Verkocht

Schoonhorsterweg 15 3772TJ BARNEVELD

Omschrijving

VRIJ WONEN TUSSEN DE LANDERIJEN!

De oprijlaan langs de mooie berkenbomen leidt u naar deze prachtig gelegen WOONBOERDERIJ op een vrije plek in het buitengebied van Barneveld! Tussen de landerijen is het heerlijk genieten van het buitenleven, terwijl het Gelderse dorp op zo’n 5 km verwijderd ligt. De boerderij heeft een mooie rieten kap, sfeervolle glas- in -lood ramen en een authentieke deel met hilt en oude stalraampjes. De boerderij ligt links op het perceel en heeft een mooi verzorgde voortuin met buxushagen en een verhard achtererf met enkele agrarische bijgebouwen. Dit biedt mogelijkheden om dieren te houden of bijvoorbeeld als opslag of werkplaats te gebruiken.
Het perceel heeft een agrarische bestemming met mogelijkheden voor functiewisseling.

Het geheel wordt aangeboden op ca. 3.000 m² grond. Het kopen van ca. 1 hectare extra grond behoort tot de mogelijkheden. Deze grond is fraai en gunstig gelegen, direct aansluitend aan het erf.

BOUWKENMERKEN
– Bouwjaar : 1924
– Bouwwijze : traditioneel gebouwd, gevels in baksteen, deels aan binnenzijde
betimmerd met asbesthoudende eternietplaten.
– Isolatie : deels isolerend beglazing
– Woonoppervlak : ca. 208 m²
– Bruto inhoud : ca. 1.202 m³
– Perceeloppervlakte : ca. 3.000 m²

INDELING BOERDERIJ

De woonboerderij met rietgedekt zadeldak bestaat uit een voorhuis waar zich het woongedeelte bevindt met deels houten en deels betonnen vloeren, dat verwarmd wordt middels gaskachels en gashaard. Warmwatervoorziening middels een geiser. De gevels zijn opgetrokken uit baksteen, deels aan de binnenzijde betimmerd met asbesthoudende eternietplaten.
De indeling van de parterre is als volgt: entree/hal, toilet met fonteintje, badkamer met douche, ligbad en wastafel. Slaapkamer, woonkamer met gashaard en laminaatvloer, meterkast. De woonkeuken heeft een gashaard, keukenblok met ingebouwde koelkast, oven en gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De bijkeuken/achterentree heeft een wasmachineaansluiting. Op de 1e verdieping is een overloop en 2 slaapkamers en zolder aanwezig. en hooizolder met hooiluik boven het achterhuis.

Het achterhuis van de boerderij betreft het voormalige stalgedeelte, de zogenaamde deel. De hilt is nog aanwezig. De achtergevel heeft een traditionele opzet met in het midden dubbele deuren, links en rechts twee kleine stalramen en twee mestdeuren. Boven de grote deuren is een hooiluik aangebracht, naar de hooizolder.

BIJGEBOUWEN

Op het erf staan verschillende agrarische opstallen met een oppervlakte van ongeveer 200 m². Dakbedekking bestaat veelal uit asbestcement golfplaten, onderhoud is in een redelijk tot matige staat.

De oprit is bestraat met betonklinkers. Het achtererf van de boerderij is verhard d.m.v. klinkers, en asfalt. Aan de voorzijde van de woning is een fraaie tuin gelegen.

PLANOLOGIE

Conform het vigerende bestemmingsplan Buitengebied 2012 van de gemeente Barneveld heeft het object als enkelbestemming ‘Agrarisch’. Als dubbelbestemming heeft het geheel ‘Waarde – Archeologie 1’ met een functieaanduiding ‘intensieve veehouderij’.

AANVULLENDE INFORMATIE

Op fietsafstand ligt de kern van Barneveld, waar zich diverse winkels, horecagelegenheden, scholen, kerken en sportvoorzieningen bevinden.

BIJZONDERHEDEN

• Mogelijkheid tot het kopen van extra grond.
• In de koopovereenkomst wordt de ouderdoms- en asbestclausule opgenomen.
• Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met onderstaande vestiging voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aangeboden sinds
6+ maanden

Bouw

Kadastrale gegevens

Perceel type
Deelperceel
Gemeente
Barneveld
Sectie
E
Perceel
5.320
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken
Schoonhorsterweg 15 3772TJ BARNEVELD