Grond nabij Roekelse Zandweg Wekerom

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

CULTUURGROND IN HET BUITENGEBIED VAN WEKEROM

Wij mogen u een mooi perceel landbouwgrond aanbieden, gelegen in het prachtige buitengebied van Wekerom, nabij Roekelse Zandweg 4 te Wekerom met een totale oppervlakte van 5 hectare, 27 are en 70 centiare (52.770 m²), kadastraal bekend: gemeente Ede, sectie B, nummer 1435, groot 7.840 m² en gemeente Ede, sectie B, nummer 3865, groot 44.930 m².

De cultuurgrond is aan een zandweg gelegen en prima toegankelijk vanaf de openbare weg. Het perceel cultuurgrond is momenteel in gebruik als bouwland waar dit jaar maïs is geteeld, maar het perceel is ook zeer geschikt als grasland. Bebouwingsmogelijkheden zijn niet aanwezig.

PLANOLOGIE

Het perceel cultuurgrond heeft, conform het bestemmingsplan “Agrarisch Buitengebied Ede 2012” van de gemeente Ede, de enkelbestemming ‘Agrarisch’.

BIJZONDERHEDEN

• Oplevering geschiedt vrij van huur en pacht.
• Het jachtrecht is verhuurd.
• Op het geheel rusten geen productie-, fosfaat- of betalingsrechten.
• Aanvaarding en betaling uiterlijk dinsdag 7 mei 2024 bij Notaris Dangremond te Barneveld.

INSCHRIJVING

De verkoop geschiedt bij wijze van ‘inschrijving’. Inschrijving is enkel mogelijk middels het bijgevoegde inschrijfformulier, dat – vergezeld van een geldig legitimatiebewijs – uiterlijk
dinsdag 16 april 2024 om 16.00 uur dient te zijn ontvangen door Drieklomp Makelaars en Rentmeesters te Voorthuizen (of per e-mail: jvanderwaaij@drieklomp.nl). Desgewenst kunt u het formulier (in een gesloten enveloppe) ook persoonlijk afgeven op het kantoor aan de Apeldoornsestraat 95 te Voorthuizen.

Uiterlijk 18 april 2024 zal iedere inschrijver persoonlijk bericht over de uitslag ontvangen via de makelaar. De gunning wordt door verkoper voorbehouden, verkoper kan tevens besluiten te gunnen aan een kandidaat die niet de hoogste bieder is.

Indien aan een kandidaat wordt gegund, zullen de afspraken worden vastgelegd in een model-koopovereenkomst voor ‘los land’, conform de richtlijnen van de NVM. Desgewenst zal aan de koper een waarborgsom c.q. bankgarantie ter hoogte van 10 % van de koopsom worden gevraagd.
De beoogde transportdatum is uiterlijk 7 mei 2024. Bezichtiging van het perceel is uiteraard mogelijk. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de makelaar.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Voorthuizen

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
1 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Losse grond
Soort bouw
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
5 ha 27 a 70 ca

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Ede B 3865
Oppervlakte
4 ha 49 a 30 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
EDE01-B-3865
Omvang
Geheel perceel
Perceelnaam
Ede B 1435
Oppervlakte
0 ha 78 a 40 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
EDE01-B-1435
Omvang
Geheel perceel
Bekijk alle kenmerken

Media

Grond nabij Roekelse Zandweg
Wekerom
Verkoop bij inschrijving

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in als zoeker