten kapschuur van ca. 260 m².
Als gevolg van de vrije ligging is meer grond mogelijk.

Vraagprijs € 200.000,-
Retributie per jaar € 14.750,-

Tuinmanswoningen
De bouwkavels voor de twee vrijstaande tuinmanswoningen van elk ca. 750 m³ zijn ca. 2.500 m² groot. Zij worden vrij van aannemer en architect verplichtingen aangeboden. De beide kavels bieden een vrij zicht op het coulissenlandschap dat zo kenmerkend is voor dit deel van de landgoederenzone van de Geldersche vallei. Dat maakt de ligging uniek en zeker het bekijken waard. De nieuw te bouwen woningen kunt u aan uw eigen wensen aanpassen en wellicht in combinatie als een levensloop woning inrichten. Bij beide kavels is eventueel meer grond beschikbaar.

Retributie per jaar € 10.000,- per kavel

De vraagprijzen op Funda zijn indicatief en zijn een combinatie van de koopsom voor de opstal (in het geval van de bestaande boerderij) en de gekapitaliseerde canon voor het gebruik van de grond.
Lees de volledige omschrijving
Woonoppervlakte
195 m²
Inhoud
750 m³
Perceeloppervlakte
1.000 m²
Bouwjaar
2016
Kamers
1

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2016

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
195 m²
Overige inpandige ruimte
24 m²
Externe bergruimte
1 m²
Bruto inhoud
750 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Woudenberg
Sectie
A
Perceel
809
Oppervlakte
1000 m²
Eigendomssituatie
Erfpacht
Bekijk alle kenmerken

Kaart Dashorsterweg 37 T Woudenberg