Luxury in Andermatt

Ed van Drie en Bastiaan Schuijt van Drieklomp bezochten voor u dit fantastische Skiresort! Het nieuwbouwproject Swiss Andermatt Alps biedt nieuwe 5-sterrenhotels, uiterst grote luxe appartementen, chalets en een nieuwe 18 holes golfbaan. Skiarena Andermatt-Sedrun is het grootste en meest moderne skigebied in Zwitserland.

Het zonnige en zeer sneeuwzekere dorp is vanaf Zurich goed te bereiken. En uiterst uniek, als buitenlander kunt u zich vestigen in Andermatt. Verhuur is tevens zeer goed mogelijk. U bent van harte welkom voor een cappuccino op onze kantoren in Voorthuizen en Laren, wij kunnen u er alle informatie verstrekken over de diverse projecten.

Vanzelfsprekend kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Ed van Drie 06-50280011 en Bastiaan Schuijt 06-21419177

Andermatt Swiss Alps: een bijzonder resort.

Andermatt Swiss Alps: een bijzonder resort in het hart van Zwitserland. Realiseer hier uw (tweede)woning in Zwitserland en geniet van een all-season bestemming in centraal Zwitserland.

Andermatt, uw bezit in het hart van Zwitserland.

Zonder twijfel is Andermatt (1.444m) een van de meest veelzijdige plaatsen van Zwitserland. Centraal gelegen op de kruising van drie historische bergpassen: de Furkapas, de Gotthardpas en de Oberalppas.

Andermatt staat voor het beste dat Zwitserland te bieden heeft

Het Andermatt Swiss Alps project biedt verschillende mogelijkheden: van luxueuze appartementen, zelf te bouwen chalets tot het aankopen van een door Radisson Blu beheerde vakantiewoning met een solide rendement. Andermatt is een all season bestemming waar u het hele  jaar door kunt genieten van het beste dat Zwitserland u te bieden heeft.  

Het totale project in Andermatt omvat:

  • 6 vier en vijfsterren hotels
  • Ongeveer 500 appartementen in 42 gebouwen
  • Diverse vergader-en conferentie faciliteiten
  • Luxe wellness / zwembad
  • Golfbaan par 72, 18 holes

Contact en verkoop:

Meer informatie en verkoop van dit project is verkrijgbaar via Drieklomp Makelaars en Rentmeesters Laren (NH)

Ed van Drie
Directeur / Register Makelaar-Taxateur
Bastiaan Schuijt
Directeur / Register Makelaar-Taxateur