Peter van den Breemerweg 17 c 3768MP SOEST

vraagprijs € 945.000 k.k.

Omschrijving

Bouw uw droomvilla in het groen

Te midden van de velden en landerijen in het fraaie landschap tussen Amersfoort en Soest gelegen bouwkavel voor een VRIJSTAANDE VILLA met BÍJGEBOUW. Een prachtig royaal perceel van circa 6.000 m². Gelegen in een zeer fraai landschap tussen Soest en Amersfoort, met rondom vrij uitzicht over het groen.

Het vigerende bestemmingsplan geeft ruimte voor de bouw van een vrijstaande villa met een maximale inhoud van 600m³ (exclusief kelder), een goothoogte van 3 meter en een maximale nokhoogte van 8 meter. Daarnaast nog de mogelijkheid voor de bouw van een bijgebouw van maximaal 100m² (goot 3, nok 5).

Wonen op deze landelijke locatie is zeer zeker aantrekkelijk, de ligging is ideaal. Aan de ene zijde op fietsafstand van de veelzijdige stad Amersfoort, dichtbij winkels, restaurant, theater, sport, scholen en zoveel meer. En aan de andere zijde het dorp Soest, eveneens op fietsafstand met winkels, scholen, restaurants en NS station. Zo dichtbij de prachtige natuur van onder andere de Soester Duinen, de Eempolder, het Baarnse Bos en de Lage Vuursche. Goed bereikbaar met zowel auto (Amersfoort 10 min, Hilversum 20 min, Utrecht 25 min en Amsterdam 35 min), fiets als openbaar vervoer (NS station 6 minuten fietsen)

Uiteraard kunt u met een architect naar eigen wens een ontwerp laten maken dat voldoet aan de regels van het bestemmingsplan echter er is door de huidige eigenaar reeds een huis ontworpen dat ten tijde van de bouwaanvraag voldeed aan de eisen/wensen van welstand. Inmiddels is deze aanvraag verlopen dus er zal wel een nieuwe bouwvergunning aangevraagd moeten worden.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met onderstaande vestiging voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
28 juni 2021
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
Bouwgrond

Oppervlakten en inhoud

Perceel
6.000 m²

Buitenruimte

Tuin
vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, aan rustige weg
Bekijk alle kenmerken
Peter van den Breemerweg 17 c 3768MP SOEST
vraagprijs € 945.000 k.k.