Verkocht

Schoonhorsterweg 15 -01 3772TJ BARNEVELD

Omschrijving

LANDELIJK WONEN!

De bestrate oprijlaan langs de mooie berkenbomen loopt over in een grindpad dat u naar deze rechtsgelegen mooie WOONBOERDERIJ leidt, prachtig gelegen op een fijne plek in het buitengebied van Barneveld! Tussen de landerijen is het heerlijk genieten van het buitenleven, terwijl het Gelderse dorp op zo’n 5 km verwijderd ligt. De woning heeft een pannengedekt zadeldak. Het geheel heeft een ruim erf en een mooi verzorgde voortuin met buxushagen en een verhard achtererf met enkele agrarische bijgebouwen. Dit biedt mogelijkheden om dieren te houden of bijvoorbeeld als opslag of werkplaats te gebruiken.
Het perceel heeft een agrarische bestemming met mogelijkheden voor functiewisseling.

Het geheel wordt aangeboden op ca. 10.000 m² grond. Het kopen van extra grond behoort tot de mogelijkheden. Deze grond is fraai en gunstig gelegen, direct aansluitend aan het erf.

BOUWKENMERKEN
– Bouwjaar : ca. 1969 en uitgebouwd in ca. 1984, achterhuis is ouder
– Bouwwijze : traditioneel gebouwd, gevels in baksteen/ niet geïsoleerde
spouwmuren
– Woonoppervlak : ca. 230 m²
– Bruto inhoud : ca. 1.323 m³
– Perceeloppervlakte : ca. 10.000 m²

INDELING BOERDERIJ

De woonboerderij heeft een zadeldak met pannen gedekt (rond 2009 vernieuwd), gevels in baksteen opgetrokken en het woongedeelte heeft niet-geïsoleerde spouwmuren en houten kozijnen, overwegen isolerende beglazing, centrale verwarming d.m.v. radiatoren en warmwatervoorziening middels een HR combiketel van het merk Remeha van omstreeks 2009.
De indeling van de parterre bestaat uit: entree/hal, toilet met fonteintje, kelderkast, slaapkamer met vaste kasten, woonkeuken met erker, vaste kasten, gashaard. Het keukenblok is voorzien van een hardstenen blad en heeft een ingebouwde oven, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Woonkamer met gashaard en pvc-vloer, bijkeuken met HR combiketel en achterentree en de deel/achterhuis.
De 1e verdieping heeft een overloop, vier slaapkamers, badkamer (omstreeks 2006) met ligbad, douche, toilet, 2 wastafels en een zolder.

BIJGEBOUWEN

Op het erf staan verschillende agrarische opstallen met een totaal bruto oppervlakte van ongeveer 700 m². Dakbedekking bestaat veelal uit asbestcement golfplaten, onderhoud is in een redelijk tot matige staat.

De oprit is voorzien van grind. Het achtererf van de boerderij is verhard d.m.v. klinkers, grind en asfalt. Aan de voorzijde van de woning is een fraaie tuin gelegen. Tevens is er een tuinhuisje aanwezig.

PLANOLOGIE

Conform het vigerende bestemmingsplan Buitengebied 2012 van de gemeente Barneveld heeft het object als enkelbestemming ‘Agrarisch’. Als dubbelbestemming heeft het geheel ‘Waarde – Archeologie 1’ met een functieaanduiding ‘intensieve veehouderij’.

AANVULLENDE INFORMATIE

Op fietsafstand ligt de kern van Barneveld, waar zich diverse winkels, horecagelegenheden, scholen, kerken en sportvoorzieningen bevinden.

BIJZONDERHEDEN

• Mogelijkheid tot het kopen van extra grond.
• In de koopovereenkomst wordt de ouderdoms- en asbestclausule opgenomen.
• Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met onderstaande vestiging voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aangeboden sinds
6+ maanden

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Kadastrale gegevens

Perceel type
Deelperceel
Gemeente
Barneveld
Sectie
E
Perceel
5.320
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken
Schoonhorsterweg 15 -01 3772TJ BARNEVELD