Verkocht

Hoekersteeg 8 Nijkerk

Omschrijving

Buitenaf wonen met paarden aan huis!

Net buiten de bebouwde kom van Nijkerk mogen wij u deze VRIJSTAANDE WONING met noodwoning en diverse bijgebouwen aanbieden. Een prettige plek voor mens en dier! Het royale perceel van ruim 2,4 hectare is ingericht met o.a. een paddock paradise; een uitdagend terrein met vele meters looppad, een schuilstal, een heuvel en een poel. Deze manier van huisvesten zorgt ervoor dat de dieren hun natuurlijk gedrag kunnen uiten. Ook is er een buitenbak van 20 x 40 m. en weiland aanwezig. Het geheel is ideaal voor het houden van paarden aan huis of te gebruiken als kleinschalige pensionstal of voor het geven van paardrijles, mede door de ligging zo dichtbij de nieuwbouwwijk Corlaer. Het is mogelijk om maximaal 12 paarden te houden.
Tevens is er ter plaatse van de noodwoning sprake van een bouwkavel voor een woning van maximaal 350 m³, exclusief kelder en vergunningsvrije aanbouw.

Door de 2 woonbestemmingen en de ligging van het weiland aan weerszijden van het erf is het object uitermate geschikt om te splitsen in 2 ruime percelen.
Voor de vervanging van de noodwoning (bestemming ‘kleine woning’) is reeds een goedgekeurd ontwerp aanwezig voor de bouw van een nieuwe woning, wij informeren u daar graag over.

Kortom een fijne plek met diverse mogelijkheden in het buitengebied, dichtbij alle voorzieningen van de stad Nijkerk en zeer centraal gelegen in het land.

BOUWKENMERKEN

– Bouwjaar: ca. 1978
– Bouwwijze: traditioneel gebouwd met steens spouwmuren. Zadeldak met wolfseind met pannen gedekt.
– Isolatie: dak- en vloerisolatie, isolerende beglazing
– Woonoppervlak nr. 8: ca. 114 m²
– Bruto inhoud: ca. 273 m³
– Woonoppervlak nr. 6: ca. 59 m²
– Bruto inhoud: ca. 140 m³
– Perceeloppervlakte: 24.800 m²
– Energielabel: A

INDELING

Nummer 8:
De woning op nummer 8 is opgetrokken uit steens spouwmuren en is voorzien van een pannengedekt zadeldak met wolfseind en dubbele beglazing. De woning wordt verwarmd middels een aardwarmtepomp.

Parterre
Via de entree waar zich de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast en een toilet bevinden, heeft u toegang tot keuken en bijkeuken, de woonkamer en een badkamer. De bijkeuken heeft een aansluiting voor wasmachine en droger. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, koelkast en vaatwasser. De woonkamer heeft een mooi balkenplafond. Aangrenzend is een slaapkamer te vinden. De badkamer is recent verbouwd en heeft een ligbad, douche en wastafel.

Eerste verdieping
Via de trap komt u op de ruime overloop. Vanaf hier heeft u toegang tot 2 recent vernieuwde en ruime slaapkamers.

Nummer 6:
De woning op nummer 6 (noodwoning) is opgetrokken in steen en hout en heeft dakplaten als dakbedekking. De woning is voorzien van een vliering.

Parterre
De entree is in de keuken, welke toegang biedt naar de badkamer en de woonkamer. De keuken is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De woonkamer is voorzien van een vaste kast en toegang tot 2 slaapkamers waarvan één voorzien is van een inbouwkast en de meterkast. De woning is niet voorzien van verwarming (geen gas) en kookplaat.

BIJGEBOUWEN

Schuur
Opgetrokken in steen met een pannengedekt zadeldak. De afmeting is ca. 7,8 x 10 = 78 m². In gebruik als berging. Vliering aanwezig.

Stal
Opgetrokken in steen met asbesthoudende golfplaten als dakbedekking. Afmeting van ca. 4,8 x 12,45 m. = 59,8 m². In gebruik als inloopstal.

Hooiberg
Afmeting van ca. 5,75 x 5,9 m = 33,9 m² met ijzeren golfplaten als dak. 2 houten wanden, in gebruik als schuilhok.

Kapschuur
Afmeting van ca. 7 x 13,74 m.= 96,2 m² met een kleine schuur er aan vast van ca. 3,5 x 2,7 = 9,45 m².
Gevels en dak bestaan uit damwandprofiel platen.

Buiten rijbak
Afmeting van 20 x 40 m., bodem is gedraineerd. De bak is omheind met houten hekwerk van Poda Omheiningen.

Overig
– Paddock Paradise en weiland zijn omheind met houten hekwerk en zijn gunstig gesitueerd t.o.v. de stallen.

PLANOLOGIE
Het perceel maakt deel uit van het bestemmingsplan Consolidatieplan Buitengebied van de gemeente Nijkerk en is voorzien van de enkelbestemming ‘Wonen’. Functieaanduiding is ‘Specifieke vorm van wonen- nevenactiviteiten agrarisch’. De woning op nr. 6 heeft een functieaanduiding ‘Specifieke vorm van wonen- kleine woning’. Het weiland en de rest van het perceel hebben de enkelbestemming ‘Agrarisch met waarden- landschappelijke waarden’. De voor ‘Waarde – Archeologie’ aangewezen gronden zijn, behalve voor de andere daar voorkomende bestemming(en), mede bestemd voor het behoud en bescherming van de archeologische waarden.

BIJZONDERHEDEN

– De beide woningen zijn aangesloten op alle nutsvoorzieningen;
– De noodwoning op nr. 6 mag worden herbouwd uitsluitend op de bestaande locatie, met een inhoud van max. 350 m³.
– De woning is aangesloten op glasvezel;
– Aanvaarding in overleg.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met onderstaande vestiging voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Voorthuizen

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
1 april 2022
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Paardenhouderij
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
2 ha 48 a 0 ca

Energie

Energielabel
A

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Nijkerk H 2441
Oppervlakte
2 ha 48 a 0 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken
Hoekersteeg 8
Nijkerk