Dick van Putten

REGISTER MAKELAAR-TAXATEUR – DRIEKLOMP VOORTHUIZEN

In 2012 ben ik gestart met de HBO-opleiding Commerciële Economie op Hogeschool Windesheim in Zwolle. De makelaardij heeft altijd al mijn interesse gehad; toen ik in 2013 als student de mogelijkheid had om stage te lopen heb ik van deze kans gebruik gemaakt door 4 maanden stage te lopen bij Drieklomp Makelaars en Rentmeesters in Voorthuizen. Mijn belangrijkste doel was om zoveel mogelijk ervaring op te doen binnen de makelaardij. Ik heb voornamelijk op de binnendienst meegewerkt maar heb toen ook al mogen ervaren hoe een dag van een makelaar er uit ziet door af en toe bij een collega in de auto te stappen.

Toen ik vervolgens in 2015 ging afstuderen was het voor mij al snel duidelijk dat ik dit bij voorkeur bij Drieklomp wilde doen. En dat lukte! In juni 2016 heb ik mijn afstudeerstage voltooid. Ik had nog maar net mijn scriptie ingeleverd en ik kreeg direct een baan aangeboden om, nu voor vast, bij Drieklomp te komen werken. In september 2016 ben ik gestart met de opleiding tot Makelaar Taxateur bij de NVM en deze opleiding heb ik in het voorjaar van 2018 afgerond.

De werkzaamheden als Makelaar/Taxateur bij Drieklomp Makelaars zijn zeer uiteenlopend en bestaan uit het verrichten van een taxatie, een aanbodafspraak of een bezichtiging. Vooral de omgang met diverse opdrachtgevers zowel professioneel als zakelijk, ons grote werkgebied en de mooie objecten waarin we bemiddelen maken het vak zeer dynamisch.