Verkocht

Westenengerdijk 24 6732GR HARSKAMP

Omschrijving

PAARDENHOUDERIJ

Prachtig gelegen in het buitengebied tussen Harskamp en Wekerom mogen wij u deze fijne locatie voor kleinschalige PAARDENHOUDERIJ aanbieden. Via een statig toegangshek en tussen fraaie beukenhagen bereikt u via de oprijlaan het erf met stallen en een prachtige verblijfsruimte op de 1e verdieping. Een mooie buitenrijbaan en longeercirkel maken het geheel compleet.
De percelen van totaal 10.185 m² zijn tevens ingericht met paddocks en weiland, welke net zoals de longeercirkel, met een fraai houten Equisport hekwerk zijn omheind.

BOUWKENMERKEN
Stal/ verblijfsruimte
Het bedrijfsgebouw is gebouwd in 2007 en in 2011 zijn er enkele vernieuwingen doorgevoerd. Het gebouw heeft een afmeting van ca. 8,5 x 16 m., opgetrokken uit steens spouwmuren, de gevels zijn geïsoleerd en het dak is met pannen gedekt en tevens geïsoleerd. Voorzien van hardhouten kozijnen met geïsoleerde ramen. De parterre is ingericht met 7 paardenboxen (met een mogelijkheid tot het realiseren van 9 paardenboxen), een kleine berging en een toilet. De vloer bestaat uit klinkers.

Via een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken. De verdiepingsvloer is geïsoleerd en wordt verwarmd d.m.v. een CV-installatie. De overloop biedt toegang tot een ruime verblijfs- annex kantoorruimte. Vanaf de overloop komt u de hal in, waar u rechts een grote verblijfsruimte vindt. Aan de linkerkant bevinden zich ook 2 ruimtes en een toilet en mooie badkamer met douche, badkamermeubel en hoekbad. Een luxe keuken met gasfornuis en inbouwapparatuur maken het geheel helemaal af.

Ook is er een vliering aanwezig met een nokhoogte van ca. 1.60 m.

Hooischuur
De hooischuur is opgetrokken uit deels steensmuren en deels gepotdekseld hout, met Falk isolatieplaten als dakbedekking. De afmeting van de schuur is ca. 8 x 11 m. waar de helft ingericht is voor hooi- en stro opslag. In de schuur is een zadelkamer aanwezig en ook er nog 2 paardenboxen. Boven dit gedeelte van de schuur is een vliering. Aan de 2 korte zijdes is een overkapping van ca. 2 m.

Het tuinhuis is uit hout opgetrokken met shingles als dakbedekking. Afmeting is ca. 5 x 5 m. met een nokhoogte van ca. 3 m. Het tuinhuis heeft een kleine veranda en een terras, waar goed zicht is op zowel de rijbaan als de tuin en het weiland.

Een tweede tuinhuis in de vorm van een achthoek is aanwezig naast de rijbaan. Opgetrokken uit hout met shingles als dakbedekking. De afmeting hiervan is ca. 2,5 x 3 m. en heeft een nokhoogte van ca. 2,65 m.

OVERIGE VOORZIENINGEN
– Buitenrijbaan van 20 x 60 m. met bodem van zand en polyvlokken. Met verlichting;
– Longeercirkel met een doorsnede van ca. 17 m. en eb- en vloedbodem met polyvlokken.

PLANOLOGIE
Het gehele perceel heeft conform ‘Bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied Ede 2012’ de enkelbestemming “Agrarisch” met een gebiedsaanduiding “reconstructiewetzone- landbouwontwikkelingsgebied”.

Het bedrijf heeft een vergunning conform de Natuurbeschermingswet voor 19 paarden.

LIGGING
Het complex ligt in het buitengebied van Harskamp en Wekerom en vlakbij de uitgestrekte Veluwe en het prachtige Nationale park De Hoge Veluwe. Alle voorzieningen zijn binnen geringe afstand te bereiken. De uitvalswegen en het erf zijn goed te bereiken.

BIJZONDERHEDEN:
– Airco aanwezig, 2 buiten units en 4 binnen units;
– Nefit CV ketel, bouwjaar 2007 en in 2018 voor het laatst onderhouden;
– Mechanische ventilatie in toilet, badkamer en keuken;
– Aangesloten op gemeentelijk riool, aardgas, waterleiding, elektra en tevens glasvezel- en telefoonaansluiting.
– Mestplaat aanwezig.
– Erf en oprijlaan voorzien van betonklinkers.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met onderstaande vestiging voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aangeboden sinds
6+ maanden

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Kadastrale gegevens

Perceel type
Geheel perceel
Gemeente
Otterlo
Sectie
F
Perceel
1.349
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel type
Geheel perceel
Gemeente
Otterlo
Sectie
E
Perceel
2.937
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel type
Geheel perceel
Gemeente
Otterlo
Sectie
E
Perceel
2.781
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Westenengerdijk 24 6732GR HARSKAMP