Ursulineweg 0 ong 3833 LEUSDEN

koopsom € 1.150.000 v.o.n.

Omschrijving

Exclusief bouwen zonder zorgen

Een huis bouwen naar uw eigen wensen en inzichten: daar komt veel bij kijken. Van de grondaankoop, de architectenkeuze en welstandscommissie tot en met de bouw zelf, met duizend details om aan te denken. Het is een uitdagend en voor velen ook stressvol traject. Pas als het huis klaar is, weet je hoe het echt moet. Wie geen tijd of geen zin heeft in zo’n intensieve periode als particuliere opdrachtgever, is in Nederland aangewezen op een bestaand bouwplan. Dan heeft u minder zorgen, maar ook minder keuze en vrijheid.

Wilt u bij voorkeur zelf bouwen, maar niet de stress hebben van alles wat erbij komt kijken? Dan kunt u eens met Habitoo gaan praten. Habitoo legt zich toe op exclusieve, kleinschalige projecten waar de koper weer echt opdrachtgever is. Nieuwbouw op maat, noemen we dat. Samen met architecten van naam werkt u een riant basisontwerp uit tot uw eigen droomhuis. Staan de indeling en afwerking eenmaal vast, dan zorgt Habitoo voor de aansturing en de begeleiding van het gehele bouwproces. Tot en met de oplevering blijft u van moment tot moment op de hoogte als u dat wilt, en hoeft u niet bang te zijn dat u iets over het hoofd ziet.

Hartelijk welkom bij Achter het Zwanenwater, een uniek project bij het mooie dorp Leusden. Wij kijken ernaar uit om samen met u een van de acht geplande luxe villa’s als een maatpak uit te werken tot de woning die u zelf had willen bouwen. Alles draait bij ons om het huis dat u voor ogen hebt. Binnen de basisontwerpen is flexibiliteit het sleutelwoord; u kunt de indeling en de afwerking volledig laten aanpassen aan uw persoonlijke leefstijl. Achter het Zwanenwater in Leusden: acht hoogwaardige ontwerpen op een toplocatie, ontworpen door Mariska Jagt of Marcel Wolterinck en gebouwd door de vakmensen van Bouwbedrijf Aalten. En u? U wordt begeleid en ontzorgd door Habitoo. Zo komt uw gedroomde woning ineens binnen handbereik.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met onderstaande vestiging voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
25 juli 2020
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
218 m²
Inhoud
810 m³

Indeling

Aantal kamers
7 kamers
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
warmtepomp

Kadastrale gegevens

Perceel type
Geheel perceel
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken
Ursulineweg 0 3833 LEUSDEN
koopsom € 1.150.000 v.o.n.