Grond nabij Kostverlorensteeg 21 Harskamp

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

CULTUUR- EN BOSGROND IN HET BUITENGEBIED VAN HARSKAMP

Wij mogen u een mooi perceel landbouwgrond aanbieden, waarvan circa 4.000 m² uit bos bestaat. Het perceel is gelegen in het prachtige buitengebied van Harskamp, nabij Kostverlorensteeg 21 te Harskamp, met een totale oppervlakte van 3 hectare, 37 are en 60 centiare (33.760 m²), kadastraal bekend: gemeente Otterlo, sectie A, nummer 1731.

De cultuurgrond is langs een zandweg gelegen en prima toegankelijk. Het perceel cultuurgrond is momenteel in gebruik als bouwland waar dit jaar maïs is geteeld, maar het perceel is ook zeer geschikt als grasland. Bebouwingsmogelijkheden zijn niet aanwezig.

PLANOLOGIE

Het perceel cultuurgrond heeft, conform het bestemmingsplan “Agrarische Buitengebied Ede 2012” van de gemeente Ede, de enkelbestemming ‘Agrarisch’.

BIJZONDERHEDEN

• Oplevering geschiedt vrij van huur en pacht.
• Het jachtrecht is verhuurd.
• Op het geheel rusten geen productie-, fosfaat- of betalingsrechten.
• Aanvaarding en betaling uiterlijk 26 april 2024.

INSCHRIJVING

De verkoop geschiedt bij wijze van ‘inschrijving’. Inschrijving is enkel mogelijk middels het bijgevoegde inschrijfformulier, dat – vergezeld van een geldig legitimatiebewijs – uiterlijk
25 maart 2024 om 16.00 uur dient te zijn ontvangen door Drieklomp Makelaars en Rentmeesters te Voorthuizen (of per e-mail: jvanderwaaij@drieklomp.nl). Desgewenst kunt u het formulier (in een gesloten enveloppe) ook persoonlijk afgeven op het kantoor aan de Apeldoornsestraat 95 te Voorthuizen.

Uiterlijk 27 maart 2024 zal iedere inschrijver persoonlijk bericht over de uitslag ontvangen via de makelaar. De gunning wordt door verkoper voorbehouden, verkoper kan tevens besluiten te gunnen aan een kandidaat die niet de hoogste bieder is.

Indien aan een kandidaat wordt gegund, zullen de afspraken worden vastgelegd in een model-koopovereenkomst voor ‘los land’, conform de richtlijnen van de NVM. Desgewenst zal aan de koper een waarborgsom c.q. bankgarantie ter hoogte van 10 % van de koopsom worden gevraagd.
De beoogde transportdatum is uiterlijk 26 april 2024. Bezichtiging van het perceel is uiteraard mogelijk. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de makelaar.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Voorthuizen

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
16 februari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Losse grond
Soort bouw
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
3 ha 37 a 60 ca

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Otterlo A 1731
Oppervlakte
3 ha 37 a 60 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
OTL02-A-1731
Omvang
Geheel perceel
Bekijk alle kenmerken
Grond nabij Kostverlorensteeg 21
Harskamp
Verkoop bij inschrijving

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in als zoeker