Update omtrent het corona-virus:

Al onze vestigingen zijn geopend. We hanteren de officiële richtlijnen:

We schudden even geen handen, we wassen onze handen vaker dan normaal en we houden gepaste afstand. We bellen iedereen die een afspraak met ons heeft en houden rekening met uw wensen en voorkeuren. We volgen het nieuws op de voet en passen zo nodig bovenstaande richtlijnen aan.

Afspraak waardeadviesdagen

Maak hier alvast een afspraak voor een gratis waardebepaling

Wij zullen proberen om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw datum + tijdstip van voorkeur mits de agenda het toe laat. Indien van 9 t/m 23 maart geen ruimte meer is dan kan de afspraak ook op een later tijdstip ingepland worden.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters geeft ruim 20 jaar succesvol het Drieklomp woonmagazine uit. Het Drieklomp Magazine is een glossy tijdschrift dat het exclusieve woningaanbod – Veluwe, Utrechtse Heuvelrug en het Gooi - van Drieklomp Makelaars en Rentmeesters onder de aandacht brengt. Maar Drieklomp Magazine is méér dan dat. Het is óók een lifestyle magazine waarin redactionele aandacht wordt besteed aan interieur, design, tuinen, cultuur, auto’s, boten en reizen. Ook wordt aandacht besteed aan home & garden fairs en “human interest”. Het Drieklomp Magazine heeft een zeer fraaie luxe omslag en telt ca. 224 pagina’s in een oplage van 25.000 stuks. Een magazine dat gelezen én bewaard wordt.

Wilt u ook onze nieuwsbrief iedere maand ontvangen? Boordevol droomhuizen, inspiratie, woontips en evenementen? Klik hier