Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Bovenstraatweg 32 a Oldebroek

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Op een schitterende plek in het buitengebied van Oldebroek is gelegen deze BOUWKAVEL met PAARDENBAK (50 m. x 20 m.), LONGEERKRAAL en WEIDE.

Het geheel ligt op een prachtige plek op één van de meest historische locaties van Oldebroek. De perceelsgrootte bedraagt ongeveer 16.400 m² (deze grootte is onder voorbehoud van definitieve kadastrale inmeting en is excl. toegangsweg). Het geheel is zeer gunstig gelegen aan de rand van Oldebroek en thans ingericht voor het houden van paarden. Hiervoor zijn diverse voorzieningen geplaatst. Het perceel wordt geleverd met een verleende omgevingsvergunning voor het oprichten van een vrijstaande woning. U kunt er voor kiezen om de plannen van de huidige eigenaar uit te voeren maar het is ook mogelijk om een woning naar uw eigen keuze op deze kavel te plaatsen mits de omgevingsvergunning, in overleg met de gemeente, wordt aangepast.

BOUWKAVEL:
Het perceel wordt geleverd met een verleende omgevingsvergunning voor het oprichten van vrijstaande woning (683 m³). De onderliggende omgevingsvergunning met bouwtekeningen zijn op te vragen via de makelaar.

ONTSLUITING:
Verkoper zal zorgdragen voor een separate ontsluiting via het naastgelegen perceel.

OVERIGE VOORZIENINGEN:
Voor de watervoorziening wordt gebruik gemaakt van een eigen puls. Deze is te gebruiken op diverse tappunten op het terrein. De weilanden zijn op een zeer praktische manier ingedeeld en geheel voorzien van veilige en kwalitatieve afrastering. Voor de bouwkavel zijn geen voorzieningen aanwezig, deze dient de koper zelf aan te leggen.

PAARDENSTAL (OPTIONEEL TE KOOP):
In 2015 is een nieuwe, luxe ingerichte paardenstal geplaatst, voorzien van 6 boxen (Corton) en dubbele wasplaats met warm en koud water en een zadelkamer die is voorzien van een aansluiting voor een wasmachine. De stal heeft een forse zolder voor opslag van hooi/stro. De schuur met zolderverdieping heeft een totale vloeroppervlakte van 455 m². Deze paardenstal wordt optioneel te koop aangeboden.

VRAAGPRIJS:
De genoemde vraagprijs is k.k.
N.B. Deelverkoop is bespreekbaar.
N.B. De paardenstal is niet in de vraagprijs inbegrepen.
N.B. De overdrachtsbelasting is 6 %!

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
16400 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oldebroek
Sectie
AK
Perceel
284
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Kaart Bovenstraatweg 32 a Oldebroek