Tolweg nabij 10 Holten

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

PERCELEN CULTUURGROND IN HET BUITENGEBIED VAN HOLTEN

Wij mogen u enkele percelen landbouwgrond aanbieden, gelegen in het buitengebied van Holten, nabij Tolweg 10 te Holten, met een totale oppervlakte van circa 10 hectare (100.000 m²), kadastraal bekend: gemeente Holten, sectie I, nummer 597, 773, 608 (gedeeltelijk) en 1818 (gedeeltelijk).

De grond is deels langs de weg gelegen en prima toegankelijk middels recht van overpad. Het perceel is momenteel in gebruik als grasland, maar is ook zeer geschikt als bouwland. Bebouwingsmogelijkheden zijn niet aanwezig.

PLANOLOGIE

Het perceel heeft, conform het bestemmingsplan “Buitengebied Rijssen- Holten” van de gemeente Rijssen-Holten, de enkelbestemming ‘Agrarisch’.

BIJZONDERHEDEN

• Oplevering geschiedt vrij van huur en pacht.
• Het jachtrecht is verhuurd.
• Op het geheel rusten geen productie-, fosfaat- of betalingsrechten.
• Aanvaarding en betaling uiterlijk 29 december 2023 bij Van Goor Schuurman Notarissen te Wierden.
• De percelen Holten I 1818, 597 en 773 zijn gedeeltelijk belast met een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5 lid 3, onder B, van de Belemmeringenwet Privaatrecht, ten behoeve van Gemeente Rijssen-Holten te Rijssen en Waterschap Drents Overijsselse Delta te Zwolle.

INSCHRIJVING

De verkoop geschiedt bij wijze van ‘inschrijving’. Inschrijving is enkel mogelijk middels het bijgevoegde inschrijfformulier, dat – vergezeld van een geldig legitimatiebewijs – uiterlijk vrijdag
24 november 2023 om 16.00 uur dient te zijn ontvangen door Drieklomp Makelaars en Rentmeesters te Voorthuizen (of per e-mail: jvanderwaaij@drieklomp.nl). Desgewenst kunt u het formulier (in een gesloten enveloppe) ook persoonlijk afgeven op het kantoor aan de Apeldoornsestraat 95 te Voorthuizen.

Uiterlijk 27 november 2023 zal iedere inschrijver persoonlijk bericht over de uitslag ontvangen via de makelaar. De gunning wordt door verkoper voorbehouden, verkoper kan tevens besluiten te gunnen aan een kandidaat die niet de hoogste bieder is.

Indien aan een kandidaat wordt gegund, zullen de afspraken worden vastgelegd in een model-koopovereenkomst voor ‘los land’, conform de richtlijnen van de NVM. Desgewenst zal aan de koper een waarborgsom c.q. bankgarantie ter hoogte van 10 % van de koopsom worden gevraagd.
De beoogde transportdatum is uiterlijk 29 december 2023. Bezichtiging van het perceel is uiteraard mogelijk. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de makelaar.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Voorthuizen

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Losse grond
Soort bouw
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
10 ha 2 a 58 ca

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Holten I 597
Oppervlakte
2 ha 32 a 70 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HTN03-I-597
Omvang
Geheel perceel
Perceelnaam
Holten I 608
Oppervlakte
1 ha 22 a 30 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HTN03-I-608
Omvang
Deelperceel
Perceelnaam
Holten I 773
Oppervlakte
1 ha 81 a 13 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HTN03-I-773
Omvang
Geheel perceel
Perceelnaam
Holten I 1818
Oppervlakte
4 ha 66 a 45 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HTN03-I-1818
Omvang
Deelperceel
Bekijk alle kenmerken
Tolweg nabij 10
Holten
Verkoop bij inschrijving

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in als zoeker