Stoutenburgerweg 23 grond nabij 0 ong Terschuur

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

Wij mogen u dit prachtige perceel cultuurgrond aanbieden, gelegen in het buitengebied van Terschuur aan de Stoutenburgerweg nabij 23, met een totale oppervlakte van 6 hectare, 45 are en 45 centiare (64.545 m²), kadastraal bekend: gemeente Barneveld, sectie A, nummer 2028 en 3103.

De percelen landbouwgrond zijn zeer goed toegankelijk en vanaf de Stoutenburgerweg te bereiken middels een recht van overpad voor de eerste 15 meter. Het perceel is momenteel in gebruik als grasland, maar is ook zeer geschikt als bouwland.

PLANOLOGIE

Het perceel heeft, conform het bestemmingsplan “Buitengebied 2012 geconsolideerd” van de gemeente Barneveld, de enkelbestemming ‘Agrarisch’.

BIJZONDERHEDEN

• Oplevering geschiedt vrij van huur en pacht.
• Het jachtrecht is verhuurd.
• Op het geheel rusten geen productie-, fosfaat- of betalingsrechten.
• Aanvaarding en betaling uiterlijk 15 november 2022 bij Notaris Dangremond te Barneveld.

INSCHRIJVING

De verkoop geschiedt bij wijze van ‘inschrijving’. Inschrijving is enkel mogelijk middels het bijgevoegde inschrijfformulier, dat – vergezeld van een geldig legitimatiebewijs – uiterlijk maandag
17 oktober 2022 aanstaande om 16.00 uur dient te zijn ontvangen door Drieklomp Makelaars en Rentmeesters te Voorthuizen (of per e-mail: jvanderwaaij@drieklomp.nl). Desgewenst kunt u het formulier (in een gesloten enveloppe) ook persoonlijk afgeven op het kantoor aan de Apeldoornsestraat 95 te Voorthuizen.

Uiterlijk 19 oktober 2022 zal iedere inschrijver persoonlijk bericht over de uitslag ontvangen via de makelaar. De gunning wordt door verkoper voorbehouden, verkoper kan tevens besluiten te gunnen aan een kandidaat die niet de hoogste bieder is.

Indien aan een kandidaat wordt gegund, zullen de afspraken worden vastgelegd in een model-koopovereenkomst voor ‘los land’, conform de richtlijnen van de NVM. Desgewenst zal aan de koper een waarborgsom c.q. bankgarantie ter hoogte van 10 % van de koopsom worden gevraagd.
De beoogde transportdatum is uiterlijk 15 november 2022. Bezichtiging van het perceel is uiteraard mogelijk. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de makelaar.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met onderstaande vestiging voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Voorthuizen

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
16 mei 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Losse grond
Soort bouw
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
6 ha 45 a 45 ca

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Barneveld A 2028
Oppervlakte
5 ha 2 a 90 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
BNV00-A-2028
Perceelnaam
Barneveld A 3103
Oppervlakte
1 ha 42 a 55 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
BNV00-A-3103
Bekijk alle kenmerken
Stoutenburgerweg 23 grond nabij 0 ong
Terschuur
Verkoop bij inschrijving