Verkocht

Biesbosserweg 17 Renswoude

Verkocht

Omschrijving

‘De Boschhoeve’

Hier doet zich de kans voor om te wonen in het agrarische buitengebied! Wij zijn dan ook verheugd u deze authentieke WOONBOERDERIJ met verschillende agrarische opstallen te mogen aanbieden. De woning is gebouwd in de jaren ’30 en op de deel is de oorspronkelijke grupstal nog aanwezig. Enigszins gedateerd is de boerderij wel, maar dit biedt juist kansen om naar eigen wensen een fijn thuis te creëren naar de maatstaven van nu. De woonboerderij ligt op een perceel van ruim 3 hectare. Doordat het geheel op voldoende cultuurgrond aansluitend aan het erf ligt, zijn er genoeg mogelijkheden tot het houden van dieren. Een prachtig vrij uitzicht heeft u vanaf het erf zodat u echt kunt genieten van het platteland.
Het dorp Renswoude ligt op ca. 2,5 km en is centraal gelegen in de Gelderse Vallei. Binnen 10 autominuten bent u op de snelwegen A12 en A30. Een prachtige combinatie van buitenaf wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.

BOUWKENMERKEN
Bouwjaar: 1930
Bouwwijze: traditioneel gebouwd, opgetrokken in steens spouwmuren, zadeldak met dakpannen gedekt.
Isolatie: niet geïsoleerd
Woonoppervlakte: ca. 147 m²
Inhoud: ca. 1.118 m³
Perceeloppervlakte: 30.815 m²

INDELING

Parterre
Via de zijentree komt u in de hal waar links toegang is naar de keuken, waar zich een keukenblok bevindt met dubbele spoelbak, een inductie kookplaat, inbouwkoelkast en magnetron en een afwasmachine. Via de keuken is de woonkamer met erker te bereiken. Ook is er toegang tot een slaapkamer. Vanuit de keuken is er een trap naar de eerste verdieping.
Vanuit de entreehal is er tevens toegang tot de badkamer met toilet, wastafel en douchecabine. En ook is hier de toegang tot de deel waar de grupstal en het melklokaal/spoelruimte nog aanwezig zijn.
De woning wordt verwarmd middels gaskachels en een losse elektrische radiator.

Eerste verdieping
Middels de vaste trap bereikt u de overloop die toegang biedt aan 5 slaapkamers met berging achter de knieschotten.

BIJGEBOUWEN
Aangebouwde rundveestal
De rundveestal ligt naast de boerderij en heeft een doorgang naar de deel van de boerderij. Hier stonden de koeien aangebonden op de grup. De afmeting is ca. 13 x 6 m.= ca. 78 m² met een nokhoogte van ca. 3 m. De stal is opgetrokken in steens muren, het dak is gedekt met asbesthoudende golfplaten.

Garage/werkplaats/overkapping
De schuur geeft ruimte aan 2 werkplaatsen en een garage met openslaande garagedeuren. De totale afmeting is ca. 13,5 x 8,5 m. = ca. 115 m² met een nokhoogte ter plaatse van de overkapping van ca. 3,5 m. De overkapping heeft een open front aan de voorzijde.
De schuur is opgetrokken in hout op een stenen plint.

Bijgebouw 2
De stal is opgetrokken in steens muren, het dak is gedekt met asbesthoudende golfplaten. Afmeting van ca. 26,5 x 7 m. = ca. 185,5 m² met een nokhoogte van ca. 3,7 m. In de zijgevel zit een overheaddeur. De schuur is verdeeld in 2 gedeelten en verbonden d.m.v. een gang.

Bijgebouw 3
Voormalig kippenhok. Opgetrokken in hout op stenen plint. Het dak is gedekt met asbesthoudende golfplaten. Afmeting van ca. 10 x 4,5 m. = ca. 45 m² met een nokhoogte van ca. 3 m.

Bijgebouw 4
Voormalige varkensstal. De stal is opgetrokken in steens muren, het dak is gedekt met asbesthoudende golfplaten. Afmeting van ca. 21,5 x 8 m. = ca. 172 m² met een nokhoogte van ca. 4,5 m.

TUIN
Aan de voor- en zijkant is een tuin met struikenborders aanwezig. Tevens is er een terras.

PLANOLOGIE
Conform het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied 2010” van de gemeente Renswoude is de enkelbestemming ‘Agrarisch’ met een dubbelbestemming ‘Waarde- Archeologie -3’.

BIJZONDERHEDEN
Prachtige locatie voor een paardenhouderij en/of hobbymatige activiteiten of een eventuele bestemmingswijziging.

VOORZIENINGEN
• Aangesloten op alle gangbare nutsvoorzieningen.
• Aanvaarding in overleg.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Voorthuizen

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Overig agrarisch
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
3 ha 8 a 15 ca

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Renswoude G 535
Oppervlakte
1 ha 26 a 50 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
RWD01-G-535
Omvang
Geheel perceel
Perceelnaam
Renswoude G 1146
Oppervlakte
1 ha 81 a 65 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
RWD01-G-1146
Omvang
Geheel perceel
Bekijk alle kenmerken

Plattegronden

Biesbosserweg 17
Renswoude

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in als zoeker