Verkocht

Woudse Erven blok 17, bouwnummer 62 0 ong 3772TD BARNEVELD

Omschrijving

Woudse Erven fase 1

‘’Eigentijdse woningen met respect voor het verleden’’
Het stedenbouwkundige karakter van dit nieuwe deel van de De Burgt wordt ontleend aan de ligging en de historische betekenis van de plek. Het beeld werd vroeger bepaald door weidse akkers, smalle wegen, greppels, boomgroepen en enkele monumentale hoeves met boerderij en schuren rondom een erf, omkaderd door oude houtsingels. Deze kwaliteiten blijven nadrukkelijk zichtbaar in de nieuwe woonwijk.

Bestaand en nieuw wordt in Woudse Erven op een respectvolle manier zichtbaar gemaakt en met elkaar verenigd. De voormalige akkers worden bebouwd met eigentijdse woningen, terwijl de bestaande boerderijen blijven verwijzen naar de oude agrarische setting. Waar de gebouwen op de hoeven een overwegend horizontale opzet hebben, is een verticale geleding het leidend thema voor de nieuwe woningen.

De woningen zijn opgebouwd uit bij elkaar passende architectuurstijlen met elk hun eigen steenkleur. De (half) vrijstaande woningen hebben een stoere verschijningsvorm, met hier en daar een imposante kap met grote dakoverstekken.

Rijwoningen zijn geen lange blokken, maar ogen als een korte serie tegen elkaar aan geschoven huizen. Elk huis is door het gevelontwerp individueel herkenbaar. De donkergrijze pan en de eigentijdse kleurstelling van kozijnen, goten en overstekken zorgen voor eenheid. Het resultaat is een afwisselend, kleinschalig straatbeeld.

Tegelijkertijd zorgen de terugkerende stijlen voor een samenhangend buurtje met een herkenbare identiteit. Deze bijzondere manier van wonen noemen we “Dorps Wonen”. De individuele woningen vormen samen een gemeenschap,
waardoor een groot gevoel van verbondenheid ontstaat terwijl de privacy toch gewaarborgd is.

DE WONINGEN

16 hoekwoningen
– perceeloppervlakte variërend van ca. 173 m² tot 326 m²
– woonoppervlakte variërend van ca. 120 m² tot 130 m²
– inhoud variërend van ca. 471 m³ tot 506 m³
– koopsommen vanaf € 370.000,- v.o.n. tot € 460.000,- v.o.n.

• De hoek- en middenwoningen worden standaard voorzien van een houten berging. De garage is bij enkele hoekwoningen optioneel.
• De woningen worden gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2020;
• Er is geen inschrijvingsprocedure, de verkoop is gestart en er kunnen direct opties worden verstrekt! Voor meer informatie meldt u bij de verkopende makelaars.

EEN DUURZAME EN ENERGIEZUINIGE BASIS
Duurzaamheid krijgt een steeds grotere rol in onze samenleving. Veel mensen beseffen dat we zuinig moeten zijn met onze aarde en dat we op verschillende manieren invloed hebben op de directe leefomgeving. Dat kan niet alleen door ons consumptiegedrag en onze leefstijl aan te passen, het kan ook door een duurzame visie te ontwikkelen op de gebouwde omgeving zoals de woningen waarin we wonen. Ook Bouwbedrijf R. van de Mheen beseft dat we zuinig om moeten gaan met de natuur en wil de zogenaamde CO2-footprint die we nu eenmaal maken als we een woning bouwen, beperken.

Daarom worden de woningen van Woudse Erven standaard energiezuinig uitgevoerd. Energiezuinig bouwen kan onder andere door een woning goed te isoleren en de luchtdoorlatendheid te beperken. Dat levert niet alleen een goede en duurzame woning op maar er ontstaat hierdoor een comfortabel binnenklimaat. Door het gebruik van vloerverwarming in combinatie met toepassen van een ventilatiesysteem dat alleen op basis van de aanwezigheid van de bewoners functioneert, ontstaat er een hoge mate van comfort én is er sprake van een zeer slim en gunstig energieconcept.

Zowel de vloeren, gevels als het dak van de woningen worden goed geïsoleerd. In de houten kozijnen wordt HR++-glas gezet. De woningen worden verwarmd middels een lucht-water warmtepomp 7kW (elektrische). De begane grond en de 1e verdieping worden voorzien van vloerverwarming. De lucht-water warmtepomp zorgt eveneens voor het tapwater in de keuken en badkamer. In de woningen wordt een gebalanceerd ventilatiesysteem toegepast Het dakvlak dat gunstig op de zon is georiënteerd wordt gedeeltelijk benut voor het plaatsen van PV-panelen.

MAKELAARS
Heeft u interesse, vragen of hulp nodig?

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters en Midden Nederland Makelaars hebben de handen in één geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beide al jaren actief in en rond het dorp Barneveld. Hierdoor kennen ze het dorp en de omgeving als geen ander en kunnen u optimaal van dienst zijn.

‘Wij helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe woning in ‘’Woudse Erven fase 1’’. Dat doen wij altijd middels een persoonlijke begeleiding, gegarandeerd met ons deskundig advies op maat!’

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met onderstaande vestiging voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aangeboden sinds
6+ maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
Hoekwoning
Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
120 m²
Inhoud
471 m³
Perceel
173 m²

Indeling

Aantal kamers
5 kamers
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer

Energie

Energielabel
A
Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
warmtepomp, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
elektrische boiler eigendom

Kadastrale gegevens

Perceel type
Geheel perceel
Gemeente
Barneveld
Sectie
A
Perceel
1.234
Oppervlakte
173 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
in woonwijk
Tuin
zijtuin, voortuin, achtertuin
Bekijk alle kenmerken
Woudse Erven blok 17, bouwnummer 62 0 ong 3772TD BARNEVELD